Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

Το κάλεσμα και η αποδοχή του Το κάλεσμα και η αποδοχή του

Ανεξάρτητα από την ικανότητα αντίληψης του κάθε ανθρώπου, κάθε σκέψη του θα πρέπει να εκφράζεται και να γίνετε σεβαστή.
Το σημαντικό είναι να γίνονται αυτές οι  ζυμώσεις μέσα μας, αυτή μας η διάθεση δείχνει μία τάση για την εξερεύνηση της αλήθειας.
Βλέπω πολλές ημιτελής σκέψεις από φίλους ή απλά λίγο μπερδεμένες μιας και η κατανόηση όλων αυτών έρχεται μόνο μετά από μακρά εσωτερική εργασία και ριζικές σωματικές αλλαγές και μια έμπνευση ενός αποκαλυπτικού χαρακτήρα.


Αυτή η δυσκολία όμως να μην σας πτοεί, δεν υπάρχει τίποτα κρυφό  στο ορατό  ή στο άλλο του ήμισυ του το οποίο δεν μπορεί να αποκαλυφτεί σε μας αν το κίνητρό μας είναι ευγενές και παράγωγο μιας καρδιάς που ποθεί την αγάπη και την υπηρεσία στον συνάνθρωπο.

Όμως  όπως έγραψα και πρόσφατα σε κάποιους φίλους άλλο είναι το κάλεσμα και άλλο η αποδοχή του, μεταξύ αυτών των δύο υπάρχει μια τεράστια απόσταση και συνήθως και δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος που αναζητεί μένει στο πρώτο στάδιο μη μπορώντας να κατανοήσει σωστά το σχέδιο αυτής της προσωπικής του εξέλιξης αλλά και τις απαιτούμενες εσωτερικές αλλαγές που συνεπάγονται αυτού.
Ένας αναζητητής εσωτερικά λόγω μιας ψυχής που ωριμάζει αισθάνεται αυτό το κάλεσμα του Πνεύματος μέσα στην καρδιά του αν και αδιόρατο και αχνό αλλά αυτό το κινεί σε μια δραστηριότητα έρευνας.

Για να μπορέσουν όμως να γίνουν τα πρώτα απαραίτητα δομικά βήματα θα πρέπει σε αυτόν να εξηγηθεί με ευκρίνεια και με ένα επιστημονικό τρόπο αυτή η διαδρομή και τα διάφορα στάδια της.
Μόνον όταν όλα αυτά γίνουν κατανοητά εσωτερικά και η απαιτούμενη γνώση κατακλύσει τον μαθητή θα μπορέσει να αποδεχτεί αυτό το κάλεσμα και να το πραγματώσει μέσα στην δική του πραγματικότητα.


Αυτό το δεύτερο στάδιο είναι και η αποδοχή του καλέσματος για το οποίο σας μιλάω πιο πάνω και ουσιαστικά είναι και το μεγαλύτερο μέρος της εσωτερικής μας διαδρομής η οποία θα μετατρέψει τον μαθητή σε έναν φορέα δονητικά συγγενές με την συχνότητα του Πνεύματος.

Στο ευαγγέλιο όλα αυτά συμβολικά αναφέρονται σαν βαπτίσματα γιατί στην ουσία μία ακτινοβολία Φωτός εκφράζεται μέσα σε έναν τέτοιο μαθητή ανακινώντας τον σε δράση, αλλάζοντάς τον.
Απλά αυτή η ακτινοβολία δονείται με μια δυναμική ανάλογη της συνειδητότητας του μαθητή και της εργασίας την οποία θα πρέπει να επιτελέσει, για αυτό και μιλάμε για ένα επταπλό πεδίο δύναμης ή την  δραστηριότητα των επτά ακτίνων του Αγίου Πνεύματος, η οποία με της σειρά της χωρίζεται σε επτά ακτίνες η κάθε μία.


Σε αυτό το δεύτερο στάδιο είναι που σε μια κρίσιμη για εμάς στιγμή μια εσωτερική γιορτή αναβάθμισης λάμβάνει χώρα μέσω  της οποίας θα μπορέσει ο κάθε ένας από εμάς να συναντήσει για πρώτη φορά το δικό του Ποιμάνδρη ο οποίος θα γίνει και ο προσωπικός μας οδηγός προσφέροντας μας όλες αυτές τις απαιτούμενες εσωτερικές αποκαλύψεις που θα κάνουν ευκολότερη την πορεία μας μέσα στο Φως..

Σε αυτόν τον πλανήτη αυτήν την στιγμή ηχεί ένα απελευθερωτικό τραγούδι από την Αδελφότητα του Φωτός, μία Θεϊκή μελωδία που μας προτρέπει σε αλλαγή, σε συνειδητοποίηση της έκπτωτης κατάστασης μας και του καθήκοντος που θα πρέπει να αναλάβουμε με σοβαρότητα και σεβασμό και διάθεση υπηρεσίας.

Η αποδοχή αυτού του καλέσματος θα μας οδηγήσει σε μία θαυμαστή διαδρομή μεταμόρφωσις μέσα από την οποία θα ενωθούμε ξανά με το Πνεύμα και τους υπηρέτες του οδηγούμενοι έξω από αυτήν την φυλακή, και του σκοταδιού που αυτή περιέχει.
Κατανοείτε την αποστολή σας;
Δημοσίευση σχολίου