Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

The Omega Code (1999)


The Omega Code (1999)

Στην Ιερουσαλήμ δολοφονείται ένας Ραββίνος και το έργο της ζωής του, ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Βιβλικός Κώδικας, που κρύβει προφητείες μέσα σε Εβραϊκό κείμενο, κλάπηκε μαζί με τις σημειώσεις του.

 Όταν όμως ο δολοφόνος διαφεύγει, εμφανίζονται από σαν σκιά δύο μυστηριώδεις άντρες που ο Ραββίνος τους δίνει, καθώς πεθαίνει, την τελευταία σελίδα των σημειώσεών του… μια σελίδα που παρέλειψε να πάρει ο δολοφόνος. 

Σ’ ένα στούντιο τηλεόρασης στην Αμερική, ο Γκίλεν Λέιν ισχυρίζεται πως ο Βιβλικός Κώδικας και τα γεγονότα που γράφτηκαν εκεί πριν εκατοντάδες χρόνια, θα αποκαλυφθούν στις μέρες μας. Σε μυστικό εργοστάσιο κωδικοποίησης, σκιώδεις φιγούρες εγκαθιστούν τον κλεμμένο Βιβλικό Κώδικα σε υπολογιστή. Λείπει όμως ένα μέρος του κωδικού, καθώς και η τελευταία σελίδα των σημειώσεων του Ραββινου. Ο εκτυπωτής τυπώνει μια σελίδα… την πρώτη προφητεία Ο Οίκος του Ισαάκ και του Ισμαήλ γκρεμίζονται από τρόμο. 

Η σκιώδης φιγούρα ενός άντρα διατάζει τους απεσταλμένους στην Ιερουσαλήμ να ανατινάξουν ένα τζαμί και την κύρια Εβραϊκή Συναγωγή. Η παγκόσμια σύρραξη είναι αναπόφευκτη.

Info's :
http://www.imdb.com/title/tt0203408

The Omega Code Part 1 - 10 
http://www.youtube.com/watch?v=gYtHgLOklEw
Δημοσίευση σχολίου