Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Προετοιμαστείτε εσωτερικά για τις μεγάλες κοσμογονικές αλλαγές που έρχονται



 Προετοιμαστείτε εσωτερικά για τις μεγάλες κοσμογονικές αλλαγές που έρχονται

Μιλάω αρκετά πάνω σε αυτό εννοώ αυτήν την πολύ κρίσιμη επιλογή που ο σημερινός άνθρωπος πρέπει να κάνει όσον αφορά την πορεία του σε αυτήν την ζωή.

Προς το Φως ή προς το σκοτάδι.

Μην ξεχνάμε ότι αυτό το πυκνό και ατελείωτο σκοτάδι έχει απλωθεί διάπλατα από την αρχή της δημιουργίας αυτού του κόσμου της έκτακτης ανάγκης και έχει έτσι διαποτίσει την ουσία αυτής της ύλης και ορίζει κατά κυριολεξία στην παρούσα φάση την γη και όσους την κατοικούν.
Μιλάμε για ένα πελώριο ηλεκτρομαγνιτικό πεδίο που κατευθύνει και ζωοποιεί την πλειονότητα της ανθρωπότητας, ελάχιστοι έχουν καταφέρει να ξεφύγουν από αυτό αναλογικά.

Αυτός ο κόσμος δεν έγινε με την επιθυμία του Πατέρα αλλά ήταν ένα αναγκαστικό σχέδιο γιατί η εκ πεσμένη ανθρωπότητα δεν αντιστοιχούσε ποιοτικά στην σφαίρα από τη οποία προέρχονταν εκείνην την στιγμή βιολογικά και έτσι ένας κατώτερος κόσμος θα έπρεπε να δημιουργηθεί για να μην χαθούν όλες αυτές οι οντότητες.

Η αρχή αυτού του μεταβατικού κόσμου είναι και η αρχή του χρόνου όπως τον αντιλαμβανόμαστε και της δημιουργίας του γνωστού σε μας σύμπαντος.
Μεταβατικός γιατί αυτός δεν είναι όπως και όλη η Θεϊκή δημιουργία στατικός αλλά εξελίσσετε, δηλαδή από την αρχή της δημιουργίας αυτός οδηγείτε μέσα από επτά βασικά στάδια σε μία τελείωση, σε μία πνευματοποίηση μιας και 'ότι είχε χαθεί πρέπει να ξανά βρεθεί.'

Έτσι λόγω της κατασκευής του αυτός ο κόσμος, μας παγιδεύει και μας κατευθύνει κάνοντας μας να υπακούμε στους δικού του νόμους της ύλης και σε συνδυασμό με την παράλογη και βίαια συμπεριφορά του ανθρώπου το σύνολο όλων αυτών των βίαιων και ολέθριων  αστρικών και νοητικών εκ φορτίσεων στην ατμόσφαιρα μεγαλώνουν και επαυξάνουν τον κίνδυνο και σπρώχνουν τον απροστάτευτο άνθρωπο σε μια μεγαλύτερη πτώση. 

Παρόλα αυτά  ταυτόχρονα έχουν δοθεί στον άνθρωπο και όλα τα απαραίτητα εργαλεία και δυνατότητες για μία απελευθέρωση από αυτό το πεδίο ζωής, αλλά αυτή η σοβαρή επιλογή θα πρέπει να επέλθει μέσα σε μία κατάλληλη και ώριμη ψυχικά στιγμή μέσα στην οποία αυτό το άτομα θα πρέπει να συνειδητοποιήσει όλα τα προαναφερόμενα, τα φυσικά όρια που έχει αυτός ο κατώτερος κόσμος και όλη αυτήν την ανοσιότητα, τον πόνο και την βία και να ανυψώσει τα μάτια του συμβολικά προς τον ουρανό και να ανοίξει διάπλατα τα γυμνά του χέρια και την τρεμάμενη και ασήμαντη υπόσταση του προς το Πνεύμα.

Έχει γραφτεί : 'χωρίς εμένα δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα'

Τι σημαίνουν άραγε αυτά τα λόγια;
Το νόημα τους είναι πολύ απλό, σηματοδοτούν αυτήν την πύρινη γέφυρα που μας έχει σταλθεί από τον Πατέρα και μέσω της οποίας ένας άλλος μιας άλλη ανώτερης φύσης ηλεκτρομαγνητικός πόλος όχι μόνο έχει κάνει αισθητή την παρουσία του αλλά έχει ενωθεί μέσα στο βαθύτερο στρώμα - ουσία αυτής της φύσης δημιουργώντας μια τρομερή ρήξη στην φύση αυτού του κόσμου ανακοινώνοντας πως ο καιρός της πτώσης μέσα στην ύλη έχει παρέλθει και πως πολύ σύντομα σε ένα επόμενο στάδιο μια ανέλιξη θα επέλθει αδιαμφισβήτητα.
Δηλαδή έχει επέλθει μία μορφική τελείωση όσον αφορά τον άνθρωπο αυτής της έκπτωτης φύσης, έχει ολοκληρωθεί σωματικά και του έχουν δοθεί όλες οι απαιτούμενες δυνάμεις για να αισθανθεί και να βιώσει την αληθινή του φύση και να επιλέξει έτσι τον Λόγο.

Σε αυτήν του την επιλογή το Φως του Χριστού τον καθοδηγεί στο κάθε του βήμα, του δίνει κάθε απαραίτητη τροφή για να αναπτύξει την πνευματική του ουσία και έτσι σε ένα κρίσιμο σημείο να οδηγηθεί έξω από αυτήν την φύση εν ζωή σε αυτό το χρονικό σημείο γιατί ενώ αυτή η δύναμη δεν θα σταματήσει ποτέ να είναι ενεργή οι ατμοσφαιρικές συνθήκες στο μέλλον θα επιβαρυνθούν τόσο πολύ που αυτός ο δρόμος θα δυσκολέψει ανεπανόρθωτα.

Στον χώρου του λεγόμενου εσωτερισμού υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι και ομάδες που μιλούν για τον άνθρωπο και την φύση του και προσπαθούν να τον εξυμνήσουν να τον καλλιεργήσουν να μας πείσουν για την ομορφιά και την ειρήνη και την ευχαρίστηση και την ευδαιμονία και τις πολλές και ποικίλες δυνάμεις που μπορεί να αποκτήσει.
Αλλά όλα αυτά καμία σχέση δεν έχουν με την Πνευματική Επιστήμη και τον σκοπό της ούτε αυτή η γνώση πηγάζει από το πρωταρχικό πεδίο Ζωής και την μεσολάβηση του Πατέρα και των εργατών του.

Το μήνυμα μας είναι εντελώς διαφορετικό και έχει σαν σκοπό την ουδετεροποίηση της φυσικής σωματικής υπόστασης του ανθρώπου και την δημιουργία μιας εντελώς νέας.

Βέβαια ο καθένας από εμάς δρα και λειτουργεί μέσα από την υλική του προσωπικότητα και όπως αυτή έχει δημιουργεί στο πέρασμα του χρόνου, έτσι λίγες θα είναι οι ώριμες ψυχές που θα κατανοήσουν την διαφορά και θα επιλέξουν μια ανάσυρση και όχι μια προσκόλληση - σύνδεση σε αυτήν την φυσική τάξη.

Όλες οι υπόλοιπες θα πρέπει να βαδίσουν αναγκαστικά αυτήν την πορεία περιπλάνησης μέσα στον λαβύρινθο αυτού του κόσμου μέχρι εξάντλησης και πτώσης.

Ελπίζω τα λόγια μου να είναι απλά και ουσιαστικά όπως και το μήνυμα που θέλω να περάσω σε εσάς ούτως ώστε να μπορέσετε να προετοιμαστείτε εσωτερικά για τις μεγάλες κοσμογονικές αλλαγές που έρχονται, έτσι κανείς δεν θα μπορεί να πει δεν το ήξερα ή δεν το άκουσα γιατί αυτό το μήνυμα έχει ειπωθεί από εκατοντάδες αδελφούς μέσα σε μια μακριά πορεία ετών μέσα από κακουχίες, διώξεις, δολοφονίες και βασανισμούς αλλά παραμένει ζωντανό και ακτινοβόλο γιατί η δόξα του Θεού είναι απρόσβλητη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: