Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Ο πόλεμος τον οποίον βιώνουμε διεθνώς


Ο πόλεμος τον οποίον βιώνουμε διεθνώς

Ο πόλεμος τον οποίον βιώνουμε διεθνώς, την ύβρη, την διαμάχη, το ψέμα, την εκμετάλλευση, την εμφανή βία δεν είναι αρνητικές ενέργειες που απλά συμβαίνουν και εκφράζονται κάποια στιγμή, όχι είναι το αποτέλεσμα μιας συνολική δράσης της συνείδησης μέσα από αλλεπάλληλες ζυμώσεις, σκέψεις και συναισθήματα.
Ο πόλεμος αυτός είναι παγκόσμιος, είναι ανθρώπινος και βαθύτατα εσωτερικός.
Οι αξίες και τα ιδανικά για όλον τον κόσμο και τα έθνη είναι τόσο ταυτόσημα και με απλότητα μπορεί κάποιος να τα εκφράσει με σαφήνεια παρόλα αυτά το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει παγκοσμίως.

Οι δια κοσμικές ακτινοβολίες και ενέργειες οι οποίες εκχύνονται αυτήν την στιγμή στην ατμόσφαιρα και διεισδύουν μέσα στην ουσία της γης έχουν έναν ολοφάνερο στόχο, να μετατρέψουν την αδυναμία σε δύναμη, το σκοτάδι σε φως, το κακό σε καλό να ολοκληρώσουν το αποσπασματικό και να θεραπεύσουν μορφικά τον άνθρωπο δίνοντας στην αθάνατη ουσία του το ανάλογο πνευματικής φύσης σώμα.

Αυτή η πορεία δεν είναι αναστρέψιμη αλλά το αντίθετο επιταχύνεται και αν ο άνθρωπος δεν συμμορφωθεί σε αυτήν τότε μια εμφανής ένταση, κρίση, αρρώστια σε όλα τα επίπεδα θα εμφανιστεί η οποία θα δυσκολέψει ανεπανόρθωτα την προσωπική αλλά και ομαδική πορεία.
Η επερχόμενη κρίση και έκρηξη είναι εμφανής και όσοι αντιστρέφονται το Φως το ομολογούν σήμερα ξεδιάντροπα.
Η πτώση του πρωταρχικού κύματος ζωής δεν συνέβη στο απώτερο παρελθόν αλλά συνεχίζεται ακόμη και σήμερα και δεν θα τελειώσει μέχρι που θα ολοκληρωθούν όλα όσα λέγονται στο βιβλίο της αποκάλυψης.

Στο τέλος όλα θα διαλυθούν για να περάσουν σε ένα επόμενο εξελικτικό σκαλοπάτι μέσα από το οποίο μια πρώτη πνευματοποίηση επιτέλους θα λάβει χώρα αλλά αυτή η μορφική αναγέννηση μπορεί να συμβεί από εμάς αυτήν την στιγμή στο εδώ και το τώρα ώστε να μπορέσουμε να υπερνικήσουμε τον θάνατό και την ύλη, την ιδιοτέλεια και το σκοτάδι και έτσι να μην χρειαστεί να ενσαρκωθούμε ξανά ειδικότερα στον μέλλοντα χρόνο που όλοι γνωρίζουμε πόσο σκοτεινός και οδυνηρός για την ανθρωπότητα θα είναι.

Δράση χρειάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: