Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2010

Αναζητήστε αυτές τις Εστίες Πυρός γύρω σαςΣπάνια μέσα στο διάβα της ζωής του ένας άνθρωπος σε μια στιγμή απόλυτης ηρεμίας θα μπορούσε ποτέ να αξιολόγηση και να συνειδητοποίηση το θαύμα της ζωής και πως αυτή η ίδια του έχει χαριστεί από τον Πατέρα και δημιουργό του.

Στην ουσία δεν του ανήκει αλλά έχει μια μακρόχρονη οφειλή (μια εκπλήρωση,ένα δρόμο ολοκλήρωσις) όχι μόνον προς την ουσία της ζωής που περιέχεται μέσα του αλλά και σε Αυτόν τον ίδιο που του την έχει χαρίσει.

Ναι φίλοι μου συλλογιστείτε για λίγο έστω και μέσα από αυτήν την αδύναμη και ατελή πραγματικότητα σας πόσο θαυμαστό ον είμαστε και αναλογισθείτε για όλα αυτά τα υπέροχα δώρα της ζωής που μας έχουν χαριστεί σε αφθονία.

Ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας περνάει όλην την ζωή του καταναλώνοντας το κάθε τι γύρω του, χρησιμοποιώντας όχι μόνο το ζωικό,φυτικό και ορυκτό βασίλειο αλλά και τον ίδιο τον συνάνθρωπό του για ιδίων όφελος.

Σε μια προχωρημένη ηλικία λίγο πριν το φυσικό τέλος αναλογίζετε σαν από μια αντιστροφή της ταινίας της ζωής του το παράλογο το άσκοπο τον πράξεων του.Τον οδήγησαν πουθενά?Δημιούργησε κάτι ανώτερο? Μπόρεσε να μετατρέψει αυτό το ίδιο το θαύμα της ζωής που του δόθηκε σε κάτι Αληθινό,Αιώνιο?

Είναι κατανοητό ότι μέσα σε αυτόν τον μακρόχρονο και έντονο αγώνα της επιβίωσης και τις ατέλειες της προσωπικότητας μας, τις μικρο αδυναμίες μας και τα λάθη μας, δεν μας μένει καθημερινά ο απαραίτητος χρόνος ώστε να τα αναλογισθούμε όλα αυτά.Δεν μας βοηθάει κανένας πια,η εξωτερική εκκλησία είναι απούσα,η παιδεία και η κοινωνία νοσούν,οι χαρισματικοί άνθρωποι της διανόησης είναι εξαφανισμένοι.

Όμως αγαπητοί μου φίλοι ας αφήσουμε τις δικαιολογίες και τις υπεκφυγές,αξιολογήστε σωστά την σημαντικότητα του Πνεύματος στην ζωή σας δώστε του τον απαραίτητο χρόνο και χώρο ώστε να μπορέσει να αφυπνισθεί μέσα σας αυτός ο αληθινός πόθος για σωτηρία,για αναγέννηση,τότε σαν ένα θαυμαστό μυστήριο μια εντελώς νέα φωνή θα εγερθεί μέσα σας.

Πως μπορεί να γίνει αυτό?Το θαυμαστό βιβλίο της Καινής Διαθήκης είναι ένας τρομερός οδηγός και μια μαρτυρία απίστευτης σημασίας για όλους εμάς. Μελετήστε το.

Το Φως πάντοτε σε κάθε περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας δημιουργούσε τις απαραίτητες εστίες μέσα από τις οποίες δημιουργούσε τους δεσμούς του με τον άνθρωπο.Γιατί είναι αδιαμφισβήτητο ότι η διεργασία της αναγέννησης,της μεταμόρφωσης γίνετε μέσω θαυμαστών ακτινοβολιών που εκπορεύονται από μια εντελώς άλλη πραγματικότητα αυτής του πρωταρχικού Βασιλείου.

Οι ακτινοβολίες όμως αυτές χρειάζονται έναν ανθρώπινο ισχυρό πόλο από την μεριά μας μας ώστε να μπορέσουν όχι μόνο να προσκαλεστούν αλλά και να μετατραπούν στην αντίστοιχη δόνηση για τον καθένα από μας, στο ανάλογο στάδιο της διαδικασίας που βρίσκετε η μαθητεία του.

Αυτό το δύσκολο έργο καλούνται να το κάνουν συνάνθρωποι μας που βρίσκονται σε ένα υψηλότερο βαθμό συνείδησις από εμάς και μέσα από ένα πλήθος Πνευματικών Βοηθών.

Είναι μια μακρόχρονη ομαδική και ατομική εσωτερική εργασία που σε ένα συγκεκριμένο σημείο μέσα σε ενότητα θα μπορέσει να δημιουργήσει αυτήν την σύνδεση με το Φως και έτσι να μπορέσει να το μεταλαμπαδεύσει σε όλους τους αναζητητές που νοιώθουν και αναζητούν την Παρουσία του τόσο έντονα γύρω τους.Έτσι δημιουργείτε μια αυθεντική αδελφότητα,μια γνήσια μυστηριακή σχολή.

Δημιουργώντας έτσι μια Εστία Πυρός το Πνεύμα ενώνεται ξανά με τον άνθρωπο δίνοντας του ξανά όλες τις απαιτούμενες τροφές και δυνάμεις ώστε να μπορέσει να γκρεμίσει και συγχρόνως νααναδημιουργήσει τον εσωτερικό του ναό ούτως ώστε να μπορέσει να ενωθεί για μια άλλη μια φορά με τον Δημιουργό του. Αυτή είναι και μια θαυμαστή Αποκάλυψη.

Αναζητήστε αυτές τις Εστίες Πυρός γύρω σας αγαπητοί φίλοι, ώστε και εσείς να μπορέσετε να συμμετάσχετε σε αυτό το θαυμαστό σχέδιο για τον άνθρωπο και τον κόσμο.
Πάρτε αυτήν την απόφαση τώρα είναι μια απόφαση Ζωής.
Δημοσίευση σχολίου