Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Η βαθύτερη αιτία της βίας και η αναγκαιότητα της προστασίας μας σήμερα

 
 Adolph Gottlieb - Blast, I
 
Η βαθύτερη αιτία της βίας και η αναγκαιότητα της προστασίας μας σήμερα

Μην αναρωτιέστε άδικα για την αιτία, τον λόγο όταν και μπροστά στα μάτια σας διαπράττονται σκηνές έντονης βίας είτε σωματικής είτε ψυχολογικής.
Η διαμάχη αυτή, αυτή η καταδικαστέα σύγκρουση εμπεριέχει μία ακατανόητη για εμάς ηδονή η οποία όσο πιο σφοδρή η πράξη βίας ενός ατόμου είναι τόσο πιο μεγάλη ευχαρίστηση δίνει σε αυτόν που την διαπράττει.
Ο λόγος δεν είναι μόνον το προσωπικό συμφέρον, η ιδιοτέλεια, ο εγωισμός αυτά όλα είναι τα πιο εμφανή γιατί πίσω από μια τέτοια ακραία συμπεριφορά υπάρχει ένα ανόσιο πυρ, μία ακατονόμαστη αρνητική ενέργεια και ύπαρξη η οποία έχει μολύνει, έχει διαβρώσει τον σωματικό φορέα του ανθρώπου σε τέτοιο βαθμό που μπορούμε πολύ εύκολα να μιλήσουμε για κατάληψη.

Ο άνθρωπος με την παρούσα του μορφή συνείδησης δεν είναι ικανός να κατανοήσει από ποιες μορφές και ενέργειες εμπνέετε και λειτουργεί είτε νοητικά είτε συναισθηματικά.
Έτσι κατ ουσίαν φέρετε την κάθε στιγμή από αυτές χωρίς αντίσταση.
Κάθε χώρος μέσα στον οποίο ζούμε και λειτουργούμε όπως και κάθε άνθρωπος εμπεριέχει μέσα του τέτοιες θετικές ή αρνητικές ενέργειες και είναι πολύ εύκολο και άμεσο να μας τις μεταφέρει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Για αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με πια άτομα θα  συνδιαλεγόμαστε καθημερινά όπως και να αποφεύγουμε χώρους στους οποίους οι αρνητικές εντάσεις καιροφυλακτούν στο να διαχυθούν επάνω μας.
Η ανθρώπινη σωματική δομή σήμερα από σκοτεινά κέντρα που δεν είναι απαραίτητο τώρα να τα αναφέρουμε, αυτά προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαβάλουν την ανθρώπινη συνείδηση μέσα από τις σωματικές της όψεις και κυρίως όπως αυτή εκφράζετε μέσα από τα σωματικά ρευστά για παράδειγμα το αίμα ή το νευρικό ρευστό.
Με λίγα λόγια μια σφοδρή επίθεση έχει εδώ και πολύ καιρό ξεκινήσει η οποία σαν στόχο έχει την αποσυναρμολόγηση των ατόμων νοητικά και συναισθηματικά με την έννοια της απάθειας και την ανοησίας, της αγνωσίας.

Όταν έτσι το σύστημά μας βάλετε και κατά κυριολεξία το νευρικό μας σύστημα αποδιοργανώνετε τότε όλες αυτές οι αρνητικές ενέργειες που διαχέωντε στην ατμόσφαιρα καθημερινά είναι ικανές να μας αγγίξουν να εισχωρήσουν μέσα μας να μας καταβάλουν.
Είναι πολύ γνωστή η εξήγηση των ατόμων αυτών που οδηγήθηκαν σε τέτοιες βίαιες πράξεις, και τις περισσότερες φορές χωρίς λόγο, οι οποίοι μετέπειτα μας είπαν ότι δεν γνωρίζουν γιατί προέβησαν σε αυτή τους την ενέργεια ενώ ήταν όλα καλά ξαφνικά ήταν σαν κάτι να τους παρέσυρε σαν να τους έσπρωξε σε αυτό χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

Και αυτή είναι η αλήθεια αγαπητοί μου φίλοι, το κακό καιροφυλακτεί την κάθε στιγμή στο κάθε λεπτό να μας παρασύρει, ειδικότερα στις μέρες μας που όλες αυτές οι ενέργειες κινούνται, έχουν βρει χώρο και λειτουργούν μέσα από πολλούς ανθρώπους.
Και ενώ έχουμε άτομα όπως σαν ανέφερα πιο πριν που απλά παρασύρονται από αυτό υπάρχει και μια άλλη κατηγορία μικρότερη ευτυχώς οι οποίοι εργάζονται με αυτές τις ανόσιες ενέργειες συνειδητά, είτε είναι καλλιτέχνες είτε είναι απλοί υπάλληλοι ή κοντινοί συγγενείς.
Αυτοί οι άνθρωποι είναι ολοκληρωτικά πλέον ένα διαβολικό όργανο στα χέρια δυνάμεων που επιθυμούν την  πλήρη υποταγή όλων των κοινωνιών παγκοσμίως θέλοντας να εμποδίσουν την πνευματική του ανάπτυξη και το πιο εύκολο σημείο για αυτό είναι η σωματική και ψυχική του υγεία.

