Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Τα παλαιά εσωτερικά συστήματα είναι πλέον ακατάλληλα

 

Τα παλαιά εσωτερικά συστήματα είναι πλέον ακατάλληλα

Τα παλαιά εσωτερικά συστήματα με αρχή αυτό της αρχαίας Ινδίας καθώς και η εξέλιξη και η διαφοροποίηση του κατά την διάρκεια της Αιγυπτιακής και Ελληνικής ακμής, όχι μόνον δεν έχουν καμία δομική, πρακτική δυνατότητα σωτηρίας αλλά αντιθέτως βαρύνουν και βλάπτουν το ανθρώπινο σύστημα κατά πολύ.

Η εμμονή κάποιων ανθρώπων σε αυτά, δεν δείχνει μόνο αμάθεια και αδυναμία κατανόησης των ατμοσφαιρικών αλλαγών και της σωματικής μας διαφοροποίησης από το αίμα μέχρι το νευρικό ρευστό και τους ενδοκρινείς αδένες αλλά πολύ συχνά γίνεται επιτηδευμένα για διάφορους λόγους εξαπάτησης και χειραγώγησις και εκμετάλλευσις.

Σε κάθε κρίσιμη χρονική στιγμή υπήρξαν και υπάρχουν μυστηριακές σχολές, αδελφότητες που έχουν σαν στόχο την αφύπνιση των κοιμισμένων μας ψυχών, αλλά και την δυνατότητα, την βοήθεια σε εμάς στο να εργαστούμε εσωτερικά ώστε να καταστούμε ικανοί να εισέλθουμε (μέσα από αυτήν την φωτεινή γέφυρα σωτηρίας που έχουν οικοδομήσει από κάτω προς τα άνω ξανά) στον πνευματικό κόσμο.

Η διαδικασία αυτή που μας δίνει κάθε αδελφότητα εξαρτάται από τις δια κοσμικές, δια πλανητικές συνθήκες και νόμους ακτινοβολίας καθώς και την εξέλιξη του κόσμου μας στην συγκεκριμένη φάση μέσα στην οποία βρίσκεται αλλά και το ανάλογο στάδιο της ανάπτυξις του σώματος του ανθρώπου.
Έτσι μια αρχαία τεχνική της Ινδίας είναι εξ ολοκλήρου ακατάλληλη όχι μόνον για τον δυτικό άνθρωπο αλλά και για τον έναν Ινδό.

Επίσης είναι γνωστό πως κάθε τέτοια αδελφότητα έχει ένα χρονικό πλάνο εργασίας μέσα στο οποίο γεννιέται, αναπτύσσετε δρα πλήρως και μετά αποσύρετε εντελώς από το υλικό πεδίο.
Έτσι είναι αστείο και βλακώδες κάποιος να αναφέρεται σε μια αναβίωση της Πυθαγόρειας Σχολής στο εσωτερικό της μέρος ή την αναβίωση των Ελευσίνιων Μυστηρίων.

Ο Πυθαγόρας και ο κάθε Πυθαγόρας είχαν και έπαιξαν ένα πολύ σημαντικό έργο και γνωστικά η αξία τους και η χρησιμότητα τους είναι ανεξάντλητη όπως και το αντίστοιχο έργο του Λάο Τσε.
Αλλά η διαδικασία, η δομική διεργασία την οποία χρησιμοποιούσαν και λειτουργούσαν μέσα από αυτή είναι εντελώς ακατάλληλη πλέον.

Επίσης αυτό το Ζωντανό Σώμα το οποίο κάθε αδελφότητα γεννά όταν παύει να υπάρχει στο υλικό πεδίο συνήθως μετά από μια πάροδο 300 χρόνων αυτό δεν σημαίνει πως δεν ενεργεί ή λειτουργεί δονητικά, όχι ακριβώς το αντίθετο γίνεται απλά δονητικά εξελίσσεται σε τέτοιο βαθμό που την καταστεί ακατάλληλη να εργαστεί με τους αναζητητές πλέον μιας και έχει προχωρήσει δονητικά σε ένα ανώτερο εξελικτικά στάδιο.

Όπως και στο παρελθόν είχα πει κάθε χρονική στιγμή λειτουργούσαν και λειτουργούν επτά μεγάλες εσωτερικές μυστηριακές σχολές μέσα στον κόσμο μας, δεν υπάρχει ούτε ένα δευτερόλεπτο που να σταματά η δράση τους και το αποστολικό τους έργο, επίσης όλα τα παλαιά εσωτερικά συστήματα καλούνται να εναρμονιστούν με τα νέα δεδομένα μιας και η παρέμβαση του Πνεύματος του Χριστού ανέτρεψε τα πάντα.

Για αυτό και η σύγχρονη και μόνη διεργασία σωτηρίας είναι η Μεταμόρφωση που σημαίνει μια ολική αλλαγή του όντος μας, η δημιουργία νέων πνευματικών σωμάτων όχι μόνον αστρικών όπως γινόταν παλαιά αλλά και ενός νέου αιθερικού - υλικού σώματος.
Για αυτό εσείς πάνσοφοι τσαρλατάνοι του εσωτερισμού ασχοληθείτε με την υποτιθέμενη αφύπνιση της κουνταλίνης σας ενώ εμείς με την πλήρη ανανέωση της καρδιάς.

Πριν μήνες είχα δρομολογήσει μια νέα εργασία και ομιλία που θα αφορούσε την δράση των τριών μυστηριακών πλανητών όσον αφορά της εξέλιξη και την επίδραση που έχουν στο σώμα μας και τον κόσμο, αυτή η εκδήλωση θα γινόταν με μια φίλη που θα είχε ένα δικό της αστρολογικό θέμα αλλά δυστυχώς για ακατανόητους λόγους αποσύρθηκε και έτσι έμεινε η εργασία μου στην αρχή της, ίσως στο μέλλον να καταπιεστώ με αυτήν ώστε να γίνει αντιληπτό πως αυτήν την στιγμή τρομερές ακτινοβολίες μας ωθούν σε μια ριζική ανανέωση και των τριών κέντρων μας, σε μια ολική ανανέωση των οχημάτων μας και πως η μη εναρμόνιση με αυτές τις ακτινοβολίες εγκυμονεί τρομερούς κινδύνους, εντάσεις και σχιζοφρένεια.

Η απαίτηση αυτής της θεμελιακής αλλαγής πιστεύω να γίνετε ευκρινής μέσα σας και να σας ωθεί σε σοφή δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: