Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Τα μυστήρια περιέχονται με απλότητα και ευκρίνεια μέσα σε τρεις προτάσεις


Τα μυστήρια περιέχονται με απλότητα και ευκρίνεια μέσα σε τρεις προτάσεις

Τέλος Δεκεμβρίου κορυφώνεται η Πνευματική δραστηριότητα, φτάνει στο μεγαλύτερο της βαθμό, για αυτόν τον λόγο συμβολικά η γέννηση του Ιησού Χριστού, μέσα μας, εορτάζεται αυτές τις μέρες.
Αύξηση σημαίνει κορύφωση διότι απουσία δεν υπάρχει ποτέ.

Εμείς μιλάμε για το γεωγραφικό πλαίσιο της μεσογείου, διότι παίζει ρόλο ο χώρος, η γωνία και οι συνισταμένες δια κοσμικές ακτινοβολίες που διεισδύουν μέσα στην γη, αυτές δεν είναι κατά κανένα τρόπο ίδιες σε κάθε σημείο του πλανήτη.

Υπάρχει μια αντιθετική συμβολική πολλές φορές μέσα στο εξωτερικό μέρος της φιλοσοφίας και της συμβολικής της πνευματικής επιστήμης κάτι το οποίο αν δεν εξηγηθεί δύσκολα κατανοείτε.

Για παράδειγμα ένας άδειος τάφος σημαίνει ανάσταση στο νέο πεδίο ζωής, το σκοτάδι, η απουσία εγκυμονεί συμβολίζει την δημιουργία κλπ

Επίσης τα διάφορα φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα μέσα στο φυσικό σώμα της γης περιέχουν ένα αντίστροφο μήνυμα όσον αφορά τις πνευματικές δραστηριότητες, διότι εμείς τα βλέπουμε αντεστραμμένα εξ αντανακλάσεως και για αυτό τα ερμηνεύουμε λάθος τις περισσότερες φορές.

Επίσης ο μήνας Δεκέμβρης δεν σηματοδοτεί κατά κανένα τρόπο έναν μήνα τέλους ενός έτους, όλα αυτά είναι αυθαίρετα μέσα από μια ανθρώπινη παρέμβαση.

Οι επιδράσεις αυτού του μήνα κατά την ανθρωπιστική τους ευγένεια που υπάρχει διάχυτη βεβαίως είναι μια συνολική προβολή και υποκρισία, παρόλα αυτά ελάχιστοι μπορούν να κατανοήσουν την ευλογία των ημερών αυτών και πόσο σημαντικό συμβολικό περιεχόμενο αλλά και κυριολεκτικό έχουν.

Ενωμένοι μέσα από το σύμβολο του σταυρού το οποίο μας δείχνει την οδό, την διεργασία, ακολουθούμε τον Κύριο μας ψηλά προς το όρος της θυσίας, τον τόπο του κρανίου, εκεί θα αφήσουμε την τελευταία μας θνητή αναπνοή, ώστε να κατάκαούμε ολοκληρωτικά από το πυρ του και να ανανεωθούμε πλήρως.

Τα μυστήρια περιέχονται με απλότητα και ευκρίνεια μέσα σε τρεις προτάσεις, η κατανόηση τους δεν απαιτεί καμιά ιδιαίτερη ευφυΐα, παρόλα αυτά οι άνθρωποι  διαβάζουν αυτόματα, τα προσπερνούν, το εγώ βλέπετε αρνείται να κατανοήσει....

Τα αυτιά δεν θέλουν να ακούσουν και τα μάτια δεν θέλουν να δουν...

Όμως όλοι εσείς που μέσα στην καρδιά σας ακούτε την φωνή Του, σταθείτε εκεί, διαλογιστείτε με σεβασμό και προσοχή και μια νέα κατάλευκη σελίδα θα ανοίξει στην ζωή σας.

Η Δόξα του Θεού είναι Απρόσβλητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: