Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Φίλοι, Διακρίνεται το κακό μέσα σαςΦίλοι,
Διακρίνεται το κακό μέσα σας, μην ψάχνετε δικαιολογίες για την λανθασμένη και πολλές φορές εγκληματική συμπεριφορά σας, προσφεύγοντας σε αστείες δικαιολογίες, ρίχνοντας το βάρος σε κάποιον ή κάτι άλλο.

Ο έκπτωτος κόσμος μας όταν ήρθε σε ύπαρξη δύο αντιθετικές δυνάμεις δημιουργήθηκαν, ώστε μέσα από αυτές να επέρχεται μια εναλλασσόμενη ισορροπία ,το καλό και το κακό,το φως και το σκοτάδι, ο πόνος και η χαρά όπως και εκατοντάδες άλλα ζεύγη.

Ένα άτομο μέσα στην σχετικότητα της ανθρώπινης φύσης του, μπορεί να είναι έτσι ευτυχισμένος πράττοντας, και έτσι γινόμενος ένα, με το καλό ή με το κακό.

Όμως σε μια δεδομένη στιγμή που η συνείδηση μας αγγίζει ένα χαρακτηριστικό σημείο πνευματικότητας, μέσα από αυτήν την ατελείωτη σειρά των ενσαρκώσεων και των εμπειριών, διακρίνει καθαρά ότι ο Δρόμος προς το Πνεύμα προς την απόλυτη ελευθερία οδηγεί πέρα από αυτά τα δύο σε έναν πλήρη αποχαιρετισμό από αυτήν την φύση και τις δυνάμεις της.

Σε μια πλήρη αποκόλληση από την ηλεκτρομαγνητική της έλξη.

Σε ένα πολύ ειδικό σημείο της ανθρώπινης ιστορίας, μας χαρίστηκε αυτή η δυνατότητα της ολικής μετάβασης, σε ένα ανώτερο πεδίο μέσω της διαδικασίας μιας ολοκληρωτικής  μεταμόρφωσης.

Φίλοι σταματήστε να καταναλώνεται ενέργεια προσπαθώντας να εξηγήσετε το κακό ή το καλό διανοητικά, έξω από σας, κατανοήστε το μέσα σας αλλά υπό το Φως της Γνώσης, αφήστε τότε αυτό το αγιοποιώ  Πυρ να σας εξαγνίσει πλήρως, έτσι ώστε, όπως τα αρχαία χρόνια το αρνηθήκαμε και απομακρυνθήκαμε από αυτό έτσι και τώρα με την Χάρη Του να οδηγηθούμε πάλι στην αγκαλιά Του ...
Αλλά προσέξτε, χτυπήστε και θα σας ανοιχθεί.
Δημοσίευση σχολίου