Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Δεν μπορεί να υπάρξει καμία πνευματική αναβάθμιση αν κάποιος τρώει κρέας ή καπνίζει


Δεν μπορεί να υπάρξει καμία πνευματική αναβάθμιση αν κάποιος τρώει κρέας ή καπνίζει

Το γνωρίζω πως σήμερα έχει γίνει ένα ατελείωτο μπέρδεμα όσον αφορά την έννοια 'πνευματικότητα' η οποία στην ουσία σηματοδοτεί μια διεργασία η οποία σαν μοναδικό στόχο έχει την θέωση. 
Η Πνευματική Επιστήμη στο σύνολο των όψεων της σε ανατολή και δύση μας εξηγεί πως ο άνθρωπος είναι αποκομμένος από το πνεύμα και για αυτό η ψυχή του είναι εξολοκλήρου γήινη υλική και συνεπώς δεν μπορεί να καταστεί ένας σύνδεσμος με τα ανώτερα πεδία. Για αυτό και μιλάμε για αναγέννηση της ψυχής και εξαγνισμό.
Όλα αυτά απλά τα λέω για να περιγράψω ορισμένες βασικές αρχές για να εξηγήσω απλά πως αυτή η διεργασία της μεταμόρφωσις ξεκινά από τα υλικά μας οχήματα και αυτό προοδευτικά, στην αρχή θα πρέπει να πράξουμε τα αυτονόητα με τα πιο παχιά οχήματα μας το υλικό - αιθερικό μας, διότι εκεί βρίσκεται και η βάση όλης της εργασίας μιας και η δομή τους ποιοτικώς επηρεάζει τα άλλα δύο το αστρικό - νοητικό.
Για αυτό και όταν κάποιος έρχεται σε επαφή με μια αυθεντική Σχολή Μυστηρίων του εξηγείται η σημαντικότητα της διατροφής και η αποχή από τον καπνό, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά - αλόγιστα φάρμακα.
Δεν μπορεί να υπάρξει καμία πνευματική αναβάθμιση αν κάποιος τρώει κρέας ή καπνίζει.
Το γιατί είναι πολύ απλό και δεν χρειάζεται καν να επιχειρηματολογήσει κάποιος πάνω σε αυτό αν και εξηγείται σε μας λεπτομερειακά.
Βεβαίως υπάρχουν πολλές ομάδες, τάγματα, αδελφότητες κλπ οι οποίες δεν θα σας εξηγήσουν γιατί όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μια προτεραιότητα για σας αλλά αυτό είναι απολύτως φυσικό γιατί ο σκοπός τους δεν είναι ο εξαγνισμός - μεταμόρφωση αλλά η καλλιέργεια του εγώ, της προσωπικότητας.
Οπότε δεν είναι απαραίτητο καν το να μιλάνε για αυτά...
Μόνον όταν ένας μαθητής αρχίσει να καθαρίζει την σωματική δομή σε αυτά τα απλά επίπεδα θα μπορέσει μετά να εστιαστεί στον κόσμο της σκέψης και των συναισθημάτων του μιας και σε αυτά απαιτείται μια σημαντική διεργασία ανακατεύθυνσης μέσα και μέσω από την πνευματική μας ουσία η οποία εγείρεται και απελευθερώνεται σταδιακά από τις βαριές αλυσίδες οι οποίες την   απομακρύνουν από την Πηγή Όλης της Ζωής.
Το είχαμε συζητήσει και στον ερμητικό κύκλο όσον αφορά το σύστημα συκωτιού σπλήνας μιας και αυτά τα δύο όργανα είναι πολύ σημαντικά μιας και είναι οι δέκτες των αστρικών και αιθερικών ακτινοβολιών που εισέρχονται μέσα στο σύστημα μας από το ευρύτερο περιβάλλον.
Για αυτό τον λόγο σκεφτείτε σοβαρά τα λόγια μας και αξιολογήστε με ειλικρίνεια την θέση σας και σκεφτείτε το τι θέλετε να επιτύχετε σε αυτήν την ζωή, να παραμείνετε φυλακισμένοι ή να απελευθερωθείτε από τον τροχό της γέννησης και του θανάτου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: