Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Το Φως θα κυριαρχήσει παρά τα ψεύδη τον ανθρώπων


Το Φως θα κυριαρχήσει παρά τα ψεύδη τον ανθρώπων

Πίσω από τα ονόματα (Μαρία, Ιωάννης, Χριστός) και τους χαρακτηρισμούς (τυφλός, ανάπηρος, πεθαμένος) που συνήθως οι ευαγγελικές εξιστόρησης περιγράφουν ανεξάρτητα αν κάποια τα χαρακτηρίζουν κανονικά ή γνωστικά, κρύβονται ιδιαίτεροι συμβολισμοί και νοήματα που δύσκολα έρχονται στο συνηθισμένο νου των ανθρώπων.

Η γύμνια τις ορθολογιστικής κριτικής και μιας προσπάθειας διαστρέβλωσης του αληθινού νοήματος από γνωστούς και άγνωστους πάντα θα πέφτει στο κενό.


Είναι φανερός ο φόβος τους μπροστά σε αυτό το φωτεινό ρεύμα αγάπης που κατακλύζει αυτήν την στιγμή τον κόσμο μας σε πολλές χώρες και διαφορετικές ηπείρους.


Το Φως για άλλη μια φορά ενδυναμωμένο πιο πολύ από ποτέ άλλοτε αγγίζει όλους τους ανθρώπους μέσα στην καρδιά τους ενδυναμώνει την κατανόηση τους και την θέληση τους να συνδεθούν με αυτό.


Γι αυτό και στο προσεχές μέλλον θα ακούσετε ότι πιο τρελή ιστορία θα μπορούσατε να φανταστείτε ποτέ.


Οι ιστορίες από αυτούς τους σκοτεινούς ανθρώπους που στην ουσία είναι πιόνια άλλων σκοτεινών ομάδων είναι διασκεδαστικές μερικές φορές, έτσι και εσείς να τις δείτε τρώγοντας pop corn και πίνοντας πορτοκαλάδα αλλά στην ουσία η αστειότητα τους δεν είναι και για οτιδήποτε άλλο.


Το μυστήριο το οποίο ήτανε πολύ καλά σφραγισμένο και ήταν προνόμιο των ολίγον κατά το απώτερο παρελθόν αποκαλύφτηκε πριν 2000 χρόνια περίπου μέσω του Λυτρωτή και Σωτήρα μας ώστε να είναι κοινό για όλους εμάς που ελκυόμαστε από το φως Του.


Έτσι δεν χρειαζόμαστε κανένα διερμηνέα εκ του πονηρού το Πνεύμα το οποίο είναι Άγιο θα μας τα εξηγήσει όλα μια δεδομένη στιγμή που η καρδιά μας θα γίνει αγνή πάλι.


Γι αυτό και όλοι εμείς έχουμε αυτό το χρέος να το φωνάξουμε από τα μπαλκόνια και τις πλατείες σε όλους τους αδερφούς και τις αδερφές μας ώστε ο θερισμός να είναι πλούσιος.


Υπάρχει μια αποκάλυψη για τον καθένα από μας τότε μόνο το ευαγγέλιο ζωντανεύει μέσα μας, τα τυφλά μάτια μας που δεν διακρίνουν τώρα το Θεϊκό Φως ανοίγουν και έτσι αν και ανάπηροι μην μπορώντας να βαδίσουμε τον δρόμο αυτό-θεραπευόμαστε και αν πεθαμένοι ως προς το Πνεύμα γινόμαστε πάλι μέρος του έχοντας πλέον αιώνια ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: