Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Είναι αναμφίβολο ότι οδηγούμαστε σε ένα παγκόσμιο θρησκευτικό-φασιστικό κράτος



Υπάρχει μια στιγμή στην πορεία της ζωής του ανθρώπου που σαν μια αστραπή πυρός δύο δρόμοι ανοίγονται διάπλατα μπροστά του,εκεί μια σοφή εκλογή τον περιμένει,να βαδίσει προς το Φως η προς το σκοτάδι.

Σήμερα αυτή η επιλογή είναι ζωτικής σημασίας γιατί στην παρούσα φάση εξέλιξης του κόσμου μας, λαμβάνει χώρα ένας διαχωρισμός της ανθρωπότητας ο οποίος λειτουργεί πολύ δυναμικά μέσω του Πυρός του Χριστού.Αυτός ο Πύρινος αιθέρας μεταμορφώνει τα πάντα σταδιακά γύρω μας.

Σήμερα απλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας στο ότι αυτήν την στιγμή  βλέπουμε να ξεδιπλώνονται στον κόσμο γύρω μας δύο αρκετά διαφορετικές ανθρώπινες συμπεριφορές αν και σε άνισο αριθμητικό  μέγεθος.

Η μεγαλύτερη αυτή που δεν θα μπορέσει να αφομοιώσει αυτές τις μεταμορφωτικές ακτινοβολίες θα οδηγηθεί σε ένα δρόμο έντασης και βίας όχι μόνον εσωτερικά αλλά και εξωτερικά.
Η προκύπτουσα σχιζοφρένεια τότε σαν μια φυσιολογική αντίδραση  θα γίνει ιδιαίτερα ορατή και θα τονιστεί ποικιλοτρόπως μέσα από τα Μedia.

Σημειωτέο είναι, ότι η πολύ σκοτεινή ελίτ που κυριαρχεί σαν κοσμική εξουσία στην παρούσα φάση του πολιτισμού μας πολλαπλασιάζει και επιταχύνει αυτήν την υλικοποίηση-κρυστάλλωση του ανθρώπινου σώματος και της συνείδησής μας όχι μόνο πρακτικά μέσω της διατροφικής αλυσίδας, των καλλυντικών και των φαρμάκων αλλά και μέσω μιας αυξανόμενης οικονομικής καταπίεσης.
Δημιουργώντας ακόμη  και πυρήνες τρομοκρατίας, τι πιο απλό από το να δημιουργήσεις μετέπειτα για την υποτιθέμενη προστασία των πολιτών μηχανήματα  παρακολούθησης, ελέγχου και καταστολής;

Στην παρούσα φάση αυτές οι δυνατότητες ελέγχου δεν είναι ιδιαίτερης σημασίας για αυτούς αλλά στο προσεχές μέλλον όταν η σύνθλιψη των ανθρωπίνων κοινωνιών φτάσει σε ένα οριακό σημείο και ο υποτιθέμενος λυτρωτής (αντίχριστος) παρουσιαστή στους ουρανούς,ο οποιοσδήποτε θα προσπαθήσει να αντιδράσει εναντίον αυτής της εξαπάτησης, θα καταπολεμείται με πολύ εύκολο τρόπο μιας και η κάθε του κίνηση και η φυσική του παρουσία θα είναι πολύ εύκολο να ανακαλυφθεί σε δευτερόλεπτα ηλεκτρονικά.

Είναι αναμφίβολο ότι οδηγούμαστε σε ένα παγκόσμιο θρησκευτικό-φασιστικό κράτος στο οποίο οι δυνάμεις του κακού με αρχή έναν υποτιθέμενο χριστό λυτρωτή θα μας καταδυναστεύσουν καθ' ολοκληρίαν απομυζώντας από εμάς κάθε έννοια ζωτικής-δύναμης ζωής από μέσα μας οδηγώντας
μας σε έναν πραγματικό εφιάλτη που στην αρχή βέβαια θα θα παρουσιαστεί σαν μια διέξοδος από την προηγούμενη καταπίεση.

Αγαπητοί φίλοι η μόνη έξοδος από όλα αυτά τα τραγικά μελλοντικά  γεγονότα  βρίσκετε στην ευθυγράμμιση του εσωτερικού μας όντος με τις συμπαντικές ακτινοβολίες του πεδίου δύναμης του Χριστού, μέσω του οπίου μία θεμελιώδης μεταμόρφωση θα μας βγάλει έξω από αυτό το αδιέξοδο υλικό πεδίο ύπαρξης, στο οποίο το καλό και το κακό, η χαρά και το μίσος απλά εναλλάσσονται και μας εξουσιάζουν πλήρως.

Απαλλαχτείτε από την φτηνή θρησκευτική σας εικόνα του Χριστού όπως σας τον έχουνε παρουσιάσει πλήρως εξανθρωπισμένο.
Η χρηστική δύναμη ομοιάζει με έναν πλήρη Ήλιο,με ένα πολύ ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο ακτινοβολίας  το οποίο από την απαρχή της ανθρώπινης ιστορίας μας μας οδηγεί σε εξέλιξη και μεταμόρφωση.

Αναζητήστε αυτό το πλήρες Ηλιακό πεδίο μέσα σας, αυτό το Ρόδο της καρδιάς,αυτό το πανάκριβο Μαργαριτάρι, και μέσω αυτού πραγματοποιήστε μια ολοκληρωτική αλλαγή.
Αφήστε τις θεραπευτικές ακτίνες της δύναμης του Υδροχόου να σας αλλάξουν ριζικά.

Επιλέξτε συνειδητά το δρόμο που οδηγεί στο Φως, άλλωστε όλα εκεί θα καταλήξουν σε μια μελλοντική χρονική στιγμή με εσάς άλλα ίσως και χωρίς εσάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: