Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Ο τάφος θα βρεθεί ανοικτός και άδειος, κατανοείτε τον συμβολισμό;


Ο τάφος θα βρεθεί ανοικτός και άδειος, κατανοείτε τον συμβολισμό;

Το ανθρώπινο σύστημα δομικά αντιστοιχεί όταν ολοκληρωθεί πλήρως, με την αντανάκλαση του Ουράνιου Ανθρώπου, προσέξτε όμως την έννοια αντανάκλαση για να μην οδηγηθείτε σε λάθος εντυπώσεις, κάτι το οποίο διαφημίζεται αρκετά στις μέρες μας.

Η αντιστοιχία αυτή μαρτυρά πως μέσα στον άνθρωπο υπάρχουν δυνάμεις και ικανότητες τις οποίες στην σημερινή περίοδο εξέλιξης δεν έχει ακόμη αναπτύξει, αυτές δεν έχουν ακόμη αφυπνιστεί παρά μονάχα σε ελάχιστους.

Ο εσφαλμένος αποκρυφιστικός δρόμος προσπαθεί να βιάσει την ανθρώπινη φύση και συνείδηση μέσα από διάφορες πρακτικές (δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για αυτές) ώστε να αφυπνίσει αυτές τις δυνάμεις μέσω του εγώ και της ιδιοτέλειας.
Νομίζω πως καταλαβαίνεται πολύ εύκολα το αποτέλεσμα και πόσο πολύ αυτή η παρέμβαση βλάπτει την ψυχή του ανθρώπου.

Κατά την διάρκεια της μεταμορφωτικής διαδικασίας αυτές οι δυνάμεις και ικανότητες αφυπνίζονται αυθόρμητα από μόνες τους μιας και η συνείδηση αλλά και η σωματική μας δομική δονητική κατάσταση όχι μόνον το επιτρέπει, αλλά έχει δημιουργήσει όλες τις απαραίτητες συνθήκες για αυτό.

Παρόλα αυτά υπάρχει και ένα άλλο πολύ σημαντικό σημείο σε αυτήν την διεργασία, και αυτό είναι πως αν και οι δυνάμεις αυτές μας έχουν δοθεί εν ζωή για την υπηρεσία της ανθρωπότητας ακόμη και αυτές βρίσκονται και λειτουργούν μέσα στο γήινο επίπεδο εκδήλωσις και δεν αφορούν το νέο σώμα της ανάστασις μιας και τα πάντα σε ένα δεδομένο σημείο θα πρέπει να αφεθούν πίσω μέσα από τον φυσικό θάνατο.

Για αυτό και στην αρχή σας μίλησα για αυτήν την διαφορά μιας και σε αυτό το επίπεδο όλα δρουν και λειτουργούν αντανακλαστικά σαν φαινόμενα που είναι. 
Ο τάφος θα βρεθεί ανοικτός και άδειος, κατανοείτε τον συμβολισμό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: