Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Αποκολληθείτε από το ασήμαντο και την διαδοχική πλάνη και ανανεωθείτε μέσα από το Φως




Αποκολληθείτε από το ασήμαντο και την διαδοχική πλάνη και ανανεωθείτε μέσα από το Φως

Η καθημερινότητα μας, είναι και ο χώρος μέσα από τον οποίον η αλχημικές μας διεργασίες πραγματώνονται, οι άνθρωποι είναι τα υλικά και τα στοιχεία και τα όργανα.
Αλλά αυτή περνά αδιάφορα από τους πιο πολλούς, χωρίς συνείδηση αυτών που γίνονται εξωτερικά και εσωτερικά.

Δεν υπάρχει χρόνος και χώρος για καμία σκέψη, πάντοτε είμαστε ολοκληρωτικά γεμάτοι από οτιδήποτε άλλο ασήμαντο και αποσπασματικό και στην ουσία είμαστε απόντες σαν ουσία, σαν παρουσία, μηχανικοί άνθρωποι οι οποίοι απλά εκτελούν κατά ένα ασυνείδητο τρόπο.

Η τεχνολογία ειδικότερα σήμερα μας βοηθά σε αυτό, δεν είναι διόλου τυχαίο όλο αυτό το χάσιμο της συνείδησης μέσα στις μηχανές, είναι μια επόμενη σημαντική πτώση, μια εξαθλίωση της σκέψης και των αυθεντικών συναισθημάτων μας, αλλά ξυπνήστε από την πλάνη σας δεν είσαστε μηχανές, έχετε δημιουργηθεί για κάτι πολύ μεγάλο και ένδοξο το οποίο προς στιγμήν σας διαφεύγει.

Αποκολληθείτε από το ασήμαντο και την διαδοχική πλάνη και ανανεωθείτε μέσα από το Φως βρίσκοντας τον εαυτό σας για πρώτη φορά.

Δεν είναι χωρίς λόγο για τον οποίον ο Ποιμάνδρης πάνω από όλα μας ζητά να αυτό αναγνωριστούμε, και αυτή η γνώση, αυτός ο θησαυρός βρίσκεται μέσα στην καρδιά σας, ανακαλύψτε τον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: