Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Facebook Εγκώμιον



The super cute Adrina Lima 

Επιτέλους έρχεται ο χειμώνας, και έτσι θα γλιτώσουμε προς το παρόν από την γυνακεία ματαιοδοξία και ναρκισσισμό που μας βομβάρδισε με μπούτια, κώλους και βυζιά, κυτταρίτιδα, περιττά κιλά και φανταστικά εξωτικά μέρη που κάνανε διακοπές με άδειες τσέπες φυσικά.

Και βέβαια και από τους άντρες ματάκηδες που βρήκανε τσάμπα υλικό για τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις. 

Παραφράζοντας το Tao Te King θα έλεγα :

'Ο όμορφος άνθρωπος δεν προβάλει την ομορφιά του, αυτή υπάρχει και ακτινοβολεί σε όλα τα όντα από μόνη της' 

Βεβαια δεν ξεχνώ ότι ζούμε σε ρηχούς χρόνους όπου η επιφάνεια προκαλεί, η ματαιδοξία και ο ναρκισσισμός διαφημίζονται σαν τον μοναδικό τρόπο μέσα από το οποίον ένας άνθρωπος θα ξεχωρίσει θα νιώσει ανώτερος από τους άλλους.

Φίλοι δεν υπάρχει μεγαλύτερη αυταπάτη, μεγαλύτερη ψευδαίσθηση. 

Το κακό είναι ότι μετά από σύντομο χρονικό διάστημα η αυταπάτη γίνετε πραγματικότητα για αυτούς τους ανθρώπους και το ψέμα αλήθεια.

Φίλοι ενδυναμώστε τα ψυχικά σας χαρίσματα, βελτιώστε πνευματικά την προσωπικότητά σας, αναζητήστε το πραγματικό, το φωτεινό, την ουσιαστική ομορφιά της αγάπης που είναι κοινή για όλα τα όντα.

Εκεί δεν υπάρχει ψηλός  ή  κοντός άνθρωπος, χοντρός  ή  άσχημος πλούσιος  ή  φτωχός, όλοι είναι εξίσου σημαντικοί και περιέχουν αυτήν την αρχή αιωνιότητας που κάνει τον άνθρωπο μοναδικό πάνω σε αυτήν την γη.

Ταπεινότητα, ευγένεια, καλοσύνη, ειλικρίνεια, σεβασμός, ανεκτικότητα, πραότητα, γενναιοδωρία ας είναι η καθημερινή σας απάντηση.

Το να αλλάξει ο κόσμος ολόγυρα σας είναι τόσο μα τόσο δύσκολο το να αλλάξετε εσωτερικά και να γίνετε ένας νέας πνευματικός άνθρωπος είναι τόσο μα τόσο εύκολο.

Βηματίστε σήμερα προς αυτήν την καινούργια αρχή επιλέξτε την αγάπη και το πνεύμα και αλλάξτε 
ολοκληρωτικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: