Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Τολμήστε, σπάστε τα δεσμά σας, ανακαινιστείτε...σας προκαλώ. Με Αγάπη


Τολμήστε, σπάστε τα δεσμά σας, ανακαινιστείτε...σας προκαλώ. Με Αγάπη

Μπορεί μερικές φορές να βλέπω πράγματα σε εσάς που εσείς δεν βλέπεται, αφάνταστα όμορφες δυναμικές και ανεξάντλητες ποιότητες.

Όχι δεν είμαι υπερβολικός.

Όμως τι αξία θα έχει για εσάς να τα τονίζω όλα αυτά και να σας τα μεταφέρω, να σας τα περιγράφω με ευκρίνεια και λόγο απλό αν εσείς οι ίδιοι δεν τολμήσετε να πάρετε αυτές τις σημαντικές αποφάσεις ζωής;

Ναι, η συνήθεια, η αδυναμία, η δειλία, η απογοήτευση σας κατατρώει, ένα αδυσώπητο τέλμα τρόμου για αλλαγή σας ρουφάει όλη την ενέργεια.

Πρέπει να βηματίσετε όμως μπροστά, να τολμήσετε, να γκρεμίσετε το κάθε τι που σας κρύβει την αληθινή σας ουσία, τον αληθινό σκοπό στην ζωή σας όχι σαν μια ανθρώπινη καρικατούρα και μαριονέτα αλλά σας ένα πύρινο γεμάτο αγάπη ον το οποίο είναι ένα από τα αξιοσημείωτα θαύματα του δημιουργού, γιατί στα αλήθεια ακόμα και στις μέρες μας που η ανθρώπινη διανόηση έχει φτάσει σε απίστευτα ύψη ο άνθρωπος παραμένει ένα άλυτο μυστήριο, και θα παραμείνει για πολύ ακόμα μέχρι να σχιστούν τα δυο πέπλα που χωρίζουν τους δύο κόσμους, τον υλικό και τον αστρικό, αλλά όταν συμβεί αυτό, θα είστε εσωτερικά έτοιμοι για όλα αυτά που θα συμβούν;

Κανένας ανθρώπινος νους δεν θα μπορούσε να τα περιγράψει τότε, όταν όλο αυτό το ανόσιο πυρ ξεχυθεί πάνω στην ανθρωπότητα.
Όταν σπάσει αυτή η σφραγίδα θα υπάρξει και η πρώτη αυτόματη επιλογή όλων όσων έχουν υφάνει το γαμήλιο ένδυμα του Γάμου και οι οποίοι θα οδηγηθούν μέσα στην κιβωτό του Κυρίου.

Γιατί ο κόσμος να δοκιμαστεί τόσο πολύ;

Ρωτάω και ξανά ρωτάω τον εαυτό μου αφού όλα τα δώρα του έχουνε δοθεί και εύκολα και γρήγορα μπορεί να διακρίνει αυτό που υπερέχει και υπερβαίνει και είναι φωτεινό και ένδοξο, παρόλα αυτά γιατί αυτές οι επιλογές να τον φέρνουν όλο και πιο κοντά σε μια πέτρινη καρδιά και ένα σώμα γεμάτο ζιζάνια;

Ας σταματήσω εδώ να αναρωτιέμαι τους λόγους που πληγώνουν το ίδιο τον άνθρωπο γιατί αυτό θα πρέπει ο κάθε άνθρωπος να το κάνει ξεχωριστά.

Μην ξεγελιέστε δεν είμαστε αιώνιοι και άφθαρτοι, αναλώσιμοι είμαστε μέσα στο διάβα του χρόνου και ότι μας έχει δοθεί μπορεί να αφαιρεθεί.

Τολμήστε, σπάστε τα δεσμά σας, ανακαινιστείτε...σας προκαλώ. Με Αγάπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: