Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Cloud Atlas (2012) Recommend






 Cloud Atlas (2012)

Our life's are not are own
We are bond others, past and present
and by each crime, 
and every kindness we built our future

Οι αδελφοί Γουακόφσκι («The Matrix») και ο Τομ Τίκβερ μεταφέρουν στον κινηματογράφο στη μεγάλη οθόνη το πολυδιάστατο, βραβευμένο μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Μίτσελ «Cloud Atlas», όπου το δράμα, το μυστήριο, η δράση και η αιώνια αγάπη συνδυάζονται και εναλλάσσονται αδιάκοπα, συνθέτοντας παράλληλα μία τρίωρη ανθολογία αφιερωμένη στον κινηματογράφο.

Η ιστορία ξεκινάει το 19ο αιώνα από τα νησιά του Ειρηνικού, διασχίζει παρελθόν, παρόν και μέλλον και κάνει το γύρο του κόσμου για να καταλήξει στη Χαβάη, σε μια φουτουριστική κοινωνία που έχει επιβιώσει μετά την Αποκάλυψη. Οι χαρακτήρες συναντιούνται και επανενώνονται από τη μια ζωή στην άλλη, όσο γεννιούνται και ξαναγεννιούνται. 
Καθώς οι συνέπειες των πράξεων και των επιλογών τους επηρεάζουν τους χαρακτήρες στο παρελθόν, το παρόν και το απώτερο μέλλον, μία ψυχή μεταμορφώνεται από δολοφόνος σε ήρωα, και μια μοναδική πράξη καλοσύνης θα μεταδοθεί μέσα από τους αιώνες, μέχρι να γίνει η έμπνευση για την επανάσταση.
Τα πάντα συνδέονται... http://www.clickatlife.gr/movie/cinema/cloud-atlas?id=5790

An exploration of how the actions of individual lives impact one another in the past, present and future, as one soul is shaped from a killer into a hero, and an act of kindness ripples across centuries to inspire a revolution.


Directed By: Tom Tykwer, Andy Wachowski

Cast: Tom Hanks, Halle Berry, Jim Broadbent, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Doona Bae, Ben Whishaw, Keith David, James D'Arcy, Xun Zhou, David Gyasi, Susan Sarandon, Hugh Grant, Robert Fyfe, Martin Wuttke

Cloud Atlas Extended Trailer : http://youtu.be/hWnAqFyaQ5s

Photos :
http://www.movpins.com/dHQxMzcxMTEx/cloud-atlas-%282012%29/still-2420223488
http://www.imdb.com/title/tt1371111/

Its out in Greece... Go see it.... I will soon put some dvdrip links :)

Δεν υπάρχουν σχόλια: