Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Επιτρέψτε στο μωρό Ιησού να γεννηθεί μέσα στις καρδιές σας


Giovanni Bellini - Madonna and Child

Επιτρέψτε στο μωρό Ιησού να γεννηθεί μέσα στις καρδιές σας

Μέσα στον χρόνο παρουσιάστηκαν κάποιοι πολύ ιδιαίτεροι άνθρωποι που εσωτερικά το Πνεύμα ενέπνευσε μερικά πολύ όμορφα δώρα, ίσως ήτανε τραγουδιστές ή ποιητές, ή συνθέτες, ή ζωγράφοι, ή απλοί καθημερινοί άνθρωποι με μια ακτινοβολούσα καρδιά γεμάτη καλοσύνη.

Εκεί, διαβλέπουμε την δόξα του Πατέρα μας, όταν αυτά τα δώρα μας αγγίζουν πολύ βαθιά μέσα μας και έτσι δίνουν γέννηση σε τόσο θαυμαστά συναισθήματα που συνεπαίρνουν, ανυψώνουν την ψυχή μας.

Αυτά τα χαρίσματα είναι επίσης και μια μαρτυρία και μια ώθηση προς τον κόσμο πάνω από τον δικό μας, τον ονομάζουν ' Το βασίλειο των Ουρανών '

Είναι ένας χώρος όπου η ψυχή μας ποθεί έντονα και επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει και να κατοικήσει ξανά όπως και πριν τον γνωστό χρόνο.

Ίσως γνωρίζουμε τον δρόμο που οδηγεί σε αυτόν, αυτός μας εξηγήθηκε με λεπτομέρειες όλα αυτά τα τελευταία 2000 χρόνια.

Επιτρέψτε στο μωρό Ιησού να γεννηθεί μέσα στις καρδιές σας, αφήστε το Φως του Πνεύματος να το κάνει μια πραγματικότητα για εσάς, μέσα σας.

Τότε τον κατάλληλο εκείνον χρόνο το Πνεύμα του Χριστού θα σας μεταμορφώσει, θα σας μετατρέψει σε ένα εντελώς νέο άνθρωπο, ο οποίος αν και δεν ανήκει σε αυτόν τον κόσμο παρόλα αυτά εκφράζεται μέσα σε αυτόν τον κόσμο.

Τότε θα μπορέσετε και εσείς να μεταφέρεται αυτό το Φως, το δικό Του Φως, μέσα σε αυτόν τον σκοτεινό και γεμάτο πόνο κόσμο κατά έναν συνειδητό τρόπο.

Προσεύχομαι για αυτό, ώστε να γίνει και για εσάς μια πραγματικότητα μέσα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: