Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015

Η Αγάπη είναι ο μόνος δρόμος μέσα από τον οποίον η πολυπόθητη αλλαγή θα επέλθει

 

Η Αγάπη είναι ο μόνος δρόμος μέσα από τον οποίον η πολυπόθητη αλλαγή θα επέλθει

Κατά την διάρκεια της δεύτερης κρίσης ενώπιον του Αμνού η ετυμηγορία έχει ήδη επιτελεστεί όχι λόγω της μεγάλης ατομικής προσπάθειας ενός μαθητή που ολοκλήρωσε την απελευθερωτική ατραπό αλλά κυρίως λόγω των καλών έργων που που αυτός επιτέλεσε στο διάβα της ζωής του κατά την διάρκεια αυτής της διαδρομής.

Για αυτό ανεξάρτητα από το επίπεδο κατανόησης που βρίσκεστε μια ανιδιοτελείς προσφορά με οποιοδήποτε τρόπο κρίνετε εσείς εκείνην την στιγμή είναι πολύ σημαντική για όλους.

Το Μεγάλο Πνεύμα που είναι Φως και Αγάπη είναι παρόν το κάθε δευτερόλεπτο σε όλα τα μήκη και πλάτη του σύμπαντος έτοιμο να χορηγήσει όλο και περισσότερο να βοηθήσει αδιάλειπτα οποιονδήποτε είναι έτοιμος να κάνει αυτό το αποφασιστικό πρώτο βήμα, έχει ειπωθεί ''κάντε ένα βήμα προς Εμένα και εγώ θα κάνω δύο βήματα προς εσάς'', τόσο μεγάλη είναι η αγάπη του Πατέρα για τον χαμένο Υιό του.

Σήμερα που αυτή η μεγάλη υλική μορφοποίηση λαμβάνει χώρα και ο άνθρωπος σταδιακά θα αγγίξει μια ολοκληρωμένη υλική μορφική εκδήλωση σε όλα του τα οχήματα η αναγκαιότητα της αλλαγής μέσα από μια νοητική και ηθική αποδοχή του Μεγάλου Έργου είναι επιτακτική και ουσιώδης.

Η κατάχρηση της νοητικής ικανότητας (ενός φανταστικού δώρου από τον δημιουργό) οδήγησε τον άνθρωπο και σαν φυσική συνέπεια και τον κόσμο του σε μια πλήρη διάλυση σε όλα τα επίπεδα, μια ανεξάντλητη καταστροφή και βία, εκμετάλλευση και οδύνη, πόνος και σχιζοφρένεια είναι τα μηνύματα των καιρών και τα καθημερινά νέα στις ειδήσεις στην τηλεόραση και στις εφημερίδες.

Για αυτό και ένα θεμελιώδες ερώτημα εγείρετε αυτήν την στιγμή, την κάθε στιγμή, πια είναι η απάντηση σας σε αυτό; Πια θα είναι η δράση σας μέσα στο ζωντανό παρόν;

Ο δημιουργός μας χάρισε παρ όλην την παραβατικότητα μας έναν πνευματικό σπόρο μέσα στην καρδιά μας μέσα από τον οποίον μια θαυμαστή νέα γέννηση να μπορεί να λάβει χώρα στον αγρό της καρδιάς αλλά για να αναπτυχθεί αυτός από τον Ήλιο του Πνεύματος μια αδιάλειπτη εργασία είναι απαραίτητη από εσάς, για να μπορέσετε όταν η ώρα του θερισμού επέλθει να επιβραβευτείται με τους υγιείς σας καρπούς, μια ευωδία για τον Κύριο.

Η Αγάπη είναι ο μόνος δρόμος μέσα από τον οποίον η πολυπόθητη αλλαγή θα επέλθει, βυθιστείτε μέσα σε αυτήν, μέσα από μια πράξη αυτό θυσίας ώστε το παλαιό να παρέλθει.

Δημοσίευση σχολίου