Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Η ελπίδα μας, η δύναμή μας και η βεβαιότητα της Γνώσης μας πηγάζουν από αυτήν την Αγάπη

 
Η ελπίδα μας, η δύναμή μας και η βεβαιότητα της Γνώσης μας πηγάζουν από αυτήν την Αγάπη
 
Αν και όλοι το γνωρίζουμε αυτό, το βιώνουμε καθημερινά, ζούμε μέσα σε έναν κόσμο σκληρότητας και αδικίας όπου η κούραση κι η απογοήτευση είναι φυσικό να μας παραλύουν, να μας αποθαρρύνουν, και αυτή η μοναξιά γίνετε ανυπόφορη, να μην ακούμε έναν καλό λόγο, ούτε ένα απλό γλυκό χαμόγελο να μην συναντάμε στα πρόσωπα των ανθρώπων γύρω μας.

Παρ' όλη την καταχνιά και την πικρία τον θόρυβο και το ψέμα, δεν θα ήμουν ποτέ πιο πολύ σίγουρος από αυτήν την ειλικρινή στιγμή γιατί σε όλο μου το είναι υπάρχει αυτή η βεβαιότητα ότι η Αγάπη που υπερβαίνει και εμένα και εσένα και όλα όσα είδαμε και ακούσαμε και γνωρίσαμε θα θριαμβεύσει νομοτελειακά όχι γιατί απλά είναι η ισχυρότερη δύναμη στο σύμπαν αλλά γιατί είναι η ισχυρότερη δύναμη μέσα στον άνθρωπο.

Αυτοί οι οποίοι οδηγούνται σε αυτήν είναι ευλογημένη, αυτοί οι οποίοι την βιώνουν εσωτερικά είναι μακάριοι και αυτοί οι οποίοι γίνονται ένα με αυτήν και την εκφράζουν μέσα από τα πιο βαθειά μέρη της καρδιάς τους δεν είναι μόνον απελευθερωμένοι αλλά μπορούν να βοηθήσουν για την απελευθέρωση και άλλων αδερφών τους.
Δεν είναι παρά μέσα από αυτό πυκνό σκοτάδι που βιώνουμε σήμερα όλοι μας, που το Φως έρχεται να μας συναντήσει, να μας μεταμορφώσει εντελώς, να μας ολοκληρώσει.
Νοιώθουμε αυτό το κάλεσμα εντός μας; Σας εύχομαι να βρείτε την απαραίτητη δύναμη και να πάρετε αυτήν την απόφαση ζωής.

Η ελπίδα μας, η δύναμή μας και η βεβαιότητα της Γνώσης μας πηγάζουν από αυτήν την Αγάπη, αυτό το Φως, και όταν μένουμε μέσα σε αυτό το Φως τότε και αυτό μένει μέσα σε εμάς, τότε καμία δυσκολία, κανένα βάσανο και πίκρα κανένα εμπόδιο δεν θα μας κάνει να το αποχωριστούμε εις τους αιώνες των αιώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: