Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Τα αστρικά σώματα που μας περιβάλουν δεν είναι βιαστές συνειδήσεων


Τα αστρικά σώματα που μας περιβάλουν δεν είναι βιαστές συνειδήσεων

Τα αστρικά σώματα που μας περιβάλουν δεν είναι βιαστές συνειδήσεων, ούτε και μας γνωρίζουν με το μικρό μας όνομα.

Αυτά εκπροσωπούν θεμελιώδεις αρχές και αναπτύξεις και εκπληρώνουν ένα ανώτερο σχέδιο δημιουργίας.

Το πως αντιδρούμε σε αυτά, αυτό είναι το δικό μας προσωπικό καθήκον και έργο.

Αλλά πάντοτε κάθε αντίδραση έχει και τις συνέπειες της.

Όπως γνωρίζεται ο κόσμος μας κινείται δυναμικά, αλλάζει, μεταβάλετε, εξελίσσετε, ολοκληρώνεται και μαζί με αυτόν και ο άνθρωπος, γιατί ο άνθρωπος και ο κόσμος του είναι ένα.

Αυτά τα σώματα προβάλουν, εκφράζουν, ακτινοβολούν προς τα έξω μια τρομερή ροή ενέργειας μέσω της οποίας δυο πιθανές επιλογές υπάρχουν, η πρώτη είναι μια ομαλή εναρμόνιση μας με αυτήν την ροή και η δεύτερη είναι μια φαινομενική αντίσταση σε αυτήν, πράττοντας δηλαδή το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που οι ακτινοβολίες αυτών των σωμάτων θέλουν να επιτύχουν.

Καταλαβαίνεται πιστεύω εδώ την ματαιότητα και την ανοησία της δεύτερης επιλογής, μιας και εδώ δεν μιλάμε για το σκούντημα του διπλανού μας περαστικού αλλά για γιγάντια αστρικά συστήματα και ενέργειες που υπερβαίνουν κάθε φαντασία.

Αυτό το εξελικτικό σχέδιο ακολουθούμε και εμείς μέσω της βοήθειας αυτών των διαπλανητικών ακτινοβολιών οι οποίοι είναι και αυτοί μέγιστοι εργάτες στην υπηρεσία του Όλου που είναι ο Θεός.

Για αυτό και στην επόμενη ομιλία σχετικά με τον Απολλώνιο Τυανέα θα σας μιλήσω εν συντομία σχετικά με τους τρεις μυστηριακούς πλανήτες και την ουσιαστική δράση τους πάνω στην σωματική ψυχική πνευματική δομή του ανθρώπου μετά το πέρας της ομιλίας τρώγοντας την ωραία μας τούρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: