Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Δείξτε γενναιότητα και βηματίστε προς τα εμπρός...


Δείξτε γενναιότητα και βηματίστε προς τα εμπρός...

Αν και το ίντερνετ δεν αποδίδει όσον αφορά την προσέλευση ακροατών στις ομιλίες μας εμείς είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι που είχαμε πάνω από 40 άτομα την  Τετάρτη 16 στην Άγκυρα. 

Ελπίζουμε ότι θα έχουμε και την χαρά να συναντήσουμε περισσότερους φίλους και φίλες ώστε και το μήνυμα μου για την αναγκαιότητα της αλλαγής και πώς αυτή επιτυγχάνεται μέσω ενός Πνευματικού τρόπου να γίνει γνωστό και σε αυτούς.

Όμως προσέξτε όσοι από εσάς νιώθετε αυτήν την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με μια διδασκαλία που αναφέρεται και μεταφέρει αποκαλύψεις Πνεύματος όπως αυτές εκφράζονται μέσα από τον άνθρωπο να δείξετε όχι μόνο την απαιτούμενη προσοχή και προσήλωση αλλά να προσπαθήσετε να την κάνετε δική σας να την μελετήσετε να την επεξεργαστείτε.

Γιατί το Πνεύμα του Θεού εργάζεται μέσα στον ίδιο τον άνθρωπο κατά ένα ξεχωριστό και προσωπικό τρόπο.Έτσι ενώ ο τρόπος είναι κοινός για όλους ο δρόμος μας είναι διαφορετικός για τον κάθε ένα.

Δείξτε γενναιότητα και βηματίστε προς τα εμπρός προς το Φως ξεπεράστε την ακαμψία και την δειλία σας, το απαιτούν οι καιροί και ο ίδιος ο άνθρωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: