Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Ζούμε σε σκοτεινούς καιρούς


Ζούμε σε σκοτεινούς καιρούς

Οι οικονομικό πολιτικές αλλαγές που οδηγούν τα κράτη στην εξαθλίωση, η υποτιθέμενη τρομοκρατία και ο ασφυχτικός έλεγχος, η πολιτιστική υποβάθμιση και κυρίως αυτή της γλώσσας, όλα αυτά είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο που στην σύγχρονη έκδοση του άρχισε λίγο μετά την λήξη του 2 παγκοσμίου πολέμου μέσα από πολύ σκοτεινές ομάδες και τους τότε υψηλά ιστάμενους από τα περισσότερα προηγμένα κράτη.

Ο σατανισμός μέχρι το τέλος του τελευταίου μεγάλου πολέμου είχε περιοριστεί κυρίως στην Γερμανία μέσα από πολύ σκληρές αποκρυφιστικές ομάδες όπως αυτές των SS.
Δυστυχώς μετά από την αποτυχημένη αυτή προσπάθεια στο να φέρουν το απόλυτο σκοτάδι στην Ευρώπη, πολλοί άλλοι άνθρωποι λίγο αργότερα ασπάστηκαν αυτήν την ιδέα.

Είναι ολωσδιόλου φανερό στις μέρες μας όλο αυτό το σχέδιο επιβολής και έχει περιγραφτεί ικανοποιητικά πολλά πολλά χρόνια πριν από τους βοηθούς του Πνεύματος, αλλά και μέσα από μια αποκαλυπτική ανάγνωση μπορούμε και εμείς να τα διακρίνουμε όλα αυτά στο βιβλίο της αποκάλυψης.

Το λυπηρό είναι ερχόμενοι στο παρόν και συγκεκριμένα στην Ελληνική πραγματικότητα, ότι δεν υπάρχει καμία σχεδόν αντίδραση εναντίων όλων αυτών των σχεδίων, η κοινωνία μας κοιμάται και ενώ βάλετε συνεχόμενα μέσα από όλον αυτόν τον παραλογισμό έμμεσα συναινεί σε αυτήν την σκοτεινή διαδρομή.

Είναι γεγονός ότι πλανητικά η Ελλάδα είναι ένα ιδιαίτερο μέρος όσον αφορά τις διακοσμικές ακτινοβολίες, όμως όπως σας έχω περιγράψει πολλές φορές υπάρχει πάντα μια θετική αντίδραση σε αυτές που οδηγεί σε μια άνοδο στο Πνεύμα αλλά και μια αρνητική αντίδραση σε αυτές που οδηγεί στο τέλμα και την καταστροφή.

Σε αυτήν την έντονη μάχη δυστυχώς οι διαπρεπείς άνθρωποι του έθνους μας είναι απόντες όπως και των τεχνών όπως και της εκκλησίας μιας και είναι γνωστή και η σχέση όλων αυτών με ομάδες που σχετίζονται με αυτό το απεχθές σχέδιο.

Για αυτό όλο και πιο έντονα το βάρος πέφτει σε μας τους ίδιους, στο να προχωρήσουμε πιο γρήγορα και σταθερά προς το φως και να αφήσουμε, να ωθήσουμε μακριά από εμάς όλη αυτήν την αρνητικότητα και την διαστροφή και συγχρόνως να βοηθήσουμε κάθε καλόπιστο άνθρωπο με κάθε διαθέσιμο τρόπο, άλλωστε αυτό είναι και το εσωτερικό μας χρέος. 

Ξυπνήστε αγαπητοί φίλοι από τον ύπνο του θανάτου, εξεγερθείτε και προχωρήστε προς την Αγάπη και το Φως. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: