Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Μιλάμε, μιλάμε ατελείωτα


Μιλάμε, μιλάμε ατελείωτα

Μιλάμε, μιλάμε ατελείωτα αλλά αυτό δεν είναι το σημαντικό, αυτό που επείγει είναι αυτή η ψυχολογική στιγμή που όλοι εσείς θα μπορέσετε να μας ακούσετε όχι με τον νου αλλά με την καρδιά.
Κάποιος μπορεί να ρωτήσει, μα η καρδιά έχει αυτιά και ακούει και μπορεί και αντιλαμβάνεται;
Φίλοι αν όλα αυτά τα οποία σας μεταφέρουμε είναι σημαντικά και αντικατοπτρίζουν το ανώτερο, τότε μόνον η καρδιά μπορεί να τα αντιληφθεί.
Θυμηθείτε στον προηγούμενο βίο σας όταν συνέβη κάτι πολύ σημαντικό μήπως αναφωνήσατε και εσείς ''με άγγιξε βαθειά μέσα στην καρδιά μου''

Η βιολογική καρδιά μας είναι ένα μαγικό όργανο, μέσα σε αυτήν υπάρχει ένα κενό γεμάτο από την πνοή του Θεού, αυτό είναι αιώνιο και αμετάβλητο αλλά στην παρούσα του μορφή σε έναν συνηθισμένο άνθρωπο είναι αδρανές και σε ύπνωση.
Σήμερα σε όλο και περισσότερους ανθρώπους αυτή η κοιμισμένη Χιονάτη έχει αρχίσει και αρθρώνει λόγο, μιλάει μέσα από μια γλυκιά ανησυχία και αναταραχή.

Όσοι άνθρωποι στο παρελθόν, σε προηγούμενες ζωές τους έδειξαν μία έλξη και οδηγήθηκαν στο φως σε όλους αυτούς αυτή η προ ανάμνηση είναι, γίνεται πολύ δυναμική μέσα στην καρδιά τους και μέσα από όλες αυτές τις ατμοσφαιρικές αλλαγές και τι ενέργειες από τα ανώτερα πεδία πολύ γρήγορα αφυπνίζεται και μιλάει, απαιτεί και οδηγεί και προσμένει την απελευθέρωση.
Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους κυρίως μιλάμε γιατί ενδεχομένως θα μπορούσαν να σταματήσουν για μια στιγμή όλο αυτό το θορυβώδες παιχνίδι και δραστηριότητα του εγώ και να ακούσουν για πρώτη φορά.

Στην ουσία όλα αυτά για τα οποία μιλάμε είναι βαθειά χαραγμένα μέσα στην καρδιά τους και στην ουσία δεν ακούν εμάς αλλά την ηχώ, την απόκριση της δικής τους κοιμισμένης συνείδησης.
Όλα αυτά αγαπητοί μου φίλοι είναι πολύ μαγικά και αγκαλιάζουν την ύπαρξή μας όταν τα βιώσουμε εσωτερικά γιατί αυτή η λάμψη, αυτής της νέας ψυχής, η ομορφιά της Χιονάτης δεν μπορεί να κρυφτεί, όταν αυτή εγερθεί τότε η ένωση του Πνεύματος με την Ψυχή μπορεί να λάβει χώρα μέσα στην Αγάπη που δεν είναι αυτού του κόσμου αλλά παρόλα αυτά τον αγγίζει στα πιο βαθειά του σημεία.

Για αυτό το πιο σημαντικό επαναλαμβάνω δεν είναι να ακούσετε εμάς μέσα στην φλυαρία μας αλλά την φωνή του Θεού μέσα σας, να την αποδεχτείτε, να την κατανοήσετε, να την ακολουθήσετε.
Η Αγάπη που υπερβαίνει τα πάντα θα είναι η ανταμοιβή σας, αυτή η Αγάπη θα έχετε γίνει εσείς, αιώνια, αμετάβλητη, άφθαρτη, πανταχού παρούσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: