Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Ο Χριστός μέσα μας είναι το σπαθί και η ασπίδα μας και ο μόνος οδηγός μας.


Ο Χριστός μέσα μας είναι το σπαθί και η ασπίδα μας και ο μόνος οδηγός μας.

Η όμορφη κοπέλα με  την βαλίτσα που ανοίγει συμβολίζει την πρώτη ώρα του Νυχθημερόν για την οποίαν θα σας μιλήσουμε και η οποία μας μιλά για την ενότητα της καρδιάς μέσα από την ενοποίηση της διαφορετικότητας, διαχωριστικότητας της κεφαλής μέσα στην οποία ένα διπλό εγώ υπάρχει, μια συνειδητή και μια υποσυνείδητη όψη.

Εκεί μέσα υπάρχει ένας χρυσός συμβολικά θησαυρός για αυτό οι η πεταλούδες είναι χρυσές και η πεταλούδα συμβολίζει την μεταμόρφωση, ο χρυσός το πνεύμα.

Το μαύρο φόρεμα συμβολίζει την δημιουργικότητα, την δράση, την δυνατότητα γέννησης, την διεργασία της μεταλλαγής που λαμβάνει χώρα.

Ένα έμβρυο μεγαλώνει μέσα στο σκοτάδι, μέσα σε ένα κλειστό χώρο ο οποίος το προστατεύει μέχρι δομικά να μπορέσει να αναπτυχθεί ώστε να μπορέσει να βγει στο φως, είναι από της σημαντικότερες περιόδους στην ζωή του ανθρώπου.

Οι ενοποίηση αυτών των δύο όψεων ανοίγει ολόκληρη την διαδικασία έμπροσθεν μας δίνοντας μας τις απαραίτητες ικανότητες να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο το οποίο υπάρχει μέσα στο πρώτο, όλα υπάρχουν το ένα μέσα στο άλλο ταυτόχρονα, άχρονα.

Στο επόμενο στάδιο η αστρική κάθαρση είναι το επιβεβλημένο, πως θα ανοίξουν οι πνευματικές μας οφθαλμοί στις ανώτερες ακτινοβολίες και πως οι δίοδοι της ανόσιας αστρικής περιοχής θα κλείσουν οριστικά για να μην φερόμαστε από την ανοσιότητα και την σκοτεινότητα. Ο Χριστός μέσα μας είναι το σπαθί και η ασπίδα μας και ο μόνος οδηγός μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: