Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Η αναγκαία αναμόρφωση

 
Η αναγκαία αναμόρφωση

Στην περιοχή μας ειδικότερα, σύμφωνα με την πνευματική επιστήμη τον μήνα αυτό παρατηρείτε η μικρότερη πνευματική δραστηριότητα όσων αφορά τις ακτινοβολίες που δρουν την κάθε στιγμή κατά ένα γενικό και απρόσωπο τρόπο.
Ενδεχομένως να το παρατηρείτε και εσείς αυτό στην συμπεριφορά του πλήθους.

Μετά τις 15 Αυγούστου αρχίζει μία σταδιακή εξασθένιση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου και των δυνάμεων του αυτής της φύσης με συνέπεια τους επόμενους μήνες με κορύφωση την 25 Δεκεμβρίου να υπάρχει η μεγαλύτερη πνευματική δραστηριότητα του χρόνου, ενδεχομένως όλα αυτά μπορούν να εξηγηθούν και έχουν να κάνουν και με την αστρονομία - αστρολογία αλλά στην πληρότητα τους εξηγούνται από την Αστροσοφία η οποία είναι μία ανώτερη επιστήμη αλλά η γνώση της οποίας για να κατανοηθεί προϋποθέτει μία ολοκληρωτική εκ βάθρων ανανέωση του ατόμου και των οχημάτων του.

Οι επιδράσεις των ανώτερων σωμάτων των πλανητών και οι διακοσμικές ακτινοβολίες εργάζονται μέσω τρομερών Φυσικών Δυνάμεων και ενός Θεϊκού Αρχετύπου που καλεί, φέρει το σύμπαν σε εκδήλωση, σε εξέλιξη, σε ολοκλήρωση.
Ο κατώτερος φορέας όμως αυτών των πλανητών, γιατί ότι αντικρίζουμε στον κόσμο μας είναι έκπτωτο και αυτό, ενδεχομένως να έχουν και στην παρούσα φάση κάποιες αρνητικές επιδράσεις στον άνθρωπο ανάλογη με την ποιότητα της συνείδησης του και στο κατά πόσον αυτός εργάζεται για την συμπαντική αγάπη ή όχι.

Με λίγα λόγια εξαρτάται εξ ολοκλήρου από εμάς αν όλες αυτές οι δυνάμεις θα μπορέσουν να λειτουργήσουν θετικά ή αρνητικά, θα μας απελευθερώσουν ή θα μας αλυσοδέσουν περισσότερο.
Στο παρελθόν είχα γράψει μία ομιλία σχετικά με την συμπαντική θεραπεία εξηγώντας την φύση της αρρώστιας και του πόνου σε αυτό το πεδίο ζωής και πως αν ο άνθρωπος δεν συμμορφωθεί με αυτές τις απελευθερωτικές ακτινοβολίες σωματικά και ψυχολογικά θα υποστεί μια ανεπανόρθωτη ζημιά.

Η σοφία η οποία υπάρχει πίσω από όλα αυτά είναι αδύνατον να προσμετρηθεί και πιθανότατα να φαντάζουν σαν αερολογήματα αλλά ακόμα και αυτός που μελετά την εξωτερική μορφή της πνευματικής επιστήμης αυτήν η οποία δίδετε μέσα από ομιλίες η τον γραπτό λόγο έχει ήδη δει ότι σχεδόν όλα όσα έχουν ειπωθεί, έχουν ανακαλυφθεί από την σύγχρονη επιστήμη, ειδικότερα αυτόν τον χρόνο μέσα από τον οποίον ειδικοί επιστήμονες κατέδειξαν την κοινή καταγωγή της Γης και της Σελήνης.

Η αναγκαία αναμόρφωση η οποία ξεκίνησε στις αρχές του 1600 όταν ακόμα όλη η Ευρώπη κλυδωνιζόταν από τους πολέμους και τις αρρώστιες, με τα πολύ σημαντικά μανιφέστα των κλασσικών Ροδοσταύρων δημιούργησαν εκείνο το απαραίτητο αρχικό σημείο αναφοράς ώστε η εσωτερική επιστήμη όχι μόνο να αποκτήσει το απαιτούμενο επιστημονικό βάρος, κάτι που αμφισβητούνταν και πολεμούν ταν έντομα από την τότε εκκλησία και το ακαδημαϊκό κατεστημένο, αλλά και να προσεγγίσει και εξωτερικά όλους όσους η συνείδηση και η εσωτερική τους εξέλιξη βρίσκονταν κοντά σε αυτήν την απαραίτητη κατανόηση για αλλαγή σε όλες τις όψεις.

Η πορεία της ανθρωπότητας παρά τους αφελείς και μέσα σε μία τρελή χαρά ψεύτο δασκάλους που σου εξηγούν ότι όλα είναι μια χαρά, ειρήνη και γαλήνη παντού, κινείτε με εμφανή σκληρότητα και βία η οποία τα προσεχή χρόνια θα εκτροχιαστεί δημιουργώντας μία τρομερή ατμοσφαιρική μόλυνση στο αστρικό σώμα της γης, η οποία ήδη μετά τον πιο εγκληματικό αιώνα στην ιστορία του κόσμου ειδικότερα στις αρχές και τα μέσα του 1900 φαντάζει σκοτεινή και επικίνδυνη. Και για αυτό και σας εφιστώ την προσοχή για όλους αυτούς που ασχολούνται με τον πνευματισμό και επικλήσεις διάφορες και ομαδικούς ή ατομικούς διαλογισμούς οι οποίοι μόνο διαλογισμός δεν είναι παρά γκρίζες μαγικές πρακτικές αφαίμαξις δυνάμεων από τους συμμετέχοντες.

Προστατευτείτε όσο αυτό είναι δυνατόν, μελετήστε τις ιερές γραφές ανατολής και δύσης οι οποίες ακόμα και τώρα μπορούν να σας εξηγήσουν τόσα μα τόσα πολλά διευρύνοντας την κατανόηση και βοηθώντας την δράση σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: