Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Το μεγάλο έργο της πνευματοποίησης του κόσμου

     
Ο Ήλιος και το άρμα του σε κρατήρα του 435 π.Χ. Βρετανικό μουσείο, Λονδίνο.

Το μεγάλο έργο της πνευματοποίησης του κόσμου

Είναι ευδιάκριτο πλέον ότι ζούμε σε καιρούς αποκάλυψης.
Ακόμα και οι δαίμονες δεικνύουν στα  φανερά το αληθινό τους πρόσωπο προβάλλοντας όλα αυτά που μέσα στην σημερινή μιζέρια και κοινωνική εξαθλίωση φαντάζουν εξαίσια και ηδονικά.

Αυτό που στο παρελθόν μέσα από μια αλληγορική ιστορία μας φαινότανε ακραίο, και ότι σε ελάχιστους ανθρώπους θα μπορούσε να συμβεί, το να πουλήσουμε την ψυχή μας δηλαδή στον διάβολο για την αποκόμιση υλικών αγαθών ή πλούτου, γίνετε κατά κυριολεξία σε έναν απίστευτο μεγάλο βαθμό σήμερα από μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων.

Η αρνητικότητα που υπάρχει διάχυτα στην ατμόσφαιρα είναι ολωσδιόλου επιβαρυντική για το ανθρώπινο σύστημα, δεν προκαλεί μόνο σχιζοφρένεια αλλά και μια απίστευτη απάθεια συνδυαζόμενη με μια απερίγραπτη οργή.

Η πορεία της ανθρωπότητας σαν σύνολο κατευθυνόμενη με έναν ιδιαίτερα πετυχημένο ορχηστρικό τρόπο από την σκοτεινή ελίτ που κατευθύνει την πορεία των διαφορετικών σε κάθε χώρα κοινωνιών μας, που σήμερα αλλοιωμένες από τα εθνικά τους χαρακτηριστικά μοιάζουν τόσο πανομοιότυπες και απροστάτευτες, δεν οδηγεί σε ένα αδιέξοδο μόνον, αλλά ταυτόχρονα και σε μια μεγάλη σύγκρουση, όχι μόνο εσωτερικά αλλά και εξωτερικά μεταξύ των ανθρώπων.

Είναι πολύ εύκολο σήμερα μέσα από την διάτρητη συνείδηση των ανθρώπων, και σε συνδυασμό με τα βεβαρημένα από ιατρικής άποψης σώματα τους, να γίνονται εύκολα θύματα όχι μόνον μέσα από την παραγωγή της διατροφικής αλυσίδας αλλά και των υποτιθέμενων φαρμάκων που ψευδός υποστηρίζεται ότι διορθώνουν τα προβλήματα ασθένειας των αρρώστων ενώ αντίθετα τα επιβαρύνουν.
Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις απερίγραπτες χημικές ουσίες στα καλλυντικά και στα είδη υγιεινής προσφέρουν μια εγγύηση κατακερματισμού της συνείδησης και του σώματος.

Στα επόμενα χρόνια αυτό που σας περιγράφω εδώ θα επιταχυνθεί με γοργό ρυθμό, θα γίνει έτσι ευδιάκριτο από όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτου μόρφωσης ή οικονομικής κατάστασης.

Είναι νομοτελειακό, όταν επιχειρείται ένας μεγάλος θερισμός ψυχών από το Γνωστικό πεδίο, όπως αυτός που ζούμε σήμερα, ταυτόχρονα να εντείνετε και η αντίδραση του αιώνιου αντίπαλου, του άρχοντα αυτού του κόσμου.

Οι ακτινοβολίες αυτές από το Θεϊκό βασίλειο μας προσφέρουν μια ευθυγράμμιση με τους κοσμικούς νόμους της πρωταρχής, μας οδηγούν σε μια πλήρη και ολοκληρωμένη θεραπεία, μια θεμελιακή μεταμόρφωση.
Όλοι οι άνθρωποι θα πρέπει να μάθουν να απαντούν θετικά σε αυτές τις ακτινοβολίες εσωτερικά και εξωτερικά.

Το μεγάλο έργο της πνευματοποίησης του κόσμου μέσα στον οποίο ζούμε είναι αναπόφευκτο, όποιος δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε αυτό θα νιώσει ιδιαίτερες εντάσεις σωματικά και ψυχολογικά, μόνον μια οδός μας μένει, όμως αυτή η οδός θα πρέπει να βιωθεί εξολοκλήρου συνειδητά από τον κάθε άνθρωπο.

Μέσα από μια απίστευτη επίθεση από τις σκοτεινές δυνάμεις που έχουν σαν σκοπό να μας αποκλείσουν από το Γνωστικό μήνυμα σωματικά και συνειδησιακά, ο αγώνας μας γίνετε ολωσδιόλου πιο δύσκολος, και γιαυτό θα χρειαστούμε όλες αυτές τις αγνές ψυχές μαζί μας, οι οποίες θα μπορέσουν να φέρουν το Φως μέσα τους και να το διαχύσουν με την σειρά τους, παντού γύρω τους.

Δεν υπάρχει παρά ένας δρόμος και αυτός μας καλεί σε μια πλήρη θεμελιακή μεταμόρφωση.

Η επιλογή είναι δική σας.

1 σχόλιο:

sensor είπε...

Η μεγαλύτερη απόδειξη για την ύπαρξη του διαβόλου είναι πως μας έχει πείσει ότι δεν υπάρχει...