Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

Παίρνουμε λίγο Επίκουρο τον μπερδεύουμε με λίγο Σωκράτη και μία τζούρα Ηράκλειτο


Παίρνουμε λίγο Επίκουρο τον μπερδεύουμε με λίγο Σωκράτη και μία τζούρα Ηράκλειτο

Σήμερα που η τεχνολογία βοηθάει σημαντικά την πληροφόρηση μέσω της ανάγνωσης χιλιάδων κειμένων και ταινιών μιας πληροφοριακής - διδακτικής φύσης, σήμερα παρουσιάζεται και η μεγαλύτερη παραπληροφόρηση και μια έντεχνη και σκόπιμη απάτη.

Από την μία έχουμε όλους αυτούς τους ερασιτέχνες της γνώσης που ζητούν αναγνώριση και από την άλλη όλους αυτούς τους επαγγελματίες σκοταδιστές που μολύνουν τον νου μας.
Για αυτό φίλοι μην λαμβάνεται τίποτα άκριτα αλλά να το επεξεργάζεστε με σοβαρότητα και υπομονή.

Ειδικότερα όσον αφορά τον χώρο του εσωτερισμού εδώ γίνεται ένα μεγάλο πάρτι αλλοίωσης πολλών σημαντικών δοξασιών που τροποποιούνται για να εξυπηρετούν σκοπιμότητες και συμφέροντα.
Αυτό συμβαίνει όχι μόνον όσο αφορά την γνώση που μας έρχεται από την ανατολή αλλά και ένα σημαντικό μέρος και της αρχαίας Ελληνικής σκέψης.
Έτσι παίρνουμε λίγο Επίκουρο τον μπερδεύουμε με λίγο Σωκράτη και μία τζούρα Ηράκλειτο και κλείνουμε με Ιπποκράτη και τσουπ έτοιμο το κοκτέιλ μολότοφ της σκέψης, δύο λιποθυμούν ακούγοντας τα αυτά σε δημόσια ομιλία και τρεις τραβάνε τα μαλλιά τους εκτός από έναν καραφλό κύριο που δεν μπορούσε και έτσι έσκιζε τα ρούχα του.

Δε αυτός ο Πυθαγόρας παρελαύνει μαζί με τον Ορφέα συνέχεια έξω από την πόρτα μου σχεδόν κάθε μέρα με άπειρα λογίδρια και στρεβλές υποθέσεις απείρου κάλλους.

Αν όμως τους ρωτήσεις από που αντλούν τις γνώσεις τους τότε θα σου πουν ααα ξέρετε δεν έχει γραφτεί τίποτα αλλά ο Διόδωρος... είπε αυτά και έγραψε εκείνα... 
Και ;;; Τι με αυτό; Τι σημαίνει ότι όποιος γράφει κάτι αυτό είναι και αλήθεια; και μετά από πόσα χρόνια συνέβη αυτό; 

Η καλύτερα να ρωτήσουμε γιατί ο Ορφέας, ο Πυθαγόρας, ο Σωκράτης δεν έγραψαν τίποτα;
Ακριβώς για αυτό γιατί η ανθρώπινη βλακεία και ματαιοδοξία είναι τόσο μα τόσο μεγάλη που όπως συνέβη και με την Χριστιανική διδασκαλία αυτή μετά από μόνο 200 χρόνια διαστρεβλώθηκε σκόπιμα και έγινε ένα όπλο δύναμις και εξουσίας πάνω στους ανθρώπους, ενώ αγαπητοί φίλοι η ουσία όλων αυτών των δοξασιών το αντίθετο ακριβώς πρεσβεύει και μας μεταφέρει το καλό μήνυμα για μία απελευθέρωση από όλα αυτά, από όλους αυτούς τους σκοτεινούς ανθρώπους και μία ένωση με το Πνεύμα.

Ζούμε αναμφισβήτητα μέσα στην εποχή που το Φως ακτινοβολεί ασταμάτητα αλλά τι λέγεται; Οι άνθρωποι δεν το διακρίνουν καν!
Παραμένουν αγκιστρωμένοι μέσα στο δικό τους σκοτάδι αυξάνοντας το μέρα την μέρα, δεν νομίζεται ότι αυτό πρέπει να σταματήσει; 

Βρείτε την τόλμη και το θάρρος και προσκαλέστε το Φως μέσα σας, μπορείτε;
Δημοσίευση σχολίου