Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Πολύ σημαντικό, μην το διαβάσετε


Πολύ σημαντικό, μην το διαβάσετε

'Όλα για την προβολή και κυρίως του εξωτερικού μας μέρους, τι να κρύβουν όλα αυτά;

Πόσο κουραστικά και ανούσια είναι;

Όσο πιο πολύ προβληματική γίνεται η επικοινωνία μέσα από τον λόγο, που μας δείχνει ξεκάθαρα ένα πρόβλημα της συνείδησης τόσο πιο πολύ ο άνθρωπος με ένταση προβάλετε σαν μια τηλεοπτική διαφήμιση σε σημείο ανησυχίας μια ψυχιατρικής μορφής.

Μην υπερβάλλεις θα έλεγε κάποιος, δεν έφτασε η ανθρωπότητα ακόμη σε αυτό το σημείο, αλλά νομίζω πως ήδη εκεί οδεύουμε, σε ένα σαφή διαχωρισμό της συνείδησης μέσα από τις δύο όψεις της, το αντίθετο ακριβώς από αυτό που η πνευματική επιστήμη επιθυμεί να προσεγγίσουμε, να κατακτήσουμε.

Με λίγα λόγια, η πνευματική επιστήμη μας βοηθά να κατανοήσουμε, να διακρίνουμε την πνευματική μας φύση και την λειτουργία του εγώ, επιθυμεί να λειάνει το εγώ ώστε η νέα συνείδηση να αυξηθεί, αυτός είναι ένας θεμιτός διαχωρισμός μέσα από τον οποίον το συνειδητό και το ασυνείδητο εργάζονται αρμονικά για να ενωθεί το ένα με το άλλο μέσω την δραστηριότητας της πνευματικής αρχής η οποία καταλαμβάνει σταδιακά πλήρως το εγώ.

Αλλά συνήθως σήμερα συμβαίνει ένας διαχωρισμός, όχι μεταξύ των δύο φύσεων της ανώτερης και της κατώτερης, αλλά μεταξύ του συνειδητού και του ασυνείδητου με την έννοια πως το ασυνείδητο μας καταλαμβάνει πλήρως.

Έχουμε εξηγήσει στο παρελθόν πως και με ποιες αστρικές δυνάμεις αυτό λειτουργεί και επηρεάζεται άμεσα, οπότε καταλαβαίνεται πόσο ολέθριο είναι αυτό.

Μοιάζει σαν ένα αυτοκίνητο που τρέχει με ταχύτητα και έχει χαλάσει το σύστημα οδήγησης και τα φρένα, γιατί αυτό που μας οδηγεί είναι ανόσιο, ενώ τα φρένα το συνειδητό μας μέρος έχει καταληφθεί.

Πολλές φορές όπως έχουμε εξηγήσει και στο παρελθόν (όποιος μας μελετά σοβαρά δεν χάνει) ο γνωστός μαύρος εχθρός μιμείται την δραστηριότητα της πνευματικής επιστήμης μέσα από ένα οριζόντιο στάδιο νάρκωσις της συνείδησης.
Αυτό γίνεται συνήθως μέσα από την υποβολή της συνείδησης μέσω δυναμικών σκεπτομορφών που μιλούν για αγάπη λουλούδια αρμονία και ειρήνη, για ένα αφάνταστα δυνατό και ένδοξο εγώ που μπορεί να επιτύχει τα πάντα.

Εκεί μέσω μαγνητισμού τα θύματα ζουν μέσα σε συναισθήματα και εικόνες που μοιάζουν σαν την ψευδαίσθηση της ψευδαίσθησης και η στρεβλότητα αυτή θα συνεχιστεί μέχρι την πλήρη εξαθλίωση της συνείδησης και της εικόνας του εγώ μέσα από αυτήν την έντεχνη τροποποίηση από έξω.

Εκεί συχνά θα δείτε να υπάρχουν και διάφορες ναρκωτικές ουσίες ή άφθονο σεξ, η άλλου είδους κοινωνικές ή οικονομικές συναλλαγές.

Αυτό που ονομάζουμε εικονική πραγματικότητα και ήδη μας χτυπά την πόρτα κατά μία έννοια, υπάρχει και σήμερα σε πολλές ομάδες και τάγματα, είναι ένας στρεβλός ιδεασμός μέσω του οποίου το εγώ γιγαντώνεται και τρέφεται σε σημείο που θα σκάσει σε ένα σημείο σαν γουρούνι, γιατί απλά δεν υπάρχει καμία ουσία εκεί, καμία ηθική, κανένα γνωστική ή ψυχική όψη, παρά μόνο πλάνη και αρνητικότητα που παρουσιάζεται σαν θετικότητα, αλλά όλα στο τέλος αποκαλύπτονται διότι ο άνθρωπος είναι φανερά ματαιόδοξος και ακόμη και μέσα στην στρεβλότητα θέλει να νοιώθει και να δείχνει βασιλιάς.

Όλα αυτά εγώ τα διακρίνω συνεχώς μπροστά μου και πολλές φορές με φέρνουν σε δύσκολη θέση όπως για παράδειγμα όταν συζητώ με ψεύτικο θεραπευτές και τους εξηγώ πως σε αυτό που κάνουν δεν υπάρχει ίχνος πνευματικότητας και έχουν μπερδέψει την Θειότητα με τα γουρούνια και την λάσπη, γιατί όλες αυτές οι ενέργειες υπάρχουν γιατί πρέπει να υπάρχουν και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να παίζει με την μαθητεία, την ζωή των άλλων σε κανένα επίπεδο.

Η αρρώστια φυσικά δεν είναι θεμιτή αλλά παρουσιάζεται για κάποιους λόγους, και εδώ ομιλούμε κυρίως για την ασθένεια η οποία δημιουργήθηκε λόγω εσφαλμένης δράσης και σκέψης, λόγω στρεβλότητας της συνείδησης και της ακμάζουσας ανηθικότητας που παρελαύνει μπροστά στα μάτια μας σήμερα.

Αφήστε τους ασθενείς να προβληματιστούν και να μάθουν μέσα από την αρρώστια τους αυτή είναι η συμβουλή μου, κάθε άλλη ενέργεια προέρχεται από το ματαιόδοξο εγώ.

Η συμπαντική θεραπεία δεν έχει σχέσει με όλα αυτά, δεν εγχειρεί πάνω στο υλικό μας σώμα απολύτως τίποτα μιας και αυτό τρέφεται και κινείται μέσω φυσικών δυνάμεων, οι πνευματικές ενέργειες δεν θέλουν να το καλλιεργήσουν, να το επαυξήσουν αλλά να το εκμηδενίσουν ενεργειακά, κατανοείται εδώ την αντίφαση;

Κάποιος φωνάζει δυνατά και ζητά από το Θεό να τον γεμίσει με τις πνευματικές του ενέργειες ενώ η κούπα του είναι γεμάτη από δηλητήριο.

Για αυτό και η πνευματική επιστήμη μας μιλά για αυτογνωσία και αυτό ελάττωση της υλικής μας φύσεως.

Για αυτό επικεντρωθείτε στην δική σας πραγματικότητα και αγκαλιάστε την, κατανοήστε της ατέλεια σας  και αλλάξτε θεμελιακά μέσα από το Φως του Θεού και όχι μέσω του φωτός των ανθρώπων.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: