Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Παγκοσμιοποίηση - Εποχή του Υδροχόου 1-0


Παγκοσμιοποίηση - Εποχή του Υδροχόου 1-0

Πριν πολλά χρόνια η νέα τάξη πραγμάτων γνώριζε για τις τεράστιες ατμοσφαιρικές αλλαγές οι οποίες σταδιακά και αυξανόμενα αγκαλιάζουν τον πλανήτη μας δημιουργώντας έναν αδιαπέραστο ενεργειακό μανδύα μέσω του οποίου οι ισχυρές διακοσμικές ακτινοβολίες να αντιστοιχούν πλήρως αλλά και να επενεργούν με αυτόν ούτως ώστε μέσω αυτών των αλυσιδωτών αντιδράσεων οι ενέργειες αυτές να διαχέονται πλήρως μέσα από μια πολύ επίπεδη αντιστοίχηση σε όλο το μήκος πλάτος και βάθος του πλανήτη.

Για αυτό και αυτόματα με την ίδρυση του ΟΗΕ ενεργοποιήθηκε ένας μικρός αλλά πολύ δυνατός οργανισμός μέσω του οποίου θα έπρεπε να βρεθούν τρόποι όλες αυτές οι ακτινοβολίες να αγγίξουν τους μελλοντικούς αναζητητές μέσα από ένα λανθάνον τρόπο ώστε να μην υπάρξει καμία αλλαγή συνείδησης ή μεταβολή όσον αφορά την πνευματικότητα τους.

Οι νέες αυτές ακτινοβολίες του Υδροχόου δημιουργούν σοβαρές εντάσεις όσον αφορά την δεδομένη δομή και σχήμα που μέχρι τώρα το κοινωνικό πολιτικό κατεστημένο έχει πάρει μέσα από μια μακρά πορεία ανηθικότητας, εκμετάλλευσις  και βίας, έχουν την ικανότητα αυτές οι ενέργειες να προβάλουν μια αίσθηση εικόνας της πραγματικότητας όπως έχει, δημιουργώντας αντιστάσεις αλλά και μια διάθεση επαναστατικότητας ως προς αυτό το κατεστημένο μορφικό ανοσιούργημα.

Για αυτό και κατά ουσίαν η λεγόμενη επανάσταση των Χίπις και το new age ήταν στην ουσία τα πλήρως κατευθυνόμενα δημιουργήματά τους, και για αυτόν τον σκοπό εργάστηκε ένας μεγάλος διεθνής μηχανισμός και με την ενίσχυση  ενός τεράστιου οικονομικού κεφαλαίου.

Η συνέπεια ήταν επί το πλείστον, όλες αυτές οι ισχυρές εσωτερικές αφυπνίσεις μέσα στους ανθρώπους να ελεγχθούν σχεδόν πλήρως και να οδηγηθούν μέσα σε μια στρεβλότητα και σε άλλες οδούς οι οποίες συμπεριλάμβαναν τα γνωστά στοιχεία επιτυχίας, λεφτά, δόξα, ναρκωτικά, σεξ.

Σοβαροί μελετητές μας λένε πως η παγκοσμιοποίηση προς το παρόν έχει κατά κόρον νικήσει αυτές τις μαζικές αλλαγές της λεγόμενης εποχής του Υδροχόου και αυτό είναι σωστό όσον αφορά την μάζα και τις κοινωνίες.

Αλλά οι εντάσεις αυτές λόγω που ισχυροποιούνται όλο και περισσότερο δημιουργούν μια αυξανόμενη κρίση μέσα στους ανθρώπους ακόμη και σε αυτούς που έχουν ξοδέψει σχεδόν όλη τους την ζωή πάνω σε μια στρεβλή ατραπό και συνεπώς δεν έχουν βρει απολύτως τίποτα.

Όλοι αυτοί σε μια δεδομένη στιγμή αν δεν έχουν σοβαρές σωματικές και ψυχικές βλάβες θα θυμώσουν και θα επαναστατήσουν για δεύτερη φορά, και εκεί υπάρχει και η δική μας σημαντική εργασία και χρέος ώστε να μπορέσουν να βρουν αυτήν την φωτεινή γνωστική ατραπό μέσα από την οποία θα κατανοήσουν αυτοί οι ίδιοι την πραγματικότητα τους αλλά και αυτήν του κόσμου καθώς και το σημαντικό έργο και χρέος που έχουν σαν μοναδικότητες.

Οι καιροί δεν είναι απλοί όπως μερικοί νομίζουν, η σκοτεινότητα εργάζεται μέρα και νύχτα για να ολοκληρώσει το έργο της και αυτό εμείς οφείλουμε να ξεμασκαρέψουμε και να καταδείξουμε ώστε όλοι οι άνθρωποι να κατανοήσουν τα σημερινά πολιτικοκοινωνικά γεγονότα και την αιτία της απόλυτης σύνθλιψις όλων των αξιών, της ηθικής και κάθε έννοιας θρησκευτικότητας και πίστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: