Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Η σεξουαλική μαγεία είναι μια απάτη


Η σεξουαλική μαγεία είναι μια απάτη

Στο βιβλίο  ''Η Γνώση στην Σημερινή της Εκδήλωση'' έχει ένα πολύ χρήσιμο κεφάλαιο με τίτλο 'Το φθαρτό και το άφθαρτο σπέρμα' εκεί ξεκαθαρίζει αρκετά όλα όσα οι επιτήδειοι σας παραμυθιάζουν με τα περί της σεξουαλικής μαγείας.

Κάθε λογικός άνθρωπος μπορεί πολύ απλά να καταλάβει πως με κανένα ανθρώπινο σπέρμα ή ενέργεια δεν μπορεί να επιτελεστεί οποιαδήποτε πνευματική ιερατική πράξη, πολύ δε μια νέα πνευματική γέννηση.

Ιδίως η Καινή Διαθήκη το ξεκαθαρίζει κατά ένα απόλυτο τρόπο αυτό.

Ακόμη και στα αρχαία μυστήρια όταν δεν υπήρχε η δυνατότητα της δημιουργίας ενός νέου αιθερικού σώματος όλες οι πρακτικές ασκήσεις μέσα από τις οποίες μια σωματική ψυχική αναβάθμιση πραγματώνονταν αυτή ήταν το αποτέλεσμα μιας μεγάλης εξαγνιστικής διεργασίας όπου το εγώ, η προσωπικότητα χάνονταν μέσα στην αγνή αστρική ύλη και συνεπώς οι ικανότητες και οι δυνάμεις είτε μαντικές είτε θεραπευτικές ελάμβαναν χώρα ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς προς όλους.



Tου Jan van Rijckenborgh Η γνώση είναι η ακτινοβολία της Θεότητας – μια πανταχού παρούσα πρωταρχική πληρότητα απόλυτης αγάπης, σοφίας και δύναμης. Πώς εκδηλώνεται η Γνώση στον ανθρώπινο κόσμο, παρ’ όλο που το δονητικό της πεδίο υπερβαίνει το δικό μας; Πώς προετοιμάζουμε τους εαυτούς μας για να το δεχτούμε; Στο Η Γνώση στην σημερινή της εκδήλωση, ο Jan van Rijckenborgh απαντά σε αυτές τις ερωτήσεις κι εξηγεί ότι το ενεργειακό πεδίο της Πνευματικής Σχολής του Χρυσού Ροδόσταυρου έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να σχηματίζει μια «δονητική γέφυρα» μεταξύ του κόσμου μας και της ίδιας της Γνώσης.

Επίσης θα πρέπει να τονίσουμε πως κάθε σώμα αποτελείτε από αναρίθμητες όψεις - μέλη τα οποία σαν σύνολο ή και μερικώς επεξεργάζονται δυνάμεις και ενέργειες υπό ένα συγκεκριμένο δονητικό πλαίσιο που υπακούει σε θεμελιώδεις συμπαντικές αρχές ζωής.

Αν ένας άνθρωπος προσπαθήσει να αφυπνίσει μια φυσική αρχή δύναμης μέσα στο σώμα του η οποία λειτουργεί σε ένα κατά πολύ υψηλότερο δονητικό πλαίσιο τότε το μόνο που θα πετύχει είναι το να καεί, να υποστεί μια μεγάλη ψυχική σωματική βλάβη, πολλές φορές χωρίς επιστροφή.

Το ίδιο συμβαίνει κατά κόρον σε ένα άλλο πλαίσιο και με όλους αυτούς που ασχολούνται με τον πνευματισμό και τις επικλήσεις δαιμόνων.
Θα πρέπει να γίνει κατανοητό πως στον χώρο των νεκρών ο οποίος είναι η αστρική σφαίρα της φύσης του θανάτου δεν κατοικεί καμία πνευματικής φύσεως οντότητα παρά μόνων οι άνθρωποι οι οποίοι δεν ολοκληρώθηκαν εν ζωή, δηλαδή δεν πέτυχαν να μεταμορφώσουν την θνητή τους ύπαρξη.

Οπότε καταλαβαίνεται το απλό και λογικό της σκέψης μας, πως καμία μα καμία σχέση και γνώση δεν έχουν για τον Κόσμο του Πνεύματος, τουναντίον οι περισσότερες από αυτές που έχουν ροπή για να επηρεάσουν τους ανθρώπους είναι μιας δαιμονικής φύσης και ποιότητας και το μόνο το οποίο θέλουν είναι να τραφούν ενεργειακά από τους ζωντανούς.

Η οδός προς το πνεύμα είναι μία και μας έχει δοθεί μυστικά - συμβολικά μέσα από την διδασκαλία του Χριστού, και αυτή σοφά ερμηνεύεται και στα υπόλοιπα κείμενα της καινής διαθήκης καθώς και σε πολλά άλλα μιας πιο ιδιαίτερης γνωστικής αντίληψης.

Κάθε άνθρωπος πρέπει να οικοδομήσει την δική του Πνευματική Πυραμίδα Ζωής και αυτή για να κατασκευαστεί χρειάζεται ένα αναλυτικό σχέδιο. πολύ εργασία και υλικά - δυνάμεις και ενέργειες τα οποία υπερβαίνουν την ανθρώπινη πραγματικότητα, αλλά τα οποία του χαρίζονται αν θα ζητηθούν.

Ο Χριστός γνωρίζει, το Άγιο Πνεύμα αποκαλύπτει και ο άνθρωπος αφομοιώνει και εργάζεται, απλό δεν είναι; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: