Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Όσο τα μάτια μου ανοίγουν και αντικρίζουν τον κόσμο του Πνεύματος

    
Wild Sea by ~Feadzy / http://feadzy.deviantart.com

Όσο τα μάτια μου ανοίγουν και αντικρίζουν τον κόσμο του Πνεύματος τόσο η αίσθηση και η βεβαιότητα της ανοσιότητας και της αποκοπής από αυτό ολόγυρα μου στο φυσικό πεδίο ζωής με κατακλύζει.
Ο άνθρωπος μέσα στην ματαιοδοξία του νομίζει ότι το υπέρτατο Πνεύμα ασχολείται με αυτόν.
Μέσα στην οκνηρία του έχει την αίσθηση ότι η πνευματική του εργασία θα υλοποιηθεί τελικά από Αυτόν μέσα στην άπειρη καλοσύνη του,τι αστειότητα.
Ναι είναι αλήθεια ότι Αυτός κατοικεί μέσα μας.
Ναι είναι αλήθεια ότι μας περιμένει κρατώντας στα χέρια του εξαίσια δώρα για εμάς.
Ναι είναι αλήθεια ότι φωνάζει το όνομα μας συνέχεια.
Όμως αγαπητοί φίλοι σηκωθείτε σταθείτε στα πόδια σας,σηκώστε τον βαρύ σταυρό της θυσίας της ανθρώπινης φύσης σας και ανεβείτε στον λόφο των μυστηρίων να τον προϋπαντήσετε.
Όσο ανηφορίζω προς το φως τόσο πιο σκοτεινός μου φαίνεται αυτός ο κόσμος,γεμάτος δάκρυα και ατέλειωτο πόνο,τόση κακία και παραφροσύνη να κυριαρχούν παντού.
Ο! Φως μέσα στην απέραντη καλοσύνη σου ενδυνάμωσε με όσο μπορείς περισσότερο, δίδαξε με, και οδήγησε τα βήματα μου μέσα σε αυτόν τον ανίερο κόσμο,ώστε να μπορέσω να μεταφέρω το Φως της Αγάπης σου μέσα σε αυτό το πυκνό σκοτάδι,ακόμα και μια μικρή αχτίδα Φωτός μπορεί να οδηγήσει εκατοντάδες,γιατί έχει ειπωθεί δεν μπορεί ο Θεός να σώσει τον άνθρωπο μπορεί όμως ο άνθρωπος με την βοήθεια του Θεού.
Η σωτηρία που μας περιμένει έχει είδει εξαγοραστεί από τον λυτρωτή μας , απομένει μόνον η συγκατάθεση μας και η εναρμόνιση της ψυχής και του σώματος με Αυτόν.
Μέσα σε μια άγρια και θυμωμένη θάλασσα ζούμε αδερφοί και αδερφές, πάρτε τα κουπιά στα χέρια σας, η σωτηρία είναι εκεί και σας περιμένει,δεν θα κάνει κουπί κανένας άλλος για εσάς παρά μόνον εσείς οι ίδιοι,κωπηλατήστε σοφά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: