Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

Η Κιβωτός βρίσκεται ήδη εις τον Αέρα και οι προσκλήσεις δίνονται σε όλους τους ευσεβείς


Η Κιβωτός βρίσκεται ήδη εις τον Αέρα και οι προσκλήσεις δίνονται σε όλους τους ευσεβείς

Η Πνευματική Επιστήμη μένει πιστή στην απλότητα του λόγου και της σκέψης των αρχαίων Ελλήνων οι οποίοι ενδεικτικά μας έλεγαν πως κάθε προσπάθεια περιγραφής της Θεότητας είναι είδωλο!
Η ολοκληρωτική αφαίρεση κάθε υλικής μορφής ή παράστασης ή σχεδιαγράμματος είναι το ζητούμενο των καιρών.

Η απώλεια κάθε ανθρώπινης επινόησης για το Θείο, η ολοκληρωτική γύμνια της σκέψης και του συναισθήματος, το ειλικρινές ταπεινό άδειασμα των επιθυμιών και της δράσης του Εγώ, μόνον αυτά οδηγούν σε μια βεβαιότητα ύπαρξης μιας ανώτερης πραγματικότητας, η οποία είναι άφατη, απροσπέλαστη, αόρατη, ανέκφραστη για τον οποιονδήποτε ο οποίος εμμένει στο παλιό, στον τύπο, στο γράμμα. 

Δεν μεταλλάσσεται παρά αναπολεί, δεν δημιουργεί, δεν καταστρέφει παρά φαντάζεται, δεν ανανεώνεται διόλου παρά αντιγράφει άχρηστους κώδικες και ασήμαντα πλέον τυπικά.
Στην παρούσα φάση η οποία αχνά σχηματίζεται μπροστά μας και για την οποία θα γίνουμε όλοι μάρτυρες, χαρακτηρίζεται από το Πυρ, ένα κατακαίον Πυρ το οποίο από την μία είναι ο Μεγάλος Εξολοθρευτής αλλά από την άλλη είναι ο Ένδοξος Γεννήτορας.

Όποιος δεν αφεθεί σε αυτό το Πυρ ολοκληρωτικά, μέσα στην γυμνότητα του, δεν θα μπορέσει ποτέ να αντικρίσει την Νέα Μέρα του Κυρίου η οποία ήδη εκδηλώνεται.

Η Κιβωτός βρίσκεται ήδη εις τον Αέρα και οι προσκλήσεις δίνονται σε όλους τους ευσεβείς και πράους και αγαθούς, φέρουν το όνομα τους με Χρυσά γράμματα, η Φωτεινή Γέφυρα έχει ήδη οικοδομηθεί, το ταξίδι αρχίζει με ύμνους και δοξολογίες και είναι ευδιάκριτο και τραντάζει τα τέσσερα σημεία της γης με την δύναμη του, ο πολυαγαπημένος μου Υιός επιστρέφει ξανά εις την αγκάλη του Πατρός, ώστε αυτό το οποίο είχε αναγγελθεί, να πραγματωθεί επίσης, εις το Όνομα Του Πατρός και Του Υιού και Του Αγίου Πνεύματος, Αμήν, ναι, Αμήν.
Δημοσίευση σχολίου