Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2010

Διακρίνεται το κακό μέσα σαςMichel Angelo (1475-1564)
The Fall and Expulsion from Paradise , 
Sistine Chapel in the Vatican. 

Shows Adam and Eve taking the forbidden fruit and being expelled from the Garden. 
The serpent, with the head of a woman, is coiled around the Tree of Knowledge.


Διακρίνεται το κακό μέσα σας,


Διακρίνεται το κακό μέσα σας, μην ψάχνετε δικαιολογίες για την λανθασμένη και πολλές φορές εγκληματική συμπεριφορά σας προσφεύγοντας σε αστείες δικαιολογίες, ρίχνοντας έτσι το βάρος σε κάποιον ή σε κάτι άλλο.

Ο έκπτωτος κόσμος μας όταν δημιουργήθηκε δύο αντιθετικές δυνάμεις που τον ισορροπούν ήρθαν σε ύπαρξη,το καλό και το κακό όπως και εκατοντάδες άλλες.

Ένα άτομο μέσα στην σχετικότητα της ανθρώπινης φύσης του, μπορεί να είναι ευτυχισμένος πράττοντας και έτσι γινόμενος ένα, με το καλό η το κακό.

Όμως σε μια δεδομένη στιγμή που η συνείδηση μας αγγίζει ένα χαρακτηριστικό σημείο πνευματικότητας, μέσα από αυτήν την ατελείωτη σειρά των ενσαρκώσεων και των εμπειριών, διακρίνει καθαρά ότι ο Δρόμος προς το Πνεύμα οδηγεί πέρα από αυτά τα δύο,σε έναν πλήρη αποχαιρετισμό από αυτήν την φύση.

Σε μια πλήρη αποκόλληση από την ηλεκτρομαγνητική της έλξη.

Σε ένα πολύ ειδικό σημείο της ανθρώπινης ιστορίας μας χαρίστηκε αυτή η δυνατότητα της ολικής μεταμόρφωσης.

Φίλοι σταματήστε να καταναλώνεται ενέργεια άσκοπα προσπαθώντας να εξηγήσετε το κακό η το καλό διανοητικά, έξω από σας, κατανοήστε το μέσα σας αλλά μέσω του Φωτός της Γνώσης και αφήστε το Πυρ να σας εξαγνίσει πλήρως έτσι ώστε όπως τα αρχαία χρόνια το αρνηθήκαμε και απομακρυνθήκαμε από αυτό έτσι και τώρα με την Χάρη Του να οδηγηθούμε πάλι στην αγκαλιά Του ...

Αλλά προσέξτε, χτυπήστε και θα σας ανοιχθεί.
Δημοσίευση σχολίου