Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

Η δαιμονολογία και το κακό, ο σατανάς και οι δαίμονες δεν είναι παρά αυτό δημιουργήματα του ανθρώπου


Η δαιμονολογία και το κακό, 
ο σατανάς και οι δαίμονες δεν είναι παρά αυτό δημιουργήματα του ανθρώπου

Ο χώρος του εσωτερισμού περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα θεμάτων και πληροφοριών και μελετών και παρουσιάσεων τα οποία πολλές φορές δεν έχουν και σχέση μεταξύ του. Μπορεί αυτά να πραγματεύονται την μαγεία, την αλχημεία, την καμπάλα, διάφορες θεραπείες, πνευματισμό, μαρτινισμό και δεκάδες άλλα τέτοια θέματα.

Ειδικότερα όλα όσα αφορούν τον αποκρυφισμό με την έννοια της μαγείας θα ήθελα με ταπεινότητα να ενημερώσω ότι δεν είναι παρά φανταστικές εξιστορήσεις, μια τεράστια προσπάθεια εξαπάτησης η οποία απευθύνετε σε ιδιοτελή άτομα τα οποία προσδοκούν οικονομικά ή κοινωνικά οφέλη η μια διόγκωση του εγώ τους και των λανθανόντων δυνάμεων που κρύβονται πολύ σωστά μέσα στο σώμα μας.

Η δαιμονολογία και το κακό, ο σατανάς και οι δαίμονες δεν είναι παρά αυτό δημιουργήματα τους ανθρώπου μέσα σε μία γνωστική και ψυχολογική περιδίνηση η οποία στις περισσότερες φορές χρίζει μιας ανάγκης για κλινική φροντίδα και θεραπεία και συνήθως αναλώνονται άτομα με ευδιάκριτα προβλήματα ψυχολογίας και σπασμένα νευρικά συστήματα.

Το ίδιο όμως δεν συμβαίνει από τους επιτήδειους που ηγούνται σε τέτοιες ομάδες και κατευθύνουν τους άλλους, αυτοί αν και είναι τα παρελκόμενα άλλων δυνάμεων από τα πιο βρώμικα και σκοτεινά μέρη της αστρικής σφαίρας είναι θύματα σε ένα άλλο επίπεδο αρκετά πιο σκληρό και καταστροφικό.

Συνήθως υποβάλουν τους άλλους μέσα από διάφορες πρακτικές μαγείας και ψεύτο  διαλογισμού αν και εκείνην την στιγμή παθαίνουν μια ολοκληρωτική ή μερική κατάληψη και γίνονται ένα δοχείο για ακατονόμαστες δυνάμεις και ενέργειες.

Φίλοι απελευθερωθείτε από αυτήν την καταστροφική απάτη μην αφήνεται το σκοτάδι να σας παρασύρει στα ολέθρια παιχνίδια του εγώ, μένετε στην αγάπη και το φως και εργαστείτε με σωφροσύνη όχι για να βάλατε περισσότερα βαρίδια στους όμως σας αλλά να καταστείτε πρόθυμος να αποτινάξετε οποιαδήποτε εμπόδια και βάρη.

Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια στην κατανόηση σας μην διστάζετε να την ζητήσετε, η ανιδιοτελής προσφορά μας είναι και το δικός μας χρέος ως προς την ανθρωπότητα.

Στην ανατολή όταν ένα άτομο κάνει μια αγαθοεργία δεν περιμένει να ακούσει ένα ευχαριστώ από τον ευεργετηθέντα αλλά του λέει ο ίδιος ευχαριστώ γιατί μέσα από την δράση του γίνετε ικανός να βαδίσει αυτήν την ατραπό της αγάπης και να εκπληρώσει όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις σαν μια προϋπόθεση αυτής της εσωτερικής και εξωτερικής διαδρομής.

Γιατί αυτός ο φωτεινός δρόμος δεν είναι μια φλυαρία και μια διανοητική επεξεργασία και επιτηδευμένες εξυπνάδες αλλά μια σταυρική πορεία αυτοθυσίας και συνεχόμενου αγώνα όχι για τον εαυτό μας αλλά για όλη την πλάση.
G.J.P.
Δημοσίευση σχολίου