Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015

Πιστεύω στην συνύπαρξη και στην κοινωνία


Πιστεύω στην συνύπαρξη και στην κοινωνία

Πιστεύω στην συνύπαρξη και στην κοινωνία και θέλω να μοιράζομαι μαζί με άλλους τα απλά ή τα δύσκολα, μέσα από την αδυναμία μου και τα ελαττώματα μου δοκιμάζομαι και δοκιμάζω άλλους, αλλά με την πίστη και την βεβαιότητα της ομορφιάς που μερικοί άνθρωποι κρύβουν μέσα τους πιστεύω πως πολλά καλά μπορούν να συμβούν.

Ίσως είμαι ονειροπόλος ή απλά θέλω να καλυτερεύσω ένα δυσοίωνο μέλλον όπως και να έχει οι άνθρωποι και τα ανθρώπινα είναι το σημαντικό, για αυτό και πριν την ανάγνωση του βιβλίου της φύσης υπάρχει το βιβλίο της ζωής. 

Η διαδρομή προς το φως είναι ανηφορική και δύσβατη σαν μια αναρρίχηση σε ένα απόκρημνο όρος, εκεί δεν υπάρχουν τελεφερίκ ή ελικόπτερα παρά μόνο η πίστη, η αποφασιστικότητα, η επιμονή, ο αγώνας και η προσμονή.

Η αλήθεια και η ταπεινότητα, η ευσέβεια και η αγάπη, αλλά όσο ανεβαίνεις πιο ψηλά τόσο πιο πολύ κατανοείς την μικρότητα σου αλλά και το μεγαλείο της δημιουργίας όταν θα φτάσεις στην κορφή σαν από θαύμα δεν θες να είσαι μόνος αυτός ο θησαυρός ανήκει σε όλους και αυτό είναι το καλό μας μήνυμα
Δημοσίευση σχολίου