Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ένας άνθρωπος δεν μπορεί να υπηρετεί δύο κυρίους

 
 
Ένας άνθρωπος δεν μπορεί να υπηρετεί δύο κυρίους

Το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον να γράφει όποιος θέλει ότι θέλει με ένα στόμφο διδασκάλου και έμμεσα να κατευθύνει στο ένα ή στο άλλο παρακλάδι ασυναρτησίας.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν καν να κατανοήσουν τους βασικούς νόμους που διέπουν τον υλικό κόσμο γύρω μας και βέβαια ένα μαύρο σκοτάδι καλύπτει τον άνθρωπο και τις λειτουργίες τους.
Η φλυαρίες τους όμως είναι ακατάπαυστες και αδιέξοδες αλλά στο τέλος όλα έχουν μία τιμή, περάστε από το ταμείο η παράσταση αρχίζει.

Υπήρξαν στο παρελθόν ένδοξες αποκαλύψεις φωτός και γνώσης από εργάτες τους πνεύματος οι οποίοι είχαν σαν στόχο το να βοηθήσουν την ανθρωπότητα στο να μπορέσει να περάσει ομαλά στο επόμενο εξελικτικό της στάδιο αφομοιώνοντας όλες αυτές τις απελευθερωτικές δονήσεις μέσα στο ίδιο της το σύστημα.
Αυτές οι αλλαγές επέρχονταν μέσα από μία συγκεκριμένη διδασκαλία που εξυπηρετούσε τον άνθρωπο εκείνης της περιόδου και αν και η ουσία της διδασκαλία της ήταν κοινή και με άλλες τέτοιες αποκαλύψεις ο τρόπος διέφερε ριζικά.

Μία σύγχρονη Πνευματική Σχολή ανάμεσα στα άλλα οφείλει και πρέπει να εξηγήσει συνοπτικά το ουσιαστικό μήνυμα κάθε τέτοιας αυθεντικής παράδοσης και τον τρόπο μέσα από τον οποίο εργαζόταν μέσα στο σωματικό σύστημα αλλά και συνεπώς γιατί πλέον αυτή η διεργασία του παρελθόντος δεν είναι πλέον εφικτή και λειτουργική.
Ο αδαής άνθρωπος δεν μπορεί να κατανοήσει ότι η έννοια της δημιουργίας, ο δημιουργός είναι κοινός για όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως φυλής και χρώματος και για αυτό το μήνυμα και ο στόχος είναι κοινώς όπως και οι αποκαλύψεις του Πνεύματος μέσα από αυτές τις δοξασίες.

Όμως κάθε φυλή, κάθε έθνος επειδή λειτουργεί σαν ένα μεμονωμένο σύνολο ανάμεσα στις άλλες μέσα στο οποίο ένα διαφορετικό δυναμικό ομαδικό αστρικό πεδίο αναπτύσσετε και έτσι έχει τον δικό του χρόνο αντίδρασις και ανταπόκρισις σε αυτές τις απελευθερωτικές λυτρωτικές δυνάμεις.
Ένας μαθητής ο οποίος βυθίζετε μέσα σε αυτήν την γνώση στην αρχή μέσω μιας λογικής διεργασίας και έπειτα μέσω αποκαλύψεων με τις νέες του αισθητηριακές λειτουργίες μπορεί και έχει διάκριση των πνευμάτων αλλά και των γραφών κατανοεί δηλαδή την ορθότητα τους γιατί αυτή έχει γίνει πλέον αντικειμενική μέσα του.

Όπως πιθανόν να ξέρετε την αυθεντική γνώση δεν μπορεί να την οικειοποιηθεί κανείς γιατί αυτό αντιτίθεται στην ίδια την πηγή της ουσίας της για αυτό και ένας τέτοιος εργάτης του πνεύματος ονομάζετε ένας φορέας του φωτός γίνετε μία γέφυρα, μία ένωση μεταξύ των δύο κόσμον και μέσα από αυτόν όλες οι απελευθερωτικές δυνάμεις από το Πρωταρχικό Βασίλειο μπορούν να προσελκυστούν και να μετασχηματιστούν για όλους και αυτό στην ουσία συμβολίζει και ο σταυρός.

Αυτό βέβαια προϋποθέτει ''έναν καθημερινό θάνατο'' ως προς την φύση και μία έγερση, μία ανάπτυξη της πνευματικής μας ουσίας.
Τι θέλω να πω; Το μήνυμα, το νόημα είναι απλό και έχει σαν στόχο να σας προτρέψει στο να είσαστε πολύ επιφυλακτικοί με όλα όσα διαβάζετε, μην τα καταπίνετε αμάσητα αλλά να τα επεξεργάζεστε με προσοχή και σοβαρότητα, να αποφεύγετε κάθε είδους προσωπικές επαφές μιας αστρικής φύσης κάτω από οποιαδήποτε υποτιθέμενη τεχνική ή διαλογισμό όπως τον ονομάζουνε τα οποία στην ουσία δεν είναι παρά μία αστρική και νοητική κλοπή φωτεινών αιθέρων από εσάς η οποία όχι μόνο σας αποδυναμώνει εκείνην την στιγμή αλλά σας ωθεί και σε μία ανάλογη αστρική έλξη με το αντίστοιχο αστρικό πόλο του εκάστοτε επιτήδειου μέσα από τον οποίο η απομύζηση, ο βαμπιρισμός συνεχίζετε.

Το έχω τονίσει επανειλημμένα και δεν ξέρω με πόσο πιο απλά λόγια να σας το πω σκοπός της πνευματικής επιστήμης δεν είναι το να σας ναρκώσει με ωραία και γλυκά λόγια ούτε να σας ωθήσει σε έναν πλαστό κόσμο ευδαιμονίας και ειρήνης σε αυτό το επίπεδο αλλά να σας βοηθήσει να δείτε την αληθινή φύση αυτού του του κόσμου και κυρίως να διακρίνετε για πρώτη φορά την δική σας κατακερματισμένη, θλιβερή εγωική πραγματικότητα η οποία όχι μόνο ζει μέσα στην αδικία την βία και τον πόνο αλλά τα προάγει και μέσα από την κάθε αναπνοή της.
Κατανοείτε την διαφορά του υπνωτίζω, κοιμίζω, ξεγελώ από αυτήν του αφυπνίζω, ανοίγω τους οφθαλμούς και κατανοώ την ασημαντότητα μου και το πρόσκαιρο του βίου, την αυταπάτη και την τρέλα, το παράλογο και την υποκρισία του κόσμου μέσα στον οποίο ζω;

Υπάρχουν στον κόσμος μας αυτήν την στιγμή δύο ενεργές δυνάμεις η μία προέρχεται από την φύση του θανάτου και επιζητεί την διαιώνιση της εγκλωβίζοντας σας μέσα σε αυτήν κάνοντας σας υποχείριο της και απομυζώντας σας το κάθε δευτερόλεπτο.
Και υπάρχει μία αγνή δύναμη η οποία δεν προέρχεται από αυτήν την φύση και η οποία σας καλεί σε αφύπνιση και θεμελιακή αλλαγή εξηγώντας σας πως ενώ ζείτε μέσα σε αυτόν τον κόσμο η αυθεντική σας ουσία δεν προέρχεται από αυτόν για αυτό και σας προτείνει να ακολουθήσετε μία διαδικασία εξόδου από αυτήν.

Ένας άνθρωπος δεν μπορεί να υπηρετεί δύο κυρίους, έχει το δικαίωμα της επιλογής, εσείς ποιον κύριο θα επιλέξετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: