Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

Μία νέα γλώσσα έχει παρουσιαστεί σε αυτήν την περίοδο πολιτισμού




Μία νέα γλώσσα έχει παρουσιαστεί σε αυτήν την περίοδο πολιτισμού

Το απώτερο παρελθόν, παρών και μέλλον μπορούν να ενωθούν σε μία οριακή στιγμή μέσα από την οποία μία ολοκληρωτική διαγραφή του χρόνου σαν παρουσία σε αυτό το κύμα ζωής μπορεί να συμβεί.

Αυτή η εξωπραγματική για την αντιληπτικότητα μας πύλη δεν είναι κάτι το οποίο έρχεται σε εμάς ή δημιουργείται σε ένα χρονικό σημείο αλλά υφίσταται στην ολότητά του και υπάρχει ξέχωρα από εμάς.
Η δυνατότητα αυτού του πελώριου εξελικτικού άλματος μπορεί να συμβεί μόνον μέσα από μια θεμελιακή μεταμορφωτική μετατροπή των ενεργειακών σωμάτων μας μέσω της οποίας μία απαιτούμενη συμβατότητα επέρχεται με αυτήν την πύλη-δίοδο.

Αυτό συμβολικά μπορεί να ιδωθεί και μέσα από τις παλαιές ιστορίες παραμυθιών στα οποία ο ήρωας μπορούσε να ανοίξει την είσοδο της μαγικής σπηλιάς μέσω κάποιων μαγικών λόγων.
Στην ουσία ή καλύτερα στην αυθεντικότητα μιας τέτοιας ιστορίας αυτό που παίζει τον καταλυτικό ρόλο δεν είναι οι λέξεις αλλά η δόνηση της ενέργειας μέσω του ανανεωμένου λάρυγγα στον οποίο ο λόγος εκείνη την στιγμή γίνετε δημιουργικός, δηλαδή ο άνθρωπος και η πύλη γίνονται ένα και το αυτό. 

Η πύλη αυτή είναι ένα τεράστιο πεδίο δύναμης μέσα από το οποίο όποιος εισέρχεται, ενώνεται, μπορεί και δύναται να το απορροφήσει στο αντίστοιχο της υπόστασης του μέγεθος και έτσι να το ακτινοβολήσει προς τα έξω με την σειρά του ενδυναμώνοντας το όσον αφορά αυτό το πεδίο δύναμης σε σχέση με τα άτομα που δονητικά μπορούν να ελκυστούν και που βρίσκονται σε αυτό το κατώφλι ή καλύτερα στο προαύλιο μιας μυστηριακής σχολής.

Αυτό το μαγικό ασυνείδητο κάλεσμα στην αρχή αφυπνίζει σταδιακά έναν εντελώς νέο κόσμο εμπειρίας και αίσθησης που ενδυναμωμένος σιγά σιγά μετατρέπει τον κρυμμένο μέσα μας θησαυρό που ονομάζουμε προ-ανάμνηση σε καθαρή γνώση.
Οι δικλίδες αυτές έχουν πολύ σοφά δημιουργηθεί για την δική μας προστασία και είναι ανεπίτρεπτο και καταστροφικό να βιάζονται με απόκρυφες τεχνικές γιατί κατά κύριο λόγο η συνέπειες αυτής της πράξεις είναι αρνητικές.

Μην ξεχνάμε για ούτε μία στιγμή ότι το Εγώ του ανθρώπου δεν είναι μόνο ανώριμο αλλά και ματαιόδοξο και ιδιοτελές, έτσι οποιοδήποτε πνευματικό δώρο και να του δοθεί δεν θα μπορέσει να γίνει κατανοητό και να αφομοιωθεί ενεργειακά μιας και δεν αντιστοιχεί για αυτό, έτσι θα λειτουργήσει αντίστροφα όχι μόνο θα τον κάψει αλλά μπορεί να αποβεί μοιραίο και για άλλους γύρω του.
Όποιος προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να λειτουργήσει με αυτόν τον εσφαλμένο τρόπο όχι μόνο αποπέμπεται αλλά σημαδεύεται κιόλας κατά μία αστρική έννοια.

Μία νέα γλώσσα έχει παρουσιαστεί σε αυτήν την περίοδο πολιτισμού η οποία μας μιλά για μία μεθοδολογία η οποία έχει ήδη δοκιμαστεί από τον πρώτο τέλειο άνθρωπο πριν περίπου 2000 χρόνια, το κατώτερο με το ανώτερο συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία του κόσμου ανατρέποντας την παλαιά οφειλή και ανοίγοντας τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης και ουσιαστικής γνώσης την οποία πολύ φιλόσοφοι είχαν οραματιστεί μιλήσει αχνά για αυτήν μιας και ο καιρός τότε δεν ήταν ακόμα κατάλληλος για αυτήν την αποκάλυψη.

Αυτή η ριζοσπαστική ανατροπή είναι η τέλεια επανάσταση όσον αφορά την ουσία τις αξίες και τα δεσμά που αυτός ο κόσμος στην παρούσα του κατάσταση μας μεταδίδει, μας παγιδεύει αλλά να μην ξεχνάμε επίσης και αυτό το ανόσιο πυρ που έχει προκύψει από την ανοησία του ανθρώπου χιλιάδες χρόνια τώρα το οποίο το κυριεύει, τον καταδυναστεύει, τον κατακερματίζει, τον εξαθλιώνει, τον απομυζά πλήρως.

Φίλοι μην ακούτε τους φλύαρους και ανόητους στοχαστές οι οποίοι ή εκθειάζουν και θέτουν σαν απόλυτο στόχο αυτό το πεδίο ζωής ή από την άλλη το χαρακτηρίζουν σαν μη πραγματικό φτάνοντας σε μία πλήρη άρνησή του.

Ο κόσμος μας είναι ένα τεράστιο αλχημικό εργαστήριο το οποίο εξελίσσεται το κάθε λεπτό και αν και δεν μπορούμε να συλλάβουμε στην παρούσα φάση αυτήν την τεράστια πτώση του ανθρώπου και την υποτιθέμενη διάλυση του κόσμου του αυτός ο ίδιος κόσμος είναι ένα θαυμαστό εργαλείο όπως και ο ίδιος ο άνθρωπος παρ όλη την αρνητικότητα του γιατί μέσα από αυτήν θα φτάσει στο να κατανοήσει την ανωτερότητα του πνεύματος και την επιλογή να ξανά ενωθεί με αυτό.

Όμως αυτή η συνεχόμενη πτώση δεν σημαίνει ότι δεν εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους ή ότι η σωτηρία μας, η εξέλιξή μας είναι προδιαγεγραμμένη, το αντίθετο, θα πρέπει να κερδηθεί βήμα βήμα με σεβασμό, μεγάλο αγώνα και την βεβαιότητα που μας χαρίζει η χάρη του πνεύματος.
Δημοσίευση σχολίου