Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015

Η διαστρέβλωση του Χριστιανισμού


Η διαστρέβλωση του Χριστιανισμού

Είναι αναμενόμενο για τον σημερινό άνθρωπο να αντιλαμβάνεται με ένα τελείως λανθασμένο τρόπο τις Χριστιανικές έννοιες και γραφές.
Το έγκλημα ανά τους αιώνες που διέπραξε η εξωτερική εκκλησία οδήγησε τον κόσμο σε αδιαφορία και σε μια ηθική κατάπτωση, σε μια καχυποψία σε όσα αναφέρονται στα ευαγγέλια και για αυτό και βλέπουμε την πλειονότητα του κόσμου να αντιδρά με αρνητικότητα και συνεπώς όλα αυτά να τους φαίνονται εντελώς ξένα.

Έτσι δυστυχώς δεν κάνουν αυτό το απαραίτητο βήμα στο να ακούσουν και να σκεφτούν όλα όσα το Πνεύμα τους λέει μέσα από τους ανθρώπους.

Η διδασκαλία που μας έδωσε ο Χριστός είναι μια εντελώς εσωτερικά αποδείξιμη διεργασία και εμπειρία στον καθένα από εμάς που καλείται να την ακολουθήσει, δεν βασίζεται μόνον στην πίστη (η οποία είναι το πρώτο απαραίτητο σκαλοπάτι και συμβολίζει την εσωτερική αφύπνιση της ουσίας του Χριστού μέσα μας) αλλά είναι και ένα ταυτόχρονο εσωτερικό κάλεσμα που αισθανόμαστε ασυνείδητα, μετά από αυτό το κάλεσμα και την βίωση του ο δρόμος της αρετής έρχεται, μόνον αυτή η απαραίτητη προεργασία εξαγνισμού θα μας οδηγήσει σε μια αποκαλυπτική γνώση.

Η σημαντικότητα αυτού είναι δύσκολο να περιγραφτεί με λόγια.

Για αυτό αγαπητοί φίλοι, ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα ή σας είχαν πει και δείτε τα όλα αυτά με ένα εντελώς νέο μάτι και κατανόηση και σε αυτό καλούμε και εγώ στο να σας βοηθήσω με το μικρό μου εσωτερικό φως.
Δημοσίευση σχολίου