Είσαστε σήμερα ενήμεροι και στην χώρα μας για αυτό το τρομερό πρόβλημα που υπάρχει και δεν περιορίζετε πια στις μεγάλες ηλικίες για αυτό και όλο πιο συχνότερα ακούμε και για νέους οι οποίοι ασθενούν προκαλώντας έκπληξη στους ίδιους αλλά και στις οικογένειές τους.
Για αυτό το λόγο και παλαιότερα έγραψα και μία ομιλία σχετικά με την έννοια της συμπαντικής θεραπείας αλλά και για την γελοιότητα εκατοντάδων ανθρώπων σήμερα που εμπορεύονται την υγεία των συνανθρώπων τους με τον πιο γελοίο και συχνά αρνητικό τρόπο.
Η μεγαλύτερη ηδονή του κακού δεν είναι μόνο η ευχαρίστηση που παίρνει όταν εμείς απαντούμε με αρνητικότητα στην επίθεσή του αλλά και όταν αυτό μασκαρεύετε φορώντας την μάσκα του θεραπευτή και του σωτήρα.
Έτσι όχι μόνο δημιουργεί το πρόβλημα αλλά ταυτόχρονα το συντηρεί και το επαυξάνει.

Όσο και αυτό να φαντάζει παράξενο ο δημιουργός και σε αυτό το πεδίο ζωής το οποίο είναι πρόσκαιρο και εξελίσσετε συνεχώς μας έδωσε την δυνατότητα της επιλογής του δρόμου που θα ακολουθήσουμε, γιατί η άπειρη σοφία του εκκινείτε από την έννοια της απόλυτης ελευθερίας και όχι του καταναγκασμού, έτσι και στο μέλλον πολλές οντότητες θα αποστραφούν αυτό το  θεϊκό σχέδιο και τις δυνάμεις που το υποστηρίζουν και θα συστρατευθούν με τις δυνάμεις του σκότους προκαλώντας πολλά προβλήματα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Για αυτό και η ανάγκη της επιλογής του δρόμου που πρέπει να ακολουθήσουμε εδώ και τώρα είναι επιτακτική, για το δικό μας το καλό και το καλό των αγαπημένων μας γιατί όλα αυτά επιδρούν μέσα στο κοντινό μας περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε και έτσι αγγίζουν τον καθέναν που είναι κοντά μας συγγενή ή φίλο.
Οι ενέργειες μέσα από τις οποίες ο άνθρωπος συντηρείται και λειτουργεί δεν γίνονται κατανοητές όπως δεν γίνεται κατανοητό πως αυτές ακόμα μπορούν να ελκυστούν  και να ενωθούν δημιουργώντας τρομερές σκεπτομορφές και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα στις μέρες μας γιατί δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με ένα πολύ ισχυρό ανόσιο πυρ το οποίο μας προκαλεί αλλά και με την ανθρώπινη βλακεία η οποία το συντηρεί και το επαυξάνει.

Κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί γιατί εγώ σας μιλώ και σας τα γράφω όλα αυτά και πιο είναι το όφελός μου.
Η πράξη μου αυτή μέσα από την εμφανή αδυναμία μου δεν έχει παρά μόνο μια πηγή και αυτή είναι η απρόσωπη αγάπη που νοιώθω και ο πόνος όταν βλέπω τους συνανθρώπους μου να παραμένουν σκληροί και αμετακίνητοι και να αναλώνονται μέσα στο σκοτάδι και τις πρακτικές του γιατί τότε όχι μόνον δεν επιτυγχάνετε τίποτα αλλά προσθέτετε περισσότερος πόνος και περισσότερο σκοτάδι.

Φίλοι μην αναλωνόσαστε στο παρελθόν και τους δρόμους του, σήμερα εδώ και τώρα υπάρχει μία δύναμη η οποία όταν μας αγγίξει, όταν γίνουμε ικανοί για αυτό, μπορεί να μας μεταμορφώσει ολοκληρωτικά, να μας απελευθερώσει σπάζοντας κάθε δεσμό με αυτό το πεδίο ζωής και τους περιορισμούς και τα δεσμά του.
Αυτή η πόρτα, αυτή η πύλη είναι εκεί και μας περιμένει, πρέπει όμως όλοι εμείς να βαδίσουμε προς αυτήν και να την κτυπήσουμε για να ανοίξει.
Αυτή η οδός έχει ήδη ετοιμαστεί προσεκτικά και με μακρόχρονη εργασία από αδερφούς και αδερφές μας που βρίσκονταν πιο μπροστά από εμάς σε αυτόν τον δρόμο, αυτοί είναι οι εργάτες του Φωτός .
Αυτό το ουράνιο πλοίο είναι εδώ κοντά μας πολύ κοντά μας, πια θα είναι η απόκρισή σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: