Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Αυτό είναι το συμπαντικό μας καθήκον


Αυτό είναι το συμπαντικό μας καθήκον 
 
Κάθε σκέψη θετική ή αρνητική εκκινείτε από ένα ερέθισμα που πολύ συχνά δεν συνειδητοποιούμε καν. Για αυτό και στην ουσία δεν μιλάμε μόνον για την αρνητική διαμόρφωση που έχουμε υποστεί στο παρελθόν ώστε να επεξεργαζόμαστε πλαστά δεδομένα αλλά η τραγικότητα μας είναι ότι καν δεν ελέγχουμε αυτήν την κίνηση της σκέψης μας, γιατί αυτή είναι το προϊών των πιο πρωτόγονων ενστίκτων μας όπως αυτά εκφράζονται μέσα από το ασυνείδητό μας και τις δυνάμεις που αυτό δέχεται το κάθε δευτερόλεπτο.
Και πιστεύεστε με αυτές οι δυνάμεις που στην ολότητα τους είναι αρνητικές είναι πολύ έντονες και ενεργές αυτό το διάστημα γύρω μας.

Αυτές μπορούμε να τις διαχωρίσουμε σε δύο κατηγορίες, είναι όλες αυτές οι οποίες μας επηρεάζουν από τα μέσα, μέσα από την τροφή μας και διάφορα όπως για παράδειγμα καλλυντικά αλλά και μέσα από το στενό οικογενειακό ή επαγγελματικό μας χώρο και αναφέρομαι κυρίως για τους ανθρώπους.
Επίσης μία τρίτη πολύ σημαντική και αδιόρατη όψη είναι όλες αυτές οι αιθερικές και αστρικές ενέργειες που διαχέονται στην ατμόσφαιρα καθημερινά και κυρίως αυτών των πολύ σκοτεινών κύκλων που επιζητούν την καταστροφή και το κακό του ανθρώπου.
Στην ουσία βαλλόμαστε από παντού χωρίς να το συνειδητοποιούμε καν.

Υπάρχει κάποιος μηχανισμός, διεργασία μέσα από την οποία αυτές οι επιδράσεις να ελαχιστοποιηθούν ώστε να σταματήσουν να μας επηρεάζουν;
Ασφαλώς υπάρχει και είναι μια συνειδητή μακρόχρονη διαδρομή μέσα από την οποία πρέπει να οπλιστούμε με επιμονή, υπομονή και δύναμη.
Για κάποιους ανθρώπους αυτή η διαδρομή έχει ήδη αρχίσει σε μία προηγούμενη τους ενσάρκωση και μέσα από την παρούσα καλούνται σε αυτό το ένδοξο ταξίδι της μεταμόρφωσης όλου του όντος τους.

Αυτό είναι το συμπαντικό μας καθήκον και αυτή η υπέρβαση το επαναλαμβάνω συνέχεια γίνετε, πραγματοποιείτε μόνον από το Πνεύμα και τους βοηθούς Του.
Αυτή η οικοδόμηση αυτού του νέου ναού είναι μία αναγκαιότητα των καιρών μιας και όλη η πλάση αλλάζει ολοκληρωτικά υπακούοντας σε αυτό το εξελισσόμενο θεϊκό σχέδιο για τον άνθρωπο και τον κόσμο του.

Εγώ προσωπικά δεν επιθυμώ να ασκήσω καμία κριτική όσον αφορά τον δικό σας προσωπικό δρόμο, μιας και εσείς γνωρίζεται καλύτερα την δική σας πραγματικότητα και όπως αυτή εκφράζεται μέσα από την καθημερινότητα σας, μέσα από την δράση σας, και αν ξεγελιέστε αυτήν την στιγμή μην γελάτε με τα λόγια μου μιας και το μέλλον, ο χρόνος γίνετε ένας δίκαιος κριτής γιατί τίποτα αγαπητοί μου φίλοι σε αυτόν τον κόσμο δεν μένει κρυφό, όλα σε μια δεδομένη στιγμή αποκαλύπτονται. Και αυτή είναι η σωστή έννοια της φώτισης της μικρής κατατρεγμένης και άθλιας ύπαρξης μας.

Είθε αυτή η συνειδητοποίηση να μην αργήσει και για εσάς ώστε να μπορέσετε τότε και εσείς να αρχίσετε αυτό το πολύ σημαντικό έργο οικοδομώντας πάνω στον έναν και μοναδικό ακρογωνιαίο λίθο που δεν είναι άλλος από τον Λυτρωτή και Σωτήρα μας Ιησού Χριστό, το μεγάλο αυτό Ηλιακό Πνεύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: