Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Η αυτονάρκωση της συνείδησης



Η αυτονάρκωση της συνείδησης

Στους λεγόμενους εσωτερικούς κύκλους και αυτές τις ποικίλες ομάδες παντός είδους με φοβίζει αυτή η ασυνειδησία που δείχνουν και η έλλειψη συναίσθησης της πραγματικότητας σήμερα.
Αν θα μπορούσαν να αισθανθούν αυτήν την φρίκη που υπάρχει στο αστρικό σώμα της γης, τον ατελείωτο πόνο και παραλογισμό όχι απλά θα τρόμαζαν αλλά θα μένανε έντρομοι για αρκετή ώρα.

Κάποιος θα πει 'και τι μας νοιάζει εμάς;'
Και αυτό είναι ένα φυσιολογικό ερώτημα για έναν αδαή, γιατί δεν γνωρίζει την άλληλο-σύνδεση και την επενέργεια όλου αυτού μέσα του.
Αλλά για τους υποτιθέμενους αναζητητές της εσωτερικής αλήθειας όλα αυτά είναι αρχικά και βασικά και θα έπρεπε να τα γνωρίζουν.
Για αυτό όλα αυτά τα χαμόγελά τους και η ματαιοδοξία που δείχνουν με αφήνει παγερά αδιάφορο και δεν πρόκειται ποτέ να συνδιαλλαγώ με αυτούς.

Η αυτονάρκωση της συνείδησης λαμβάνει χώρα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους σε ένα τέτοιο σημείο που χάνεται και κάθε αίσθηση της πραγματικότητας, αλλά η γύμνια όλων αυτών των ανθρώπων είναι εμφανής και ευδιάκριτη και δεν μπορούν να ξεγελάσουν κανένα.
Με στεναχωρεί που σε αυτούς τους κύκλους βλέπω μια τέτοια αναισθησία αλλά και ο εσωτερισμός στην γενικότητα του είναι για πολλούς ένα διασκεδαστικό σπορ, όπως σαν να πηγαίνεις σινεμά.
Ο Ιησούς έξω από τον ναό όταν σκόρπισε όλο αυτό το σκυλολόι των εμπόρων και των τοκογλύφων θέλησε για άλλη μια φορά να μας διδάξει για το πως μέσα μας έχουμε καταντήσει, έχουμε μολύνει και κατακερματίσει το αγιότερο των αγίων αυτό το πνευματικό φως της αγάπης μέσα μας, την βάση όλης της θαυμαστής εργασία της μεταμόρφωσης, τον αθάνατο σπόρο πνεύματος.

Για αυτό τον λόγο ο Χριστός θα έρθει με δύναμη και θα τα ανατρέψει όλα, θα τα καθαρίσει όλα, αλλιώς όπως και σήμερα αυτή η βρώμα θα σκορπίζεται παντού.
Πριν την αφύπνιση αυτής της νέας συνείδησης, δώρο του Πνεύματος, ένας τέτοιος εξαγνισμός είναι απαραίτητος, αλλιώς ο Χριστός δεν θα μπορέσει να εισχωρήσει μέσα στον ναό και να μας διδάξει.
Ζούμε μέσα σε αποκαλυπτικούς καιρούς και η άμεση δράση μας είναι πλήρως απαραίτητη, ήδη ένας διαχωρισμός παρουσιάζετε μέσα στην παγκόσμια κοινωνία σε όλη την γη, η πρώτη ομάδα παραμένει αγκιστρωμένη και πολλαπλασιάζει την φαυλότητα αυτού του κόσμου ενώ η άλλη σταδιακά τον αποχαιρετά με νοήμονα δράση.

Το αποτέλεσμα αυτής της σύγχρονης μίξης των λαών και όλων αυτών των οικονομικών και πολιτικών αλλαγών θα δημιουργήσει στο μέλλον μία τρομερή κρίση που συμβολικά αναφέρεται σαν 'ο πόλεμος όλων εναντίων όλων' ήδη όλα αυτά διαφαίνονται στον ορίζοντα, ήδη όλα αυτά πονάνε την καρδιά μας.
Γιατί; Αυτό είναι το ερώτημα ο άνθρωπος επιλέγει έναν τέτοιο δρόμο, αυτήν την τρομερή σύγκρουση;
Μην ξοδεύεται τον χρόνο σας άσκοπα αναρωτώμενος και σκεφτείτε σοβαρά την δική σας διαδρομή, την δική σας επιλογή και προσχώρηση, είτε με το Φως είτε με το σκοτάδι, μέσος δρόμος δεν υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: