Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Καμία αρνητική ή θετική πράξη δεν μένει χωρίς την ανάλογη ανταμοιβή



Καμία αρνητική ή θετική πράξη  δεν μένει χωρίς την ανάλογη ανταμοιβή εξισορρόπησης της ενέργειας που εκφράστηκε απέναντι σε κάθε ζωντανό Ον.

Αυτή είναι μια νομοτελειακή πράξη και όχι ένα είδος τιμωρίας μιας και στην Φύση αυτή η έννοια δεν υπάρχει. Περισσότερο μοιάζει σαν μια ευσπλαχνική πράξη ελέους.

Αν ένας  άνθρωπος κάνει το κακό κάτι που αυτός ο ίδιος ίσως δεν συνειδητοποιεί και έτσι δεν συνειδητοποιεί και τις συνέπειες μιας τέτοιας πράξης, θα μπορούσε ποτε να αφεθεί να συνεχίσει να το κάνει έως το τέλος της ζωής του? Και έτσι και μετά και σε μια επόμενη?

Αν ναι ο κόσμος μας θα είχε καταστραφεί είδη μετά από μερικές εκατοντάδες χρόνια γνωστης ιστορίας, γιατί το κακό που είναι ένα ανόσιο πυρ μπορεί και μεταδίδεται και πολλαπλασιάζεται ταχύτατα. 


Αυτή η ανοσιότητα δεν επηρεάζει μόνο τους ανθρώπους πάνω στην γη αλλά και κάθε ζωντανό οργανισμό όπως και τον ίδιο τον πλανήτη, γι αυτό και η Φύση έχει δημιουργήσει κάποιους μηχανισμούς εξισορρόπησης αυτής της εσφαλμένης συμπεριφοράς ώστε να την επιδιορθώνει σε ένα μεγαλύτερο επίπεδο.

Στην ουσία όμως μέσα από τον χρόνο αυτό το εξελισσόμενο σχέδιο του Δημιουργού ωθεί τον κόσμο μας σε εκπληρώσει δηλαδή σε μια διαδικασία πλήρους θεραπείας και πνευματοποιησης.

Γι αυτό και ο ανθρωπος θα πρέπει να συμμορφωθεί, να συνειδητοποιήσει αυτή του την αποστολή, καθήκον, χρέος, αλλιώς θα βρεθεί αντιμέτωπος απέναντι σε τρομερές δυνάμεις που θα κατακρημνίσουν το γεμάτο έπαρση Εγώ που θα βρεθεί συστρατευμένο με το κακό.

Μην ξεγελιέστε για ούτε μια στιγμή για την τρομερή οργή του Κυρίου, και ούτε μα στιγμή μην νομίσετε ότι είναι μια επιθυμία αυτού του ίδιου παρα μια ανταπόκριση στις ίδιες γεμάτο ανοσιότητα πράξεις μας.

Ο κόσμος του Πνεύματος είναι αγάπη και μέσα σε αυτόν τίποτα άλλο δεν χωράει, εκεί δεν υπάρχει σκιά παρά το Φως της αγάπης που ακτινοβολά μέσα και έξω από κάθε πλάσμα.

Αν θα συμμετάσχετε σε όλα αυτά τα μελλοντικά γεγονότα με θετικότητα είναι κάτι που εσείς θα επιλέξετε, επιλέξτε σωστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: