Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Κατακλυσμός που ήδη έχει αρχίσει γίνετε μέσω του Πυρός



 Ο Κατακλυσμός που ήδη έχει αρχίσει γίνετε μέσω του Πυρός

Διαβάζω το τι πουλάνε μερικοί έμποροι του εσωτερισμού και σκάω στα γέλια, αλλά δεν πρέπει, γιατί είναι δυστυχώς πολύ σοβαρή αυτή η κατάντια. Σοβαρές είναι οι συνέπειες αν και οι περισσότεροι δεν το κατανοούν μιας και δεν έχουν διακρίνει πως ο χώρος του εσωτερισμού είναι ένα κανονικό ναρκοπέδιο και πως στην ουσία μερικοί αφελείς 'πληρώνουν' για τον πνευματικό τους θάνατο.

Βέβαια έχουμε και τους άλλους άσχετους ξερόλες που έχουν την λογική του 'ε δεν πειράζει άστους να μάθουν'.

Όμως δεν είναι έτσι μιας και δεν γνωρίζουν ούτε στο ελάχιστο την φύση της ψυχής, τα χαρακτηριστικά της και πως αυτή μπορεί να βλαφθεί ανεπανόρθωτα.

Δεν πρέπει να κάνουμε προς τα πίσω ούτε ένα μικρό βήμα ειδικότερα μέσα στην σημερινή περίοδο που ζούμε. Κάθε ημέρα που περνάει και που δεν την εκμεταλλευόμαστε μέσω της εσωτερικής μας εργασίας είναι ένα μείον για μας, για την ανθρωπότητα.

Οι διακοσμικές συνθήκες αναφλέγουν τα πάντα μέσα από ένα επιταχυνόμενο ρυθμό, ο πύρινος αιθέρας θα ωθήσει κατά ένα θετικό τρόπο όλους όσους μέσω της αναγέννησης της ψυχής αναπτύσσουν την νέα αιθερική σωματική μορφή τους, η οποία είναι η μόνη συμβατή με τις επερχόμενες αλλαγές.

Όσοι δεν το κάνουν αυτό θα κατακαούν κυριολεκτικά μιας και οι δονήσεις, οι ενέργειες αυτές δεν θα αντιστοιχούν στην φυσική σωματική δομή τους, το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό και ήδη η παράνοια, η βιαιότητα έχουν αρχίσει να διαφαίνονται για όσους διαβάζουν τα σημάδια.

Ο προηγούμενος κατακλυσμός έγινε με το στοιχείο του νερού, ο επόμενος θα γίνει από το πυρ, κατανοείται την μεγάλη απαίτηση μπροστά στην οποία στεκόμαστε ως συνειδητά νοήμονα όντα;

-------

4 Ολα τα ουράνια σώματα θα λυώσουν και θα διαλυθούν. Ο έναστρος ουρανός θα περιτυλιχθή ώσαν βιβλίον, και όλα τα άστρα αυτού θα πέσουν ώσαν τα φύλλα της αμπέλου, θα πέσουν, όπως πίπτουν τα φύλλα της συκής.

Ησαΐας Κεφ. 34


3 Ασβεστον πυρ προπορεύεται από αυτόν και η πυρκαϊά αυτή θα περικυκλώση και θα κατακαύση τους εχθρούς του.

4 Ελαμψαν αι αστραπαί του και εφώτισαν όλην την οικουμένην. Η γη είδε την μεγαλοπρέπειάν του και συνεκλονίσθη ως από ισχυρόν σεισμόν.

5 Οπως το κερί λυώνει εμπρός στο πυρ, έτσι λυώνουν τα όρη εμπρός εις την παντοδύναμον παρουσίαν του Κυρίου, ενώπιον του κυριάρχου και εξουσιαστού όλης της γης.

6 Οι άγγελοι του ουρανού διαλαλούν και διαλαλούν την δικαιοσύνην του. Όλοι οι λαοί της γης είδαν την δόξαν του.

Ψαλμοί 96


''Παρετήρουν με προσοχήν και έβλεπα, μέχρις ότου ετέθησαν θρόνοι και ο παλαιός των ημέρων, ο προαιώνιος Θεός και πατήρ, εκάθισεν στον θρόνον. Το ένδυμά του ήτο λευκόν ωσάν το χιόνι και αι τρίχες της κεφαλής του λευκαί ωσάν το καθαρόν ολόλευκον έριον. Ο θρόνος αυτού ήτο φλόγα πυρός και οι τροχοί του θρόνου του ήσαν πυρ, που εξέπεμπε φλόγας.''

''Πυρινος ποταμός έτρεχεν έμπροσθέν του. Χιλιαι χιλιάδες αγγέλων τον υπηρετούσαν και μύριαι μυριάδες αγγέλων ίσταντο πλησίον του. Κριτήριον εστήθη και τα βιβλία ηνοίχθησαν.''

Δανιήλ Κεφ. 7


13 ἡ Ἡμέρα θὰ τὸ φανερώσῃ, διότι ἡ ἡμέρα ἐκείνη ἀποκαλύπτεται μὲ φωτιὰ καὶ ἡ φωτιὰ θὰ δοκιμάσῃ τί εἴδους ἔργον ἔκανε ὁ καθένας.

Α Κορινθίους Κεφ. 3


41 Τότε θὰ πῇ σ’ ἐκείνους, ποὺ θὰ εἶναι πρὸς τὰ ἀριστερά, «Φύγετε ἀπ’ ἐμέ, καταραμένοι, στὴν αἰώνια φωτιά, ποὺ ἔχει ἐτοιμασθῆ διὰ τὸν διάβολον καὶ τοὺς ἀγγέλους του,

Ματθαίος Κεφ. 25


5 Τοὺς διαφεύγει θεληματικὰ τὸ ὅτι διὰ τοῦ λόγου τοῦ Θεοῦ οἱ οὐρανοὶ ὑπῆρχαν παλαιόθεν καὶ ἡ γῆ ἐσχηματίσθηκε ἀπὸ νερὸ καὶ μὲ νερό,

6 καὶ ὅτι μὲ τὰ ἴδια μέσα κατεστράφηκε ὁ τότε κόσμος, κατακλυσθεὶς μὲ νερά.

7 Καὶ οἱ σημερινοὶ οὐρανοὶ καὶ ἡ γῆ εἶναι ἀποταμιευμένοι, δυνάμει τοῦ ἰδίου λόγου, διὰ τὴν φωτιά, καὶ διατηροῦνται ἕως τὴν ἡμέραν τῆς κρίσεως καὶ τῆς καταστροφῆς τῶν ἀσεβῶν ἀνθρώπων.

2 επιστολή του Πέτρου Κεφ. 3

Δεν υπάρχουν σχόλια: