Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Είδα έναν νέο ουρανό και μία νέα γη και ο παλιός ουρανός και η παλιά γη παρήλθαν

 
Είδα έναν νέο ουρανό και μία νέα γη και ο παλιός ουρανός και η παλιά γη παρήλθαν

Δεν είναι παρά μόνον μέσα από απλά λόγια αγάπης και λιτά έργα μιας αγνής προσφοράς που ο εσωτερικός μας ναός ανοικοδομείτε καθημερινά από το Πνεύμα που γνωρίζει τα πάντα, τα γνωστά αλλά και τα κρυμμένα.

Γιατί σήμερα μέσα από τις σκληρές καρδιές των ανθρώπων οι λέξεις και οι πράξεις μοιάζουν αμφίβολες και αποσπασματικές και ψεύτικες.

Θα αφήσουμε την υστεροβουλία και το κακό να μας εξουσιάζει;
Φυσικά όχι, όλοι εμείς διαλέγουμε από αυτήν την ώρα, τον δρόμο που οδηγεί στο Φως και την Αγάπη έτσι ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρωθούμε και να πετάξουμε τα δεσμά που μας κρατάνε φυλακισμένους και γεμάτους πόνο και μέσα στην σύγχυση.

Όπως μας λέει ο αδερφός μας :

''Η προσευχή μου είναι αυτή : Να μεγαλώνει η αγάπη σας όλο και περισσότερο και να συνοδεύετε από αληθινή γνώση και σωστή κρίση για να διακρίνετε τι είναι καλό για εσάς''

Για αυτήν την αγάπη μαχόμαστε καθημερινά και εμείς μέσα από την αδυναμία μας και προσμένουμε αυτήν την γνώση που θα φωτίσει την φτωχή μας ύπαρξη και θα την μεταμορφώσει σε κάτι το ανώτερο γιατί μην ξεγελιέστε αγαπητοί φίλοι, είναι γραμμένο από τα αρχαία χρόνια :

''είδα έναν νέο ουρανό και μία νέα γη και ο παλιός ουρανός και η παλιά γη παρήλθαν.''

Αυτό είναι το ένδοξο μέλλον για το οποίο Εκείνος μας προορίζει από την αρχή της δημιουργίας, και αυτό μας έχει εξηγηθεί λεπτομερώς, αυτή η αποκάλυψη είναι μια κοινή παρακαταθήκη για όλους μας, ένας καλά κρυμμένος θησαυρός μέσα μας.

Αναζητήστε το κλειδί ώστε να μοιραστείτε και εσείς της Χάρης Του.

''Έτσι θα είστε καθαροί και χωρίς κατηγόρια την μέρα που θα μας κρίνει ο Χριστός, πλούσιοι σε καλά έργα που προέρχονται από την πίστη στον Ιησού για να δοξάζεται και να υμνείται ο Θεός''

May 16, 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: