Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Η μόνη οδός είναι αυτή της πικρής εμπειρίας και σε αυτόν τον αγώνα θα συρθείτε θέλετε δεν θέλετε.


Η μόνη οδός είναι αυτή της πικρής εμπειρίας και σε αυτόν τον αγώνα θα συρθείτε θέλετε δεν θέλετε.

Ακόμη και μέσα σε μια αρρωστημένη κοινωνία μπορούν να υπάρξουν στιγμές γαλήνης και περισυλλογής.

Όταν η όλη μας δραστηριότητα σε όλες τις τις όψεις λειτουργήσει αρμονικά, μέσα από μια ευφυή απόσπαση από κάθε αρνητικότητα.

Είναι δυστυχώς μια μεγάλη πραγματικότητα σήμερα οι εντάσεις που υπάρχουν και εκφράζονται μέσα στους ανθρώπους κάνοντας τις σχέσεις προβληματικές και εκρηκτικές.

Η μαθητείας μας έχει πάρα πολλές όψεις και όταν υπάρξει αυτή η σταδιακή διαδοχική δονητική ανάπτυξη τότε ο μαθητής ακτινοβολώντας αυτό το Φως γίνεται ένα κόκκινο πανί για τους άλλους. Οι περισσότεροι θα λειτουργήσουν ασυνείδητα βγάζοντας μια εχθρότητα ή μια ακατάσχετη κατάκριση χωρίς αρχή και τέλος ή οποιοδήποτε λογικό στοιχείο.

Αυτό βιώνω και εγώ τα τελευταία χρόνια από διάφορους ανθρώπους που έρχομαι σε επαφή μέσα από μια ελάχιστη εξωτερίκευση του εσώτερου εαυτού μου.
Και λέω ελάχιστη γιατί η μαγεία την οποία κατέχουμε δεν μπορεί να εξωτερικευτεί χωρίς λόγο σε ανθρώπους που δεν πληρούν μια στοιχειώδη καθαρότητα.

Να είστε σίγουροι πως το εγώ σας και η αρνητικές σας ποιότητες δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από τα χαμόγελα και την φλυαρία.
Όλα αυτά φωτίζονται πάνω από το κεφάλι σας σας τις φωτεινές πολύχρωμες επιγραφές των μαγαζιών, λειτουργούν μέσα από το αναπνευστικό σας πεδίο σαν ένας έναστρος ουρανός.

Παρόλα αυτά τίποτα δεν μπορεί να βιαστεί ή να μετατραπεί από έξω προς τα μέσα από τον οποιωνδήποτε, θα πρέπει να ακολουθηθεί μια εντελώς αντίστροφη διεργασία.

Το σημείο της επαφής μας είναι η καρδιά, η κεφαλή και το ιερό της λεκάνης.

Υπάρχουν τρία ουσιαστικά σημεία επαφής μεταξύ μας και δύσκολα σήμερα βρίσκεις σε ένα άνθρωπο αυτά τα τρία να λειτουργούν μέσα από έστω και ένα ελάχιστο φως του Θεού.

Τόσο πολύ μεγάλη σκοτεινότητα υπάρχει σήμερα στους ανθρώπους, τόσο μεγάλος παραλογισμός, αλόγιστη σκέψη και αξιοκαταθρήνητη δράση.

Η μόνη οδός είναι αυτή της πικρής εμπειρίας και σε αυτόν τον αγώνα θα συρθείτε θέλετε δεν θέλετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: