Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Μην αποθαρρύνεστε από την σκοτεινότητα των καιρών, αυξήστε το απελευθερωτικό σας έργο.



Μην αποθαρρύνεστε από την σκοτεινότητα των καιρών, αυξήστε το απελευθερωτικό σας έργο.


Σχεδόν όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες δεκαετίες στις σύγχρονες κοινωνίες έχουν εξηγηθεί, λιγότερο ή περισσότερο από την Πνευματική Σχολή αλλά και άλλους εργάτες του φωτός.

Οι γνωστοί σκοτεινοί κύκλοι που δημιουργούν το χάος παντού μέσω ποικίλων τρόπων δεν χρειάζονται τα χρήματά μας, δεν είναι αυτός ο σκοπός τους, έχουν ήδη εξαγοράσει κυβερνήσεις και κράτη.

Ο σκοπός του χάους είναι η εσωτερική ένταση, ο φόβος, οι πιθανές ακρότητες ώστε οι άνθρωποι να απομακρυνθούν από την πνευματική τους αρχή ειδικότερα στους σημαντικούς χρόνους μέσα στους οποίους ζούμε.

Αν καίγεται το σπίτι σου, υπάρχει φτώχεια, εγκληματικότητα μια γενικότερη τρέλα και χάος, αρρώστιες που δεν βγάζεις άκρη, συνεχής έλεγχος και περιορισμοί, τι λέτε είναι ο καιρός της φιλοσοφίας και της εσωτερικής ενατένισης; Του πολιτισμού και των τεχνών;

Οι διακοσμικές συνθήκες, ακτινοβολίες που υπηρετούν το Θεϊκό σχέδιο εκχύνουν σε μεγάλη ένταση όλες τις απαραίτητες δομικές τροφές μέσω των οποίων η μεταμόρφωση μπορεί να πραγματωθεί, είναι η τεράστια αγκαλιά του μανδύα του Χριστού μέσω του οποίου όλοι όσοι έρχονται σε Αυτόν με μια αγνή καρδιά μπορούν να επανέλθουν μέσω του Μέγα Μυστήριου του Γολγοθά στην αγκαλιά του Πατρός.

Αυτό το έργο προσπαθούν να αναχαιτίσουν αγαπητοί φίλοι, να εξουδετερώσουν κάθε πνευματικής φύσης αφύπνιση και δράση που πηγάζει από το Ρόδο.

Να κοιμίσουν ξανά και ξανά τις ανθρώπινες οντότητες ώστε μέσα από την μεταδιδόμενη σκοτεινότητα των καιρών να προβούν όχι σε καλά θετικά έργα αλλά σε οδύνη, σύγχυση και βία.

Νομίζω πως θα ζήσουμε και εμείς την δημιουργία ενός παγκόσμιου θρησκευτικού φασιστικού κράτους με ηγέτη τον αντίχριστο, ο οποίος θα φανεί σαν την μοναδική λύση σε όλα τα ζοφερά παγκόσμια προβλήματα και ο οποίος θα μπορέσει να ενώσει όλες τις θρησκείες και φυλές σε ένα σώμα.

Και ποιος δεν θα ήθελε κείνη την στιγμή κάτι ανάλογο;

Και αυτή είναι η παγίδα, διότι τελειότητα, σωτηρία, ευτυχία, ευδαιμονία, σταθερότητα, ειρήνη, αρμονία δεν υπάρχουν σε αυτό το πεδίο ζωής και ούτε θα υπάρξουν ποτέ.

Το βασίλειο μου δεν είναι αυτού του κόσμου, μας λέει ο Κύριος μας.

Αρχές του 1950 όταν γράφηκε ένα βιβλίο που εξηγούσε όλα αυτά ορισμένοι μπορεί να υπέθεσαν πως είναι υπερβολές ή φαντασία αλλά δυστυχώς αγαπητοί φίλοι τα περισσότερα από όσα έχουν γραφτεί επαληθεύτηκαν ήδη.

Δεν υπάρχει άλλη οδός από την αγάπη του Θεού, την αγαθότητα, την αγάπη, την υπηρεσία προς τον συνάνθρωπο, την εσωτερική μας οδό απελευθέρωσης.

Αν θα κάνετε ένα βήμα προς Εμένα, Εγώ θα κάνω δυο βήματα προς εσάς.

Και αυτό είναι το Έργο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: