Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Η παγκοσμιοποίηση και η σκοτεινή ελίτ των αγορών κυβερνώνται απόλυτα από αυτόν

 
Η παγκοσμιοποίηση και η σκοτεινή ελίτ των αγορών κυβερνώνται απόλυτα από αυτόν
 
Ο Παύλος δεν είναι τυχαίο που ονομάζει τον διάβολο κοσμοκράτορα! 
 
Στον Λουκά διαβάζουμε κάτι το εξαιρετικό :
 
5. Και ο διάβολος, ανεβάζοντάς τον σε ένα ψηλό βουνό, του έδειξε όλα τα βασίλεια της οικουμένης μέσα σε μια στιγμή χρόνου·
6. και ο διάβολος είπε σ' αυτόν: Σε σένα θα δώσω ολόκληρη αυτή την εξουσία και τη δόξα τους· επειδή, σε μένα είναι παραδομένη, και τη δίνω σε όποιον θέλω·
7. εσύ, λοιπόν, αν προσκυνήσεις μπροστά μου, όλα θα είναι δικά σου.
8. Και ο Ιησούς, απαντώντας σ' αυτόν, είπε: Πήγαινε πίσω μου, σατανά· επειδή, είναι γραμμένο: «Τον Κύριο τον Θεό σου θα προσκυνήσεις, κι αυτόν μονάχα θα λατρεύσεις».

Η πορεία της ζωής του Ιησού είναι η διαδικασία, το μονοπάτι, η ατραπός που και εμείς θα πρέπει να βαδίσουμε.
ΟΙ τρεις πειρασμοί είναι μεγάλες εσωτερικές κατακτήσεις που σχετίζονται με τον σωματικό μας εξαγνισμό όταν ακολουθούμε τον Κύριο Όλης της Ζωής.
Οι έννοιες όπως είχα αναφέρει και πιο παλιά είναι πολύ βαθιές σε συμβολική και περιεχόμενο και δεν μπορούμε εύκολα να τις καθορίσουμε χωρίς αυτήν την πνευματική αποκαλυπτική μας ικανότητα διάκρισης που το πνεύμα μας δίνει.
 
Μου είναι αρκετά δύσκολο να τις εξηγήσω δημόσια γιατί θα έπρεπε να αυτό να γίνει με την μορφή σεμιναρίου μέσα στο οποίο όλα θα πρέπει να εξηγηθούν από την αρχή διεξοδικά κάτω από το γνωστικό πρίσμα που σας ανέφερα.
Για παράδειγμα τι σημαίνει παράδεισος και γιατί εκεί υπήρχε στην μέση το δέντρο του καλού και του κακού και εκεί πάνω έκανε βόλτες ένα πονηρό φίδι;
Όλα αυτά δεν είναι τόσο εύκολα παρατηρήσιμα και εξηγήσιμα γιατί σχετίζονται και με μεγάλες σωματικές αλλαγές που λάβανε χώρα στην ανάλογη περίοδο.
Όπως και στο παρελθόν έχουμε πει ο δημιουργός είναι αγάπη και συνεπώς δεν μπορεί να εκφράσει κακότητα, αλλά ο έκπτωτος άνθρωπος μπορεί.
Τα αντιθετικά σχήματα μας δόθηκαν πρώτα από όλα για να μπορέσουμε να διακρίνουμε την φύση αυτού του κόσμου και να επιλέξουμε το φως αγάπη από το σκότος μίσος.
Το κακό μας δόθηκε σαν μια δυνατότητα σαν ένα ανόσιο πυρ λόγω της φύσης του κόσμου μέσα στο οποίο ο άνθρωπος ο ίδιος φλέγεται.
 
Αυτό δεν είναι μια επιλογή του δημιουργού ούτε η πρόθεση του αλλά αποτέλεσμα της ανθρώπινης ιδιοτέλειας και βλακείας.
Αυτή η ανοσιότητα όπως είναι φυσικό σχηματοποιήθηκε σιγά σιγά και πήρε μια ανεξέλεγκτη σήμερα μορφή μέσα από την οποία χαλιναγωγούνται και επισκιάζονται μάζες.
Ο άνθρωπος δημιούργησε ένα τέρας όλα αυτά τα χρόνια και αυτό το τέρας έχει μια φοβερή πείνα και κυριολεκτικά κατατρώει αυτόν τον κόσμο και τους ανθρώπους.
 
Η παγκοσμιοποίηση και η σκοτεινή ελίτ των αγορών κυβερνώνται απόλυτα από αυτόν, και αυτός στο προσεχές μέλλον μιας και δεν έχει ένα υλικό σώμα θα εκφραστεί από έναν άνθρωπο που σωματικά θα προετοιμαστεί για αυτήν την κατάληψη.
Οι λόγοι είναι γνωστοί, τα αποκαλυπτικά κείμενα μιλούν για όλα αυτά συμβολικά, όσοι διακρίνουν τα σημάδια στο τώρα κατανοούν το τι λέω, όσοι δεν το κατανοούν απλά θα γίνουν μάρτυρες αυτοί οι ίδιοι στο παγκόσμιο παιχνίδι που έχει ήδη αρχίσει.
 
Και για να ευθυμήσουμε και λίγο ψάξτε και ακούστε το επίσημο τραγούδι των Ολυμπιακών αγώνων στο Ρίο το 'Rise'  διαβάστε προσεκτικά τους στοίχους!
Δημοσίευση σχολίου