Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010

Η πρόκληση των καιρών, το 2012,η ψευδής έλευση,η εσωτερική μας εκλογή.


Η πρόκληση των καιρών, το 2012,η ψευδής έλευση,η εσωτερική μας εκλογή.

Είναι γεγονός ότι ζούμε σήμερα σε μια εποχή θεμελιωδών αλλαγών οι οποίες δεν συμπεριλαμβάνουν μόνον το μικρό μας πλανήτη αλλά και ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα και κατά συνέπεια τον γαλαξία και ούτω κάθε εξής.

Αυτές οι αλλαγές-μετατροπές συνέβησαν και κατά το παρελθόν όπως θα συμβούν και στο μέλλον, καλύπτουν μεγάλες χρονικές περιόδους και λειτουργούν μέσω τεράστιων φυσικών δυνάμεων και υπό την καθοδήγηση μιας Θεϊκής ιδέας ενός Θεϊκού αρχέτυπου που εξελίσσει τα πάντα γύρω μας,κάτω από ένα συγκεκριμένο πλάνο.

Η Ιερή γλώσσα κατά το παρελθόν μας έχει δόση μαρτυρία μέσω των γραφών για τέτοιου είδους συμβάντα.
Ειδικότερα για τον σύγχρονο κόσμο το βιβλίο της αποκάλυψης είναι κατά κυριολεξία ένα βιβλίο οδηγός.

Όμως γνωρίζουμε ότι η ανθρώπινη νόηση δεν μπορεί να εξιχνιάσει, να εξηγήσει, να κατανόηση την σοφία του Θεού.
Μόνον ο ίδιος ο Δημιουργός μας, μπορεί να μας αποκαλύψει αυτήν την γνώση (όταν βέβαια ο μαθητής είναι έτοιμος για αυτήν) ούτω ώστε να μπορέσουμε τότε να κατανοήσουμε αυτό το εξελισσόμενο σχέδιο για τον άνθρωπο και τον κόσμο.

Εκείνην την στιγμή το βιβλίο της αποκάλυψης γίνετε για εμάς ένα ζωτικό εργαλείο το οποίο μας βοηθάει να κατανοήσουμε όχι μόνο το τι πρέπει να κάνουμε ή το τι θα συμβεί αλλά και ταυτόχρονα μας αναθέτετε και η αποστολή της μεταφοράς αυτής της γνώσης στους συνανθρώπους μας βοηθώντας έτσι την κατανόηση τους στο βαθμό που αυτοί είναι ικανοί να ακούσουν και να δουν τι το Πνεύμα τους μεταφέρει μέσω των ανθρώπων.

Τώρα,γυρνώντας στην αρχική μας διατύπωση,είναι γεγονός ότι ο κόσμος μας και ο άνθρωπος οδηγούνται σε ένα επόμενο εξελικτικό στάδιο το οποίο θα αλλάξει κυριολεκτικά τον γνωστό σε εμάς κόσμο όπως και τον ίδιο τον άνθρωπο.

Σε αυτήν την αλλαγή το λεγόμενο πυρ ή αλλιώς ο πύρινος αιθέρας θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο.
Όπως μας λέγεται στις γραφές ο επόμενος κατακλυσμός δεν θα γίνει από το ύδωρ αλλά από το πυρ.
Κατά μια έννοια μια αιθερικοποίηση του κόσμου μας θα συμβεί στο απώτερο μέλλον και ο γνωστός κόσμος της ύλης θα πάψει να υπάρχει.

Σταδιακά, αυτό το πυρ θα λειτουργήσει κατά ένα διπλό τρόπο,από την μία θα δίνη την δυνατότητα της πλήρους μετατροπής,μεταμόρφωσης αλλά από την άλλη για αυτούς που δεν θα μπορούν να το κατανοήσουν, που δεν θα αλλάξουν θεμελιακά θα προκαλέσει πλήρη σχιζοφρένεια και φυσικό θάνατο.

Όσες ανθρώπινες οντότητες δεν θα μπορέσουν να αφομοιώσουν αυτές τις ακτινοβολίες μέσα στο ον τους θα χάσουν μια μεγάλη ευκαιρία σε αυτό το καθοριστικό σημείο που το Φως κάνει τόσο αισθητά την παρουσία του δημιουργώντας μια ισχυρή δίοδο σωτηρίας και ανάσυρσις.

Το μήνυμα του ευαγγελίου γίνετε όλο και πιο κατανοητό σήμερα όλο και πιο πολύ διαβλέπουμε την σημαντικότητα του όπως επίσης και την αναγκαιότητα του δρόμου αυτού της αναγέννησης από ύδωρ και Πνεύμα της μίμησης της οδού του Χριστού, την γέννηση, τον θάνατο, και την ανάσταση.

Τους καιρούς της εποχής που ο Ιησούς έζησε ο καρπός από τις ψυχές που απελευθερώθηκαν ήταν ιδιαίτερα μικρός (βέβαια τέθηκε η βάση για την μελλοντική εργασία) ο άνθρωπος δεν ήταν ακόμη έτοιμος σαν σύνολο να δεχτεί αυτήν την διδασκαλία της μεταμόρφωσης, έπρεπε να αναπτυχθεί περισσότερο το νοητικό του σώμα ιδιαίτερα, αλλα και το αστρικό.

Μόνον μέσα από πικρή εμπειρία και πολύ οδύνη θα ερχότανε  σε αυτό το απαραίτητο στάδιο του ορίου, σε αυτό το σημείο μόνον θα μπορούσε να αντιληφθεί την ματαιότητα αυτού του κόσμου της ύλης και την υπεροχή του Πνεύματος.

Στην ουσία ο Χριστός μας καλεί σε μια εντελώς νέα και ουσιαστικά αληθινή ζωή.
Για να συμβεί όμως αυτό χρειάζεται μια προετοιμασία μέσα από την οποία μας δίνονται οι απαραίτητες γνώσης για την κατεδάφιση του παλαιού ναού (του σωματικού μας φορέα δηλαδή) αυτό σημαίνει έναν πλήρη καθαρισμό της ύπαρξης μας και από την άλλη μια ταυτόχρονη νέα γέννηση μιας εντελώς νέας συνείδησης μέσα μας.

Έτσι σε μια συμβολική περίοδο τριών ημερών, τριών σταδίων,ο παλαιός ναός γκρεμίζεται και ο καινούργιος ναός ανοικοδομείται.

Αυτό είναι και το μεγαλειώδες μας χρέος σαν όντα που ατενίζουμε το μέλλον μπροστά μας με θετικότητα και αγάπη για το πλησίον.

Ο Χριστός μας μιλάει για αυτήν την Νέα Ζωή για αυτό το ένδοξο σώμα της ανάστασης που σε όλους μας θα πρέπει εσωτερικά να γίνει μια πραγματικότητα και όχι για τον θάνατο ή για καταστροφές ή για οτιδήποτε άλλο που οδηγεί την σκέψη του ανθρώπου μακριά από αυτόν τον μοναδικό στόχο.

Μέσω της σύνδεσης με την ουσία του Χριστού σε αυτό το έκπτωτο πεδίο ζωής μας δόθηκε αυτόματα και η μεγαλειώδης αυτή δυνατότητα της ανάσυρσις μέσω Αυτού, αναδημιουργώντας έτσι την γέφυρα προς το Πνεύμα.

Ένας μαθητής μιας μυστηριακής σχολής δεν φοβάται κανένα 2012 καμιά καταστροφή δεν τον ανησυχεί, γελάει με όλα αυτά, με την ματαιοδοξία των ανθρώπων,κατανοεί την σκοπιμότητα τους που δεν είναι άλλη παρά η σύγχυση και η παραπληροφόρηση, και μέσω ορθής κατανόησης και αγνής πράξης οδηγείται στην ατραπό του Κηρίου αυτός ο ίδιος, αλλά ταυτόχρονα μέσω της ευσπλαχνικής αγάπης που νιώθει μέσα του, βοηθάει τους αδερφούς και τις αδερφές του σε αυτήν την θριαμβευτική του πορεία προς το Φως.

Μην νιώσετε έκπληξη αν το 2012 δεν συμβεί απολύτως τίποτα, όπως το ίδιο συνέβη και το 2000, όπως το ίδιο συνέβη και το 1000.

Πριν συμβούν όμως αυτές οι θεμελιακές αλλαγές, υπάρχουν άλλα σοβαρά συμβάντα που θα παίξουν ένα καθοριστικό ρόλο στην ζωή μας και που περιγράφονται λεπτομερώς στο βιβλίο της αποκάλυψης.

Η μάχη μεταξύ των δυνάμεων του Φωτός με το σκότος είναι εμφανής,η καταπίεση, η σύνθλιψη,ο οικονομικός μαρασμός των ανθρώπων που γίνετε αυτήν την στιγμή από τις σατανικές δυνάμεις που κυβερνούν τον κόσμο αποσκοπούν στην πλήρη αποπνευματοποίηση του ανθρώπου.

Του δημιουργούν τέτοιας ζωτικής φύσεως προβλήματα στην καθημερινότητά του, που πως μπορεί μετά αυτός  να ασχοληθεί με τα πνευματικά, με τον πολιτισμό, αν δεν μπορεί καν να αντεπεξέλθει στα βασικά διατροφικά του έξοδα? Αυτό το φορτίο τον καταπιέζει ανυπόφορα.

Λίγο πριν το μεγάλο show της ψευδής απομίμησης της ελεύσεως του Χριστού και την δημιουργίας ενός μεγάλου πανίσχυρου θρησκευτικό-φασιστικού κράτους ο άνθρωπος θα πρέπει να συρθεί στον πλήρη εξευτελισμό, στην πλήρη υλοποίηση, να χάσει κάθε αίσθηση πίστης στην Θεότητα, να γίνει μέσα του σκληρός σαν πέτρα ,να βιώσει μέσα του οριακά μια αβάσταχτη εσωτερική πίεση, ώστε τότε ο αποκαλούμενο σωτήρας,να τον λυτρώσει φαινομενικά  από την οδυνηρή καταπίεση του, να γίνει έτσι πιστευτός, να ξεγελάσει,να αποπροσανατολίσει τελείως, να κυριαρχήσει απομυζώντας φωτεινούς αιθέρες σαν ένας τεράστιος βρυκόλακας από τον κόσμο, οδηγώντας έτσι την ανθρωπότητα σε μια παγίδα σε ένα τέλμα, που όμως για τον κόσμο θα φαίνεται σαν η μόνη λύση, ο μόνος δρόμος έξω από αυτήν την καταπίεση του παρελθόντος που λάμβανε χώρα μέχρι τότε.

Μπορεί όλα αυτά να φαντάζουν σε έναν απλό αναγνώστη σαν ένα ευρηματικό σενάριο επιστημονικής φαντασίας από τα δεκάδες που υπάρχουν, και πιθανότατα όλοι θα έχουμε δει στις οθόνες των κινηματογράφων.

Όμως αγαπητοί μου φίλοι αυτό το σενάριο έχει ήδη αρχίσει να λαμβάνει χώρα και νομίζω ότι με μια απλή σοβαρή ματιά αυτό γίνετε εμφανές σε όλους μας..

Κατά το παρελθόν οτιδήποτε είχε προαναγγελθεί από τις ιερές γραφές έλαβε χώρα, πραγματοποιήθηκε  και αυτό είναι κάτι το αδιαμφισβήτητο.

Έτσι και στο παρόντα χρόνο ένα μεγάλο show παίζεται ήδη.
Σε σας τους ίδιους έγκειται και η εκλογή του δρόμου τον οποίο θα πρέπει να ακολουθήσετε.

Ο ένας μας οδηγεί σε μια Νέα Ζωή, ο άλλος στην στασιμότητα, την απώλεια, την φυλακή.

Είθε η εκλογή σας να είναι σοφή,μην ανησυχείτε για την πορεία σας προς το Φως,αμέτρητοι βοηθοί είναι στην υπηρεσία σας και βέβαια το μεγαλειώδες Φως του Χριστού,το οποίο ήταν, είναι, και θα είναι παρόν, και αυτό θα ανακαινίσει τον γνωστό και τον άγνωστο κόσμο.

Σας εύχομαι ένα καλό τέλος.
Δημοσίευση σχολίου