Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Μην αυταπατάστε για το τι ο άνθρωπος είναι ικανός να κάνει


Frederic Leighton - Icarus and Daedalus (1869)

Μην αυταπατάστε για το τι ο άνθρωπος είναι ικανός να κάνει

Μην αυταπατάστε για το τι ο άνθρωπος είναι ικανός να κάνει το αυτό το γνωρίζουμε ήδη από την πλούσια ιστορία.
Αυτή η ανοσιότητα έχει κυριαρχήσει ολοκληρωτικά όχι παρασύροντας απλά, αλλά και γιατί ο ίδιος ο άνθρωπος το επιλέγει να παρασυρθεί.

Ο Στάινερ έλεγε ότι 'Σατανικός άνθρωπος είναι αυτός που κάνει συνειδητά κακό', αυτή η επιλογή, αυτός ο αντίθετος δρόμος προς το Πνεύμα ωθείται από πολύ σκοτεινές και υπαρκτές δυνάμεις από πολύ συγκεκριμένα κέντρα του πλανήτη αυτά, τα φοβερά γεμάτο αρνητικότητα και σκοτάδι ρεύματα ωθούν πολλούς ανθρώπους ξαφνικά ατομικά
ή συλλογικά σε ακατονόμαστες πράξεις.

Ενισχύουν την ήδη μολυσμένη αστρική σφαίρα της γης  παρασύροντας μας ακόμα και κατά την διάρκεια του ύπνου. Μόνον η κατανόηση, η συνειδητοποίηση όλων αυτών των δυνάμεων και πως λειτουργούν μπορεί να μας προφυλάξει από ενδεχόμενες βλάβες.

Για αυτό πρέπει κάθε υποψήφιος, σε κάθε μαθητή που επιλέγει τον δρόμο του Φωτός να του γίνετε κατανοητό, να του εξηγείτε λεπτομερώς πως ο
λειτουργεί άνθρωπος  και από ποιες δυνάμεις και ενέργειες, που τον αγγίζουν και τι επίδραση έχουν πάνω του και πως σωματικά και ψυχικά μπορεί να προστατευθεί, και μέσα από ποια διαδικασία.

Όσο ο χρόνος περνάει και όλοι εμείς μέσα από τα δελτία ειδήσεων ακούμε και βλέπουμε όλη αυτήν την φρικαλεότητα  παγκόσμιος, τόσο πιο πολύ μας γίνετε ξεκάθαρο ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσουμε, αλλά και το ότι, όσο αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις οργανώνονται αφάνταστα και αντεπιτίθενται με μένος σε όλες τις κοινωνικές μας όψεις, στο ότι συντελούνται πολύ σημαντικές εγχειρίσεις σήμερα για την μελλοντική εξέλιξη
ή ανέλιξη του ανθρώπου, όπως, και ότι όσο το σκοτάδι απλώνεται τόσο και το Φως εντείνει την δυναμική και την παρουσία του.
Επιλέξτε σοφά.

******* 

Σκέφτηκα να πραγματοποιήσω προς το τέλος Αυγούστου μια πολύ μικρή ομιλία που κατά κύριο λόγο θα συνίσταται σε μια ειλικρινή και γεμάτη σεβασμό συζήτηση από όποιον ενδιαφέρεται σχετικά με 'Το Πρόβλημα του κακού' στον άνθρωπο.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στήλη ένα email για να τον ειδοποιήσω σχετικά, και ότι τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.
soundzgreg@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: