Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Κρατηθείτε μακριά από νεφελίμ και σεραφείμ



Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σήμερα που ενώ νομίζεις ότι θα σου ξεδιαλύνουν κάποια πιθανά σου ερωτήματα μέσα από τον προσωπικό τους τρόπο γραφής και λόγο, στην ουσία και με έναν έξυπνο τρόπο σε απομακρύνουν ή απλά σε κατευθύνουν λάθος.

Το ζήτημα, το πρόβλημα του καλού και του κακού, μην ψάχνετε να το επιλύσετε έξω από εσάς αναφερόμενοι σε μια μυστηριώδη και σκοτεινή οντότητα.

Όχι, όλα αυτά έχουν να κάνουν με καθαρά εσωτερικές διεργασίες, για αυτό αναζητήστε τες μέσα σας.

Ο πειρασμός του Ιησού στην έρημο δεν έγινε από κάποια διαβολική οντότητα, όχι, ήταν μια τελευταία απεγνωσμένη προσπάθεια της σκοτεινής πλευράς του Εγώ του να καταπνίξει την γέννηση του φωτός μέσα του.

Για αυτό κρατηθείτε μακριά από νεφελίμ και σεραφείμ και όλες αυτές τις ανεκδιήγητες ιστορίες και αναζητήστε, παρακαλέστε το Πνεύμα να σας φωτίσει ώστε να φτάσετε σε αυτήν την απαραίτητη  γνώση του εαυτού που θα σας επιτρέψει να εργαστείτε εσωτερικά και με θετικότητα ώστε να ανανεώσετε εκ θεμελίων τον παλαιό ναό σας σε ένα νέο φωτεινό οικοδόμημα δομημένο όχι από ανθρώπινα χέρια αλλά με την ενέργεια και τη χάρη του Θεού όπως αυτός εκφράζεται μέσα από τον Υιό του αγγίζοντας μας μέσω του Αγίου Πνεύματος

Δεν υπάρχουν σχόλια